Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk
tag
Annyiban igazat adok, hogy a Dell minőségre biztos ott van, de miután én netbook kiváltásnak szánnám és már a szemem sem a régi
, ragaszkodok a 10"-hoz. A 2.1-el nincs gondom, használtam Desirén eleget, úgy hogy tudom mennyit gyorsult a 2.2-vel. Sokat!
És a Flashről sem szeretnék lemondani. Ez a mit mihez javasol a Google meg nem hat meg különösebben, mivel láthatóan jól használhatók a 2.2-s tabletek, nem is értem mit akartak ezzel a kijelentéssel. Talán azt, ha valamelyik kinai vacak nem megy rendesen, akkor a "hozzám ugyan ne gyertek reklamálni, mi megmondtuk hogy nem lesz jó" szindróma.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Xiaomi Pad 5 6/128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ragaszkodok a 10"-hoz. A 2.1-el nincs gondom, használtam Desirén eleget, úgy hogy tudom mennyit gyorsult a 2.2-vel. Sokat!
És a Flashről sem szeretnék lemondani. Ez a mit mihez javasol a Google meg nem hat meg különösebben, mivel láthatóan jól használhatók a 2.2-s tabletek, nem is értem mit akartak ezzel a kijelentéssel. Talán azt, ha valamelyik kinai vacak nem megy rendesen, akkor a "hozzám ugyan ne gyertek reklamálni, mi megmondtuk hogy nem lesz jó" szindróma.
Dr.NX