- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Zotyatv #80799 üzenetére
Ilyenkor amikor nincs raktaron, vagy kifogynak, vagy mégsem kapnak, akkor nem szabad veszekedni hogy adjak vissza a penzt, meg ilyenek, mert akkor szivoznak.
Nekem is volt ilyen pontokkal penzzel vettem valamit, amit nem tudtak kuldeni, tobbszor valtozott a postara adas idopontja. Irtam nekik hogy ez nem oke, adjak vissza a penzt + pontot. Erre csak penzt akart visszaadni. Levelezunk napokig (1 levelvaltas per nap), aztan mondom neki a vegen roviden torlom a rendelest, mindent vissza. Cancel order a kulcsszó. Es igy ertette mi a pek van, minden visszajott majdhogynem azonnal, a penz a szamlalmra, nem walletra meg ilyenek. -
jdeutsch
tag
válasz
Zotyatv #80671 üzenetére
Szép napot Neked és minden forumozónak!
Azt is kalkuláld be, hogy október első 8 napja nemzeti ünnep volt Kinában!
(kicsit feltorlódnak, fel torlódhatnak a dolgok)
Banggood korrekt cég, meg fog érkezni, legfeljebb picit késik.
Belgiumban vámolják, (Flyt Express) utánna felgyorsulnak az események, azt követően pár nap és a kezedben lesz.
Üdv: DJ
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest