- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
haveromjeno #42934 üzenetére
a géphez kapcsolódó topik. (itt mondjuk még nem igazán jártam, csak tudtam hogy van.
)
esetleg én is tudok válaszolni 1-2 kérdésedre.
a sima verziónál a full fém hátlap miatt(amit nagyon szeretek), a wifi gyengusz. De 1-2 falat még bőven átvisz, tégla társasházban.
anyunak lett rendelve "S" verzió, kiváncsi leszek wifi téren mennyivel jobb.
webshoppal kapcsolatban, vámolást eddig mindig elkerültem, pedig már jött jó pár táblagép, és telefon. -
Milka 78
nagyúr
válasz
haveromjeno #42934 üzenetére
Én nem nagyon találtam róla infót,de most rendeltem meg,hétfőre nálam lesz.Péntek-Szombat magasságában már tudok róla nyilatkozni,hogy mit is tud.Biztos ami biztos már rendeltem egy erősebb antennát a routeremhez(olcsó Tp 741-es),mert a fém hátlap kicsit nyugtalanít és panel kecóban lesz használva.
-
tjb007
nagyúr
válasz
haveromjeno #42929 üzenetére
WayteQ xTAB-79qci
-
sagesz93
addikt
válasz
haveromjeno #42929 üzenetére
chuwi v88
három verziója(sima, S, HD) közül szerintem bármelyik megfelel erre a célra. a webshopot is ajánlom.(DE = német postával küldenek)én vettem hozzá egy bluetooth billentyűzetet, és egeret: [link] , suliban használom jegyzetelésre, és persze ezeket általában ezen is tanulgatom. az akksija ezzel a használattal 2x kibír egy sulis napot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest