Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
válasz
Nayrobi
üzenetére
lol tényleg. pedig a gyártó oldalán sincs rajta a képeken, sőt még az edigitálos képeken is van egy kép a dobozról és azon is látszik hogy nincs hdmi. Hát akkor ezt csak a tulajok tudhatják
-
Emi1986
tag
válasz
Nayrobi
üzenetére
Szia!
Szerintem mind1, hogy ebben a kategóriában melyiket veszed.
Talán a pro duo a jobb választás, mivel erősebb az akkuja, a procija és jobb kamera van benne.Én is azt venném, ha lenne benne GPS, mert nekem az is nagyon fontos lenne.
De sajnos nem találtam olyan készüléket, ami hasonló hardverekkel van szerelve és van benne GPS.
Üdv:T
-
JoeYi
őstag
válasz
Nayrobi
üzenetére
én azóta is merengek. Egy dolog miatt: microUSB. Pro-n mini usb van. Persze a prime-ről meg lehagyták a hdmi-t, bár sokaknak nem nagy veszteség.
Ezenkívül szerintem csak a hátlap a nagy külömbség, prime-on fém, pro-n kellemes tapintású műanyag. Ja és a prime könnyebb 50grammal
-
pusihusi
addikt
válasz
Nayrobi
üzenetére
Szegedi vagy? Ha bemész a rókusi krt.-i tescóba, egyenesen befelé, eléred a műszaki osztály s ott vigyorognak rád bal oldalt. 7"-9.7"-osok. V. megkérdezed az eladót, kicsit bénák, de addig kérjed mi meg nem mutatják!
" és a sorok végén ki van rakva kettő ipad,"ugyanúgy csak előtte 2-3polccal vissza, legfelül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG OLED TV 55CS6LA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Leszámítva, hogy nincs ráírva hogy online.

" és a sorok végén ki van rakva kettő ipad,"ugyanúgy csak előtte 2-3polccal vissza, legfelül.
Dr.NX