Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
volandy
senior tag
válasz
cidalain #81939 üzenetére
Én tavaly vettem egy nyomógombos telefont amin androidos rendszer van. Először egy 2GB lenovo tabletem (7") volt, de az nagyon lassan töltötte be az oldalakat. Ajánlottak egy windowsos Lenovo MIIX2 tabletet (ami most rakoncátlankodik mint korábban írtam, de sajnos nincs a piacon jó, minőségi 8" tablet)! Ez tök ugyanolyan mint a laptopom illetve az asztali gépem. Telefonálásra teljesen praktikus a nyomógombos telefon, ha kell az internet vagy facebook vagy messenger stb akkor a hotspot (mint az előbb is említették (#81939) cidalain) és használom a tabletet. Ez így elég rumlisnak tűnik, de nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Huawei MatePad Pro
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest