- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- A Motorola is Air mobillal készül
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
jani0320 #7480 üzenetére
Az a baj ezeknél a kínai noname cuccoknál, hogy sohasem tudhatod biztosan, hogy mi a pontos típusa. Ami nekem van az is úgy néz ki mint a GPad G-15 (így is nevezem), de a bele nem pontosan olyan mint a specifikációban le van írva. Így nem tudok én sem frissítést rátenni, igaz nekem viszonylag új (2.3.3) verzió van rajta.
ciry: ezt már régebben tárgyaltuk, sajnos nem nagyon van olyan program a skyp-on kívül, ami tudna hang kommunikációt android és pc között. A fring nekem működött 2.1-alatt, de úgy tudom nincs pc-s kliense. Néz szét a marketban hátha találsz valamit aminek van PC kliense is. voip-ra keress rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest