-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Mustadjoci #52832 üzenetére
Ha mindenképpen kínait akarsz venni, akkor pl. a Cube egy megbízhatóbb gyártó, ők dolgoznak a WayteQ-nek is.
Meg vannak még olyanok, akiknek kicsit "nagyobb nevük" van, mint az általad említettek: Onda, Pipo, stb. ... -
válasz
Mustadjoci #52829 üzenetére
Csatlakozom TedThomas-hoz.
Már hetek óta ennyiért kínálják ezt a tabletet egyébként, de mégsem tudott engem sem megvenni. Kétszer vásároltam hasonlóan jónak ígérkező,, de teljesen ismeretlen tabletet. Hardver tekintetébe mindkettő nagyon sokat ígért, de hiába a jó vas, ha a szoftveres része mindkét esetben roppant gyenge volt. Ez nem olyan nagy probléma akkor, ha vannak jó ROM-ok a készülékhez, de egy ismeretlen termék esetén ez limesz 0, szóval marad a bug-gal teli rendszer.
Van itt nálam jópár tablet, de a legjobb a waxteq és a két Freelander, pedig ebből a háromból kettő a nálam levő két leggyengébb hardver, de jó a rendszer és így gyorsabb, pontosabb.Alaposan gondold meg, hogy a jó vas ígérete elég,e számodra...
-
tjb007
nagyúr
válasz
Mustadjoci #52832 üzenetére
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Tudom nem tőlem kérdezted de személyes véleményem, hogy nem veszünk noname kínai cuccokat mert ha egyszer gond lesz vele akkor kevés segítséget kapsz.
A másik, hogy a panda szereti a eladni a refurbished termékeket ilyen nagy "akciók" keretében.szerk: Mire leírtam, megcáfoltak. Ne nekem legyen igazam.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Igen, jó vételnek mondható.
-
Mustadjoci
tag
válasz
Mustadjoci #52695 üzenetére
Csak a hang elobb jon vagy 5 mp-cel.
-
cinemazealot
addikt
válasz
Mustadjoci #52690 üzenetére
Én a Prestigio Multipad 4 Quantum 7.85-ön az SJ1000 videóit BSPlayer-rel tudtam jól visszanézni.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Mustadjoci #47098 üzenetére
MX Player jó szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Mass Effect
- Crohn betegség
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 4
- Formula-1
- FOTÓS beárazás
- Háztartási gépek
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest