- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Király Fika #6772 üzenetére
[tessék, egy youtube link]
Így.
Ahogy megtaláltam:
youtube
ott a keresőbe: "how to vegacomb"
majd az ELSŐ találat.
Engedelmeddel nem nézem végig, mert nem érint, de szerintem jó lesz.Pusztán jótanácsként, tényleg nem bántani akarlak, ne értsd félre, de ha romot akarsz bütykölni, akkor ELŐBB ismerkedj meg a modaco, illetve az xda érintett topicjaival, illetve _tájékozódj_, _olvass_, hiszen ha e fent említett "bonyolult" keresés nem ment, akkor a romcsere is rizikós lehet esetedben. (nem mennék bele abba, hogy azonos nevű, márkás termékek is kijönnek eltérő alaplapokkal, hw-elemekkel, ami könnyen bajt okozhat, ha nem vagy képben a készülékedet illetően.)
Amit írtam nem felététlen csak neked szól, hanem mindenkinek, aki felkészületlenül romolgat, utána meg szétsírja a fórumokat azzal, hogy mindenki hülye, csak ő mosógép.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Király Fika #6758 üzenetére
így lesz rajta Honeycomb: Honeycomb 3.2 Advent Vega/PoV-ra (xda)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest