- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
válasz
GZoli7 #50067 üzenetére
Azért nem tudom a pontos típusát, mivel úgy hozták ide nekem egy Alcatel travel chargerrel.. az illető azt mondta Alcatel tablet..de sajnos nem az..
PC-re dugva írta ki ezt a Softwinerevb-t.. és ebay-en is találni ilyen néven tabot..Livesuit progival próbáltam.. drivert feltettem de ahogy írtam is felkiáltó jeles..
ADB -be az "adb devices" parancsra írja a tabot és hogy recovery-be van.. elküldöm neki az "reboot bootloader" parancsot újraindul a gép.. és elkezd tölteni az android feliratnál megáll.. vagyis csak tölt tölt.. tehá t nem tudom fastboot állapotba sem tenni.
Livesuit meg nem látja..mert azt írja hogy "no device found" vagy "no device to update" stb.
ROM-ot amúgy a softwinerevb alapján találtam.. ami talán jó lesz.. de nem tudom milyen progival tudnám felvarázsolni rá. -
lev1227
újonc
válasz
GZoli7 #49122 üzenetére
Aham. ..köszönöm a választ. ( világos ) nincs véletlenül egy másik sd -re másolós progi amit letöltök és már kész is? Még 1 kérdés a belső memóm 4gb amiből csak 2-őt tudok használni. Tudnék valahogy nyerni még valahogy felhasználható -t a 4gb-ból? És ha igen mennyit?és mennyit hagyjak neki hogy ne vegye zokon.?
-
tjb007
nagyúr
válasz
GZoli7 #48280 üzenetére
Alcor Access D786M, Lenovo IdeaTab A1000, ConCorde tab KRONOS IPS
(#48281) Süvi
LG G Pad 8.3, de:
- HDMI kimenet csak akkor lesz, ha veszel egy SlimPort HDMI adaptert
- VGA projektor csak konverter közbeiktatásával fog működni (ez mindenre igaz, amin digitális csatlakozó van)A másik meg a presenter. A SlimPort adaptert a micro USB portba kell dugni, így ide már nem fogod tudni OTG adapter bedugni, amire a presenter vevőjét kell csatlakoztatni. Ezeken a SlimPort adaptereken általában szokott lenni egy micro USB port, de nem tudom, hogy az használható-e ilyen célra is, vagy csak tölteni lehet rajta keresztül a készüléket.
Ezek miatt mondhatnám, hogy akkor legyen Samsung Galaxy TabPRO 8.4, ami ugyan drágább, cserébe viszont nagyobb felbontású a kijelzője, de annál is ugyanez a helyzet azzal a különbséggel, hogy ahhoz nem SlimPort, hanem MHL adapter kell.
Alternatívaként két dolgot tudok javasolni:
1. Lemondasz a 8 hüvelykről és veszel inkább egy 10 hüvelykes ASUS MeMO Pad FHD 10-et, amin van külön HDMI kimenet, így a presenterrel sem lesz gond.
2. Veszel egy Bluetooth-os presentert, így maradhatsz a 8 hüvelykes kijelzőnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OLED TV topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest