- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
válasz
tjb007 #41124 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Concorde tablet kizárva, már kétszer befürödtem, és bár még megvan az utóbbi, azt meghagyom azoknak akik a saját hibájukból akarnak tanulni és még hisznek a mesékben
- elnézve a másik két alternatívát, azok is jóval többet tudnak mint amire szükség van, de ez nem gond, közülük fogok választani (vagy a barátnőm, ha valamelyik van fehérben is, de ez más téma
.
-
H_András
tag
Barátnőmnek keresnék 10 colos tabletet - sajnos nő lévén ragaszkodik a mérethez
. Rengeteget utazik, és gyakorlatilag egy dologra kellene, filmet és sorozatot nézni. Szerencsére fészbúk, jutyúb, netezés és játékok ilyesmi nem érdekli menet közben, csak a filmjei és sorozatai, néha magazinokat olvas (pdf). Tehát gondolom nem kell brutál vas, eddig az én egy éves 7 colos concorde tabomat használta, de meglepném egy újjal és persze nagyobb kijelzővel, mert ez a vágya. tehát a vas vigye az x264-es kódolású filmeket is), és 10 colos legyen, bírjon ki 2-3 órát filmezéssel, más megkötés nincs.
(minden másra van laptopja, itt tényleg csak a hordozhatóság és a filmnézés a lényeg). Árat nem írok, mert akkora választék van, és felesleges dolgok a tableteken, hogy belazavarodnék, nálam hozzáértőbbek remélhetőleg eligazítanak, mire figyeljek. Külföldi rendelés is szóba jöhet akár. Köszönöm előre is
-
H_András
tag
Nemrégiben magamnak kerestem tabletet, ez megoldódott az itteni hozzászólásoknak hála. Viszont igen élemedett korú nagyanyám meglepő ügyességgel kezelte rajta dédunokája képeit, így mindjárt összenéztünk, hogy az asztalán porosodó kizárólag képnézegetésre és skypeolásra neki vett (illetve arra használt) netbookot felválthatnánk egy tablettel. Eme két célra kellene, két ikon rá a könnyű kezelhetőség kedvéért, skype és galéria, és azért mivel a szeme nem a legjobb, nyilván 10 colos legyen. Persze a skype miatt webkamera, wifi, de ez alap. Más funkció, csiribiri, design nem számít. Nyilván a skypeolás élmény se lesz ugynaz ,mimt a laptopon, de azért legyen.
Eddig a tévén nézte ottjártunkkor a képeket közvetlenül a fényképezőgépről, (mert a laptoptól félt), de azt egyedül nem tudja megoldani, a tabletet viszont tudná kezelni önállóan is.
Összeget semmit nem merek írni, de csak eme két dologra kellene alkalmankénti használatra tehát egy tíz colos "nagyibarát tablet. -
H_András
tag
válasz
spiritex #29970 üzenetére
Hm, mást gondoltam erről, tele a net meg az újságok tabletek ezreivel ilyen árban, csak ebből gondoltam, de akkor az a rész törlendő, de a kérdés fenn áll, a fenti célokra kellene. Külföldi rendelés sincs kizárva, vettem már ezt-azt tengerentúlról is, ha ajánlották, eddig nincs negatív tapasztalatom (igaz túl sok se a témában).
-
H_András
tag
Közel két éves, ma már nevetségesen gyenge táblám helyett újat vennék, ebben kérnék tippeket. A hardver lenne a lényeg, nagyon nem értek hozzá, ami fontos, az 10 col, dupla mag, jó nagy felbontás, és játssza le az x264-es kódolású videókat akadás nélkül. (Rengeteget utazok, sok sorozatot nézek és olvasok, netezek, erre kéne). Márka lényegtelen, a vas tudja amit kell, a neve nekem mindegy. Nem tudok árat írni, de sztem olyan 35-40 a max amit kiadnék érte (persze ha nagyon jó vétel van, kicsit eltérhetek ettől.
Köszönöm aki időt szán rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest