- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
Van ez a Samsung Galaxy Tab A9 X110N tablet. Ezt érdemes megvenni? Most 50.000.- Édesanyámnak kellene valami. Mi almás készülékeket használunk, de újat most olyat nem akarunk. Így maradna valami ilyesmi.
Támogatása lesz még ennek egy ideig? Ezeket azért nem nagyon néztem még, mert tartok az 1-2 év eltelte utáni lassulástól. Igazából netezni kell meg fb stb. Semmi extra.
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
válasz
cidalain #94909 üzenetére
Találtam egy ilyet, de nem tudom letölteni, mert a drive hibát ír és, hogy próbáljam később, de semmi.
Lenovo Tab M10 HD Tab TB-X306F Stock Firmware ROM (Flash File) -
oszy
veterán
-
oszy
veterán
A barátom kislánya elfelejtette a Lenovo tablethez való jelkódot. Sikerül a recovery menübe eljutni és megcsinálni a resetet, de utána csak folyamatosan újraindul. :/ Már töröltem a a cache-t is, de semmi. Tudtok rá valami megoldást? Hozzam úgy került, hogy fastboot-ot irt ki. Ezután frissítettem gépen, és ekkor jutottam el a recoverybe.
-
oszy
veterán
Üdv.
Van egy alcor q781m készülék, ami nagyon nehezen talál GPS jelet. Tudtok erre valami okosat?
Már telepítettem a GPS status programot, de már vagy 10 perce megy eredménytelenül. -
oszy
veterán
Sziasztok! Egy dps iq8-ban hogyan kell bekapcsolni a GPS-t navigációhoz? Mert csak olyat találtam, hogy hely mobilhálózat és wifi alapján...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged