- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
válasz
BPpeti #62911 üzenetére
Szia!
Én 2-szer tenyereltem bele hibás refurbished cuccba!
Mindkét esetben egy kis trükkös, bosszantó hibája volt. Valószínűleg az előző gazdi a kipróbálási idő alatt visszaküldte pontosan ezen hiba miatt minden komment nélkül, és a tesztsorozat nem mutatta ki. Persze ez csak találgatás...
De lényeg a lényeg, én valószínűleg nem veszek többet ilyet, nem annyival olcsóbb. Szerintem ilyet kizárólag úgy szabad venni, ha van rá kipróbálási idő, és az alatt annyit nyúzod, amennyit csak bírod.(szerk: és hogy statisztikailag is mondjon valamit a 2 hibás darab: összesen 4-szer vettem ilyet életemben, a másik kettő nagyjából rendben volt.)
-
tjb007
nagyúr
válasz
BPpeti #62897 üzenetére
Allview Viva H7 Xtreme
(#62899) winfier
Új, minimum 9 hüvely, NFC, 3G/LTE, maximum 120 ezer forint → lehetőségek száma 0, azaz nulla.
NFC-s modell akad 1-2, csak épp nem ennyi pénzért, szóval vagy lejjebb adtok az elvárásokból és/vagy megnövelitek a keretet minimum 20 ezer forinttal, annyiból már kijön az LTE-s Nexus 9 (igaz csak bolti garanciával).Ipari felhasználásra szánt modellt ennyiért meg maximum használtan kapsz és nagy valószínűséggel abban sem lesz NFC.
(#62900) jaffa 2843
Címlap, még öt napig él az akció.
(#62909) miksza63
Androidra hivatalosan nincs, nem létezik Flash. Ettől függetlenül meg lehet oldani, hogy legyen, de a teljesítmény szempontjából csodára ne számíts.
Két refurbished modellt tudnék ajánlani, szólva a szó szoros értemében véve egyik sem új, de ezek azok, amik a megjelölt árkategóriában a legjobb vételnek számítanak. Ez a két modell nem más mint az ASUS MeMO Pad 7 ME176CX (16GB), és a 32GBG-os Nexus 7(2013).
Ha nem felelnének meg szólj, nézünk mást.(#62914) Victoryus
Ha a Chuwi oldalán és/vagy hivatalos fórumán nincs fent, illetve említés szintjén sem szerepel, akkor kamu.
Akku kérdés, rövid válasz: sehol. Ezt majd csak a Chuwi fogja tudni javítani egy frissítéssel, nekik kéne ezt jelezni. -
csendes
addikt
válasz
BPpeti #62911 üzenetére
Ez lehetővé teszi, hogy rövidebb garanciával adják, ezért ezt mindig ellenőrizni célszerű vásárlásnál. Az akku-t illetően (elvileg) ugyanúgy letesztelik, mint a többi alkatrészre, tehát jelentős teljesítménycsökkenés nem várható az újhoz képest. Ami szépséghibás (csomagoláshibás, hiányzik tartozék, stb.), azt elvileg külön jelezni kell.
-
cidalain
veterán
válasz
BPpeti #62911 üzenetére
Biztos nem latszodik/erzodik semmi.
Lehet hogy a prociban, kijelzoben van mar par uzemora, amibol te nem veszel eszre semmit. De lehet hogy csomagolas serult volt...
Az akku kenyes kerdes. Gondolom tesztelik azt is, es van valami tures. Nyilvan egy 15x feltoltott akku semmivel sem rosszabb, mint egy vadi uj. -
tjb007
nagyúr
válasz
BPpeti #62891 üzenetére
Pedig jó lenne, ha írnál egy maximum árat.
A 3G+GSM-et úgy kell érteni, hogy telefonként is (nem VoIP) lehessen használni?(#62893) bitblueduck
Nagyon korrekt darab, és megbirkózik velük. A 8GB-tal kapcsolatos kérdésre ugyanezt tudom neked is válaszolni: [link]
A refurbished jelző pedig ezt takarja: [link]
(#62895) DougButabi
Chuwi Hi8 topik: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest