- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
válasz
Nayrobi #27200 üzenetére
lol tényleg. pedig a gyártó oldalán sincs rajta a képeken, sőt még az edigitálos képeken is van egy kép a dobozról és azon is látszik hogy nincs hdmi. Hát akkor ezt csak a tulajok tudhatják
-
Emi1986
tag
válasz
Nayrobi #27189 üzenetére
Szia!
Szerintem mind1, hogy ebben a kategóriában melyiket veszed.
Talán a pro duo a jobb választás, mivel erősebb az akkuja, a procija és jobb kamera van benne.Én is azt venném, ha lenne benne GPS, mert nekem az is nagyon fontos lenne.
De sajnos nem találtam olyan készüléket, ami hasonló hardverekkel van szerelve és van benne GPS.
Üdv:T
-
JoeYi
őstag
válasz
Nayrobi #27189 üzenetére
én azóta is merengek. Egy dolog miatt: microUSB. Pro-n mini usb van. Persze a prime-ről meg lehagyták a hdmi-t, bár sokaknak nem nagy veszteség.
Ezenkívül szerintem csak a hátlap a nagy külömbség, prime-on fém, pro-n kellemes tapintású műanyag. Ja és a prime könnyebb 50grammal
-
pusihusi
addikt
válasz
Nayrobi #20530 üzenetére
Szegedi vagy? Ha bemész a rókusi krt.-i tescóba, egyenesen befelé, eléred a műszaki osztály s ott vigyorognak rád bal oldalt. 7"-9.7"-osok. V. megkérdezed az eladót, kicsit bénák, de addig kérjed mi meg nem mutatják!
" és a sorok végén ki van rakva kettő ipad,"ugyanúgy csak előtte 2-3polccal vissza, legfelül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple Ipad 10.generáció
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest