- Yettel topik
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
Wolfy999 #85280 üzenetére
Ja ja ismerős, Android KitKat 4 pont 4 pont 4
Hogyha csak akku probléma lehet 10-20 dolláros tétel gondolom, de ha alaplapi probléma azt már nem valószínű hogy megéri javíttatni.még ha eu bol is rendelsz a tabletet 4 vagy 6 giga RAM al, lehet akkor is jobban járnál mert ár érték arányban és teljesítményben jobban járhatsz mint amiket idehaza árulnak drágán
-
®abstract®
őstag
válasz
Wolfy999 #85277 üzenetére
Te nagyon szerencsés vagy hogy kibírt neked hét évet
Nekem a pipo w4S modell volt(szinte teljesen ugyanaz volt mint a tied) ami egy évet nem bírt ki, alaplap hibás lett! Több kondi is kidurrant a melegedése miatt! Már Töltés közben használatnál 50 fok fölé felment a hőmérséklet! Egyszerűbb játékoknál is képes volt erre hogy még tovább melegedett! Forrófejű Intel volt, utáltam! -
válasz
Wolfy999 #85277 üzenetére
Erre a célra szinte bármelyik tablet jó, az összefoglalóban találsz jó néhányat 50 ezer környékén. Esetleg érdemes olyat, ami könnyebb, 10" esetén inkább az 500 g közeli számít könnyűnek.
Az Iplay 30 Pro pedig átlagon feletti fényességet tud, ami direkt napsütésben jól jöhet. -
cidalain
veterán
válasz
Wolfy999 #81648 üzenetére
Chuwi Hi9 Pro kb 120 dollár körül Banggoodról, szokott rá lenni kupon
(#81647) Zaji
Recovery menüből factory resetet ki kell próbálni. Ha nem segít akkor újra kell flashelni a romot. De ahhoz ugye kell gyári rom. De honnan tudsz olyat beszerezni, arra nincs ötletem(#81646) TigerCat
Samsung SM-T590, Huawei Mediapad M5 Lite, esetleg Lenovo P10
Kijelző fényerő, és betekintési szögek kérdésesek számomra. Ha van lehetőséged valami boltban megnézni mindet, akkor tudsz dönteni. Szerintem ebből a szempontból a Samu lenne a nyertes, de ez csak sejtés mert nem találkoztam mindegyikkel személyesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- iPad Air 13 M2 256GB Wi-fi Gray 3év garancia!
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest