-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
Wolfy999
üzenetére
Ja ja ismerős, Android KitKat 4 pont 4 pont 4

Hogyha csak akku probléma lehet 10-20 dolláros tétel gondolom, de ha alaplapi probléma azt már nem valószínű hogy megéri javíttatni.még ha eu bol is rendelsz a tabletet 4 vagy 6 giga RAM al, lehet akkor is jobban járnál mert ár érték arányban és teljesítményben jobban járhatsz mint amiket idehaza árulnak drágán

-
®abstract®
őstag
válasz
Wolfy999
üzenetére
Te nagyon szerencsés vagy hogy kibírt neked hét évet
Nekem a pipo w4S modell volt(szinte teljesen ugyanaz volt mint a tied) ami egy évet nem bírt ki, alaplap hibás lett! Több kondi is kidurrant a melegedése miatt! Már Töltés közben használatnál 50 fok fölé felment a hőmérséklet! Egyszerűbb játékoknál is képes volt erre hogy még tovább melegedett! Forrófejű Intel volt, utáltam!
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Wolfy999
üzenetére
Erre a célra szinte bármelyik tablet jó, az összefoglalóban találsz jó néhányat 50 ezer környékén. Esetleg érdemes olyat, ami könnyebb, 10" esetén inkább az 500 g közeli számít könnyűnek.
Az Iplay 30 Pro pedig átlagon feletti fényességet tud, ami direkt napsütésben jól jöhet. -
cidalain
veterán
válasz
Wolfy999
üzenetére
Chuwi Hi9 Pro kb 120 dollár körül Banggoodról, szokott rá lenni kupon
(#81647) Zaji
Recovery menüből factory resetet ki kell próbálni. Ha nem segít akkor újra kell flashelni a romot. De ahhoz ugye kell gyári rom. De honnan tudsz olyat beszerezni, arra nincs ötletem(#81646) TigerCat
Samsung SM-T590, Huawei Mediapad M5 Lite, esetleg Lenovo P10
Kijelző fényerő, és betekintési szögek kérdésesek számomra. Ha van lehetőséged valami boltban megnézni mindet, akkor tudsz dönteni. Szerintem ebből a szempontból a Samu lenne a nyertes, de ez csak sejtés mert nem találkoztam mindegyikkel személyesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Ipad Pro M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Dr.NX