- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
aradebil2 #79284 üzenetére
Nekem limit volt a 8" környéki méret. Előtte 7" volt, kollégámnak 10"-os Huawei-je van, azt kézbefogva a 10,1" már nagy (NEKEM!)
Teclast P8-at nétem, de nincs benne GPS, ami szintén kritérium. Így lett Chuwi Hi9Pro (az újabbakban már Helio X23 SoC van)
Nem csalódtam benne, de érezhetően annak a 2560x1600-nyi pixelnek a mozgatása nem kevés erőforrást igényel. Félreértés ne essék NEM gyenge, a 3GB RAM bőven elég arra amire én használom. A minőségével sincs problémám. Érzetre nem rosszabb, mint kolléga BF-ben is 2x drágább MediaPad-je. -
-
kóóó
aktív tag
válasz
aradebil2 #73804 üzenetére
A hetedikes kisfiamnak kellene egy tablet ami 20-30 ezer korul megall. Felhasznalas egy atlagos gyereknek. Youtube, zene, video es jatek. Meret teljesen mindegy igazabol. De gondolom egy minimum 2GB Ramosat kellene valasztani.
Gearbest es Bangood akciok vannak most, esetleg onnan berendelnem neki valamelyik kinai csodat amit ajanlotok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest