- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly7
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #65435 üzenetére
A TF303CL teljesen rendben van. A másikról nem tudok nyilatkozni. Én nagyon nem bánom hogy meg vettem és szerencsére nem újracsomagoltat vettem majdnem olyan áron.
RicsiSuly
+10000 és ott van neked is a 303CL. HDMI USB jó proci. -
kelly7
aktív tag
Azt meg tudom nézni valahol, hogy a Transformer pad-ok frissíthetőek-e 5.0-ra?
-
kelly7
aktív tag
Tranformer Pad TF303CL-1G011A Meg ér szerintetek 70000ft-ot?
-
kelly7
aktív tag
Kicsit emeltem az összeget a tablet vásárláshoz, mert 10''-os tabletet szeretnék mindenképp, és 40000-ért normálisat nem találtam. Gyakorlatilag két modellnél maradtam (eddig) ami a keretbe még épphogy belefér. Az egyik Asus ZenPad Z300CG-1B021A 16GB Wifi + 3G, a másik Asus ZenPad Z300C-1B047A 16GB. Mindkettö 2GB ram, ami szerintem nem utolsó szempont. 1Gb-ot nem akarok. Gyakorlatilag ezek között csak a 3G a különbség,illetve a proci. Egyikben Intel SoFIA 3G-R C3230RK a másikban Intel SoFIA C3200.
Kérdésem az, hogy a két proci között van-e valami különbség, vagy csak a 3G miatt más? Majd egy tizes a difi a két tablet között, egyenlőre mondjuk a 3G-t nem használnám, de soha nem lehet tudni.
Ezeken az Asus tabletekre, OTG kábellel lehet mondjuk pendrive-ot kötni? -
kelly7
aktív tag
Sziasztok.
Samsung Galaxy Tab 4 - SM T533-ról valakinek személyes tapasztalat? -
kelly7
aktív tag
Sziasztok.
Tabletet keresek 10'' környékén. Ki néztem egy Asus MeMO Pad 10 ME102A 32GB, ami az extreme-nél jó áron van, de refurbished. Mivel ajándék lenne, azt kérdezném, hogy ez teljesen normális gyári csomagolásban van, csak egy plusz matrica van rajta? Ötvenezernél többet nem nagyon adnék érte, de ha valaki tud alternatívát, meghallgatom. Ha mondjuk ilyen újracsomagolt mellett maradok, és neten rendelem meg, de be megyek a boltba érte, gondolom ha kicsomagolás után nem tetszik valami, ott is hagyhatom nem?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Family Link
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Konteó topic
- Fotók, videók mobillal
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Apple Ipad 10.generáció
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest