- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
necropheelya #51788 üzenetére
Talán nem szentségtörés azt állítani, hogy az iPad optimalizációja még mindig pozitívan befojásolja az alkalmazások futtatásához megfelelő környezetet. Persze itt is áll, hogy az idő előrehaladtával ösztönözni fognak egy újabb modell beszerzésére.
Megjegyzem ismét, nem vagyok szakértő, ez a magánvéleményem. -
bostone
addikt
válasz
necropheelya #51786 üzenetére
Nem vagyok szakértő.
A legolcsóbb kompromisszum mentes megoldást keresve, a nexus7 (2013), vagy az lg g pad 8.3, amely megfelelhet az igényeknek.
Ettől fölfelé, talán bármely erőgép is jól teljesít, ezen a területen, bár a túl nagy felbontású kijelzők okozhatnak kellemetlen meglepetéseket.
Felmerült még az nvidia megoldása, a shield tablet, úgy tudom pár hete jelent meg az amerikai piacon.
Nekem fenntartásaim vannak a céggel kapcsolatban. Két eszközöm is dolgozott tegra (tegra2, tegra3) procival. Az egyik botrányosan teljesített, a másik két év alatt elavult... Élvezhetetlen a játékok minősége (belassul, szakadozottá válik rövid időn belül), látványban, felbontásban is alulmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE / S10 FE+ / S10+ / S10 Ultra tablet új BONTATLAN
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest