-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
válasz
GZoli7 #50067 üzenetére
Azért nem tudom a pontos típusát, mivel úgy hozták ide nekem egy Alcatel travel chargerrel.. az illető azt mondta Alcatel tablet..de sajnos nem az..
PC-re dugva írta ki ezt a Softwinerevb-t.. és ebay-en is találni ilyen néven tabot..Livesuit progival próbáltam.. drivert feltettem de ahogy írtam is felkiáltó jeles..
ADB -be az "adb devices" parancsra írja a tabot és hogy recovery-be van.. elküldöm neki az "reboot bootloader" parancsot újraindul a gép.. és elkezd tölteni az android feliratnál megáll.. vagyis csak tölt tölt.. tehá t nem tudom fastboot állapotba sem tenni.
Livesuit meg nem látja..mert azt írja hogy "no device found" vagy "no device to update" stb.
ROM-ot amúgy a softwinerevb alapján találtam.. ami talán jó lesz.. de nem tudom milyen progival tudnám felvarázsolni rá. -
lev1227
újonc
válasz
GZoli7 #49122 üzenetére
Aham. ..köszönöm a választ. ( világos ) nincs véletlenül egy másik sd -re másolós progi amit letöltök és már kész is? Még 1 kérdés a belső memóm 4gb amiből csak 2-őt tudok használni. Tudnék valahogy nyerni még valahogy felhasználható -t a 4gb-ból? És ha igen mennyit?és mennyit hagyjak neki hogy ne vegye zokon.?
-
tjb007
nagyúr
válasz
GZoli7 #48280 üzenetére
Alcor Access D786M, Lenovo IdeaTab A1000, ConCorde tab KRONOS IPS
(#48281) Süvi
LG G Pad 8.3, de:
- HDMI kimenet csak akkor lesz, ha veszel egy SlimPort HDMI adaptert
- VGA projektor csak konverter közbeiktatásával fog működni (ez mindenre igaz, amin digitális csatlakozó van)A másik meg a presenter. A SlimPort adaptert a micro USB portba kell dugni, így ide már nem fogod tudni OTG adapter bedugni, amire a presenter vevőjét kell csatlakoztatni. Ezeken a SlimPort adaptereken általában szokott lenni egy micro USB port, de nem tudom, hogy az használható-e ilyen célra is, vagy csak tölteni lehet rajta keresztül a készüléket.
Ezek miatt mondhatnám, hogy akkor legyen Samsung Galaxy TabPRO 8.4, ami ugyan drágább, cserébe viszont nagyobb felbontású a kijelzője, de annál is ugyanez a helyzet azzal a különbséggel, hogy ahhoz nem SlimPort, hanem MHL adapter kell.
Alternatívaként két dolgot tudok javasolni:
1. Lemondasz a 8 hüvelykről és veszel inkább egy 10 hüvelykes ASUS MeMO Pad FHD 10-et, amin van külön HDMI kimenet, így a presenterrel sem lesz gond.
2. Veszel egy Bluetooth-os presentert, így maradhatsz a 8 hüvelykes kijelzőnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OLED TV topic
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Yettel topik
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest