- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Balanna #87542 üzenetére
Nekem is az a tapasztalatom, hogy - hacsak nem gamer vagy, esetleg extrém elvárásaid vannak a multitask működésével kapcsolatban - 4 Gbyte kb. mindenre elég kell, hogy legyen. Az, amit te tapasztalhattál a - ahogy előttem is írták - sok mindenből adódhatott, de én legkevésbé a kevés memóriára gyanakodnék (sokkal inkább az optimalizálás hiányára).
A lassúságot és a meg-meg akadást is érdemes szétválasztani. Amilyen SoC-okról itt most szó van (G80, S662, T618) egyiktől sem várja szerintem senki a csúcs lapkák "snappy" működését, azt viszont igen, hogy konstans sebességet hozzon (ne legyenek alig érezhető, ne adj isten látványos megakadások mondjuk görgetés vagy a GUI effektjei között). -
cidalain
veterán
válasz
Balanna #87548 üzenetére
Nem, nem te voltál zavaró, hanem inkább az érvelés.
Miért kell kerülni azt, amit nevén lehet nevezni? Persze tudom, mert az egyszeri embernek így csak azt kell látni hogy a 6 meg 8 GB ram tényleg több, mint a 4. És ezt össze tudja hasonlítani. Mert végszükség esetén használja az ujjacskáit.
De ha azt mondom P22T, P90, G90, SD855, SD865 akkor ez a többségnek kínai.És mégegyszer leírom a lényeget: nem azért akad egy tablet mert 4GB ram van benne, hanem azért mert gyenge az adott tabletben a rendszerchip. És attól, hogy egy eszközben van 8GB ram, még nem feltétlenül jelenti azt hogy abban bikaerős a soc (általában persze igen, de mivel a ram a soc-hoz képest fillérekbe kerül, nemsokára simán lesz 8GB ramos cucc középkategóriás rendszerchippel, hisz a gyártók sem hülyék)
A megközelítési elvvel van a bajom. Ha valakinek erős gép kell, az olyat vegyen amiben flagship soc van, és ne a ramot nézze.
-
cidalain
veterán
válasz
Balanna #87546 üzenetére
Mindegy is mit próbálsz ki, amíg azt gondolod hogy a memória és a háttértár mérete adja egy tablet teljesítményét (és ez az elsődleges, ami alapján modellt választasz) Imént is ezeket emelted ki, holott alapvetően valószínűleg a számítási teljesítmény kevés az igényeidhez, azért vannak akadások. Az meg nem memóriakérdés, hanem soc kérdés.
De persze vehetsz 6 vagy 8 GB ramos tabletet, de az sem attól lesz jó, hanem hogy jellemzően ilyen ramot csúcsgépekbe raknak, amikben már egyéb hardverösszetevők pl a Soc is felső polcról lett belerakva, és nem egy alsó közepes Mediatek P22T mondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged