Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
gabika0013
üzenetére
Samsung A7 Lite, LTE
Ez alá nagyon nem mennék, bár esetleg egy 2 GB ramos 8"-os még bevállalható, ha mást nagyon nem használtok majd rajta (pl Lenovo M8 HD LTE) -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
gabika0013
üzenetére
Ezek az alapvetően autókhoz tervezett GPS-ek meg appok teljesen használhatatlanok lesznek a tavon, egy nagy kékséget fog látni meg egy nyilat rajta.
GPS-ből valami ilyesmi kellhet: Garmin eTrex 10
Ha mégis telefon/tablet, akkor esetleg ez, de ez csak tipp, nem használtam.
Polaris GPS Navigation: Hiking, Marine, Offroad -
f_sanyee
senior tag
válasz
gabika0013
üzenetére
erre én tablet helyett valami navigációs eszközt keresnék, akár vizállót. nem tudom van e itt topicja. [link]
-
cidalain
veterán
válasz
gabika0013
üzenetére
Én csak erre nem vennék tabletet, minek, ha eleve van okostelefon. (nem mellesleg, ha olyan gond van az időjárással, akkor nem biztos hogy GPS-szel fogsz szarakodni, hanem hívod a vizirendőrséget - persze ha az idő szép, csak éjszakai horgászol, akkor lehet benne ráció)
Egyébként igen, ki kellene tudnod jutni offline navi segítségével egy megadott pontra - de nem feltétlenül egyszerű: mivel kijelölt vizi út nincs, ezért a Balaton közepén a navi két pont között max egy egyeneset fog húzni neked. ha a két pont között nádsziget van, akkor bevisz a dzsindzsásba, ugyanígy ha a kikötőnél van hullámtörő, azon is simán keresztül fog navigálni, ami nem szerencsés. Szóval a navi max tájékoztató jellegű irányt mutat, neked attól még látnod kellene merre evezel.
De simán lehet hogy mivel nincs út, ezért egyenessel sem köti össze a két pontot, hanem a te mozgásod alapján ha a pontod közelít a célponthoz. És nem ártana valami olyan offline app, ahol forog a térkép, és vagy iránytű is, mert amúgy nem mindegy milyen irányban van a telefon. Nem tudom érthetően leírtam-e a erősen kérdéses részeket. -
®abstract®
őstag
válasz
gabika0013
üzenetére
512MB rammal ne vegyél androidos táblagépet!
1GB ram tól ajánlott.
pl.: lenovo a3500.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Assetto Corsa Rally
- Kuponkunyeráló
- Mini PC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Samsung A7 Lite, LTE
Dr.NX