- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple Watch
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
BIROD5
tag
válasz
fodor0410 #27362 üzenetére
Hali !
Én most vettem egy concorde one-t, és egy dps dream-ot .
Egymás mellé rakva a dps kijelzője fényévekkel jobb a concordénál ,ill. gyárilag rootolt a dps.
Az edigitálnál 20k. plusz kb 1500 píz a plussz 1 év gari ,ill. a 2 évre a törés bizti.
A concord-ban az előny a 8 giga ,és a gyári JB.oprendszer. -
csibe1
addikt
válasz
A három közül szerintem a Concorde One ami ajánlott,a másik kettő felejtős.
A One-nak rendes hazai garanciája,támogatása,hivatalos fóruma,és topikja van a PH-n is,és tesztet is találsz róla jópárat.Olvass vissza pár oldalt,van belőle 16GB-os verzió is már,de még az is olcsóbb,
mint a Ghoo. -
DiVaD
senior tag
válasz
Én egy Ghoo Tab 7000S-et nyomogattam elég sokat (egyik ismerősnek az van), de azt pl. nagyon nem ajánlom. A kijelzője nekem nagyon nem jött át.
Nem akarok flame keltő lenni, de szerintem a 7000S az a kategória, amiből vett a gyorsbolt mondjuk 1000-2000db-ot olcsón és ad rá gari. De attól még ugyanaz a 70-80dolláros kategória, amit én nem ajánlanék. Akkor inkább egyből kínából valamit 30e körül. (A ghoo emlékeim szerint ennyi itthon)
Viszont akkor a garancia macerás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3577, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest