- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. március
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk
tag
Annyiban igazat adok, hogy a Dell minőségre biztos ott van, de miután én netbook kiváltásnak szánnám és már a szemem sem a régi
, ragaszkodok a 10"-hoz. A 2.1-el nincs gondom, használtam Desirén eleget, úgy hogy tudom mennyit gyorsult a 2.2-vel. Sokat!
És a Flashről sem szeretnék lemondani. Ez a mit mihez javasol a Google meg nem hat meg különösebben, mivel láthatóan jól használhatók a 2.2-s tabletek, nem is értem mit akartak ezzel a kijelentéssel. Talán azt, ha valamelyik kinai vacak nem megy rendesen, akkor a "hozzám ugyan ne gyertek reklamálni, mi megmondtuk hogy nem lesz jó" szindróma.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple MacBook
- Spórolós topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Philips LCD és LED TV-k
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós kamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30% : UPDATE! 03.13!
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, ragaszkodok a 10"-hoz. A 2.1-el nincs gondom, használtam Desirén eleget, úgy hogy tudom mennyit gyorsult a 2.2-vel. Sokat!
És a Flashről sem szeretnék lemondani. Ez a mit mihez javasol a Google meg nem hat meg különösebben, mivel láthatóan jól használhatók a 2.2-s tabletek, nem is értem mit akartak ezzel a kijelentéssel. Talán azt, ha valamelyik kinai vacak nem megy rendesen, akkor a "hozzám ugyan ne gyertek reklamálni, mi megmondtuk hogy nem lesz jó" szindróma.
Dr.NX