Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
gyuszmó
üzenetére
Persze leginkább az a meghatározó, nem olvastam a legelső hozzászólást, hogy hol akarod használni.
7-8" útközben sokkal praktikusabb persze.
Annak idejen en pl. egy 7" p1000 galaxy tabot használtam a céges telefon mellett privat mindenesként, telefonálni is alkalmas volt, imádtam. Volt később egy ipad minim is de az már kevésbé volt kompakt, persze még hurcolható volt, de a 7 nekem jobban bejött. Mindenki megbámult mert akkoriban keveseknek volt nagy telefonja, talán 4" körül volt az átlag. De 7" befért a nadrág hátsó zsebébe is
később volt 6,44" sony is de az meg telefonnak túl nagy volt tabletnek meg kicsi.Most útközben 5,5 plusz a táskámban van a 10" tablet ha lenne valami illetve itthon pedig szintén kényelmesebb ez a 10, de ezzel biztosan nem tomegkozlekednék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- Kuponkunyeráló
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Annak idejen en pl. egy 7" p1000 galaxy tabot használtam a céges telefon mellett privat mindenesként, telefonálni is alkalmas volt, imádtam. Volt később egy ipad minim is de az már kevésbé volt kompakt, persze még hurcolható volt, de a 7 nekem jobban bejött. Mindenki megbámult mert akkoriban keveseknek volt nagy telefonja, talán 4" körül volt az átlag. De 7" befért a nadrág hátsó zsebébe is
később volt 6,44" sony is de az meg telefonnak túl nagy volt tabletnek meg kicsi.
Dr.NX