Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- 
			  Mobilarena ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

cidalain veterán válasz  Redlight2

üzenetére Redlight2

üzenetéreVoda az altalaban alcatel es zte cuccokat nevez at, de hogy az adott keszulek mi, azt passzolom. Probaltam utananezni, de semmi konkretumot nem talaltam, bar teny hogy nem kutatomunkat csinaltam. 
 A spec tenyleg ok. Tapasztalatom nincs vele.(#71906) Yasuo 
 Persze az OTG es eger kombinacio mukodik az LG tabokon. De pl Bluetooth egerrelbis probalkozhatsz, akkor nem kell OTG kabel.
 Kijelzot semmikepp se itthon vagyel, draga, mint a csuda. Ebay, aliexpress, esetleg amazon. Ha megerkezett, a hardverapron tuti hirdet kijelzocseres szolgaltatast, olcson ki fogjak cserelni. Bar nagysagrendileg olyan 10-15 biztos lesz a mutatvany, de fingom sincs mennyi egy kijelzo, nem neztem utana.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX
 Dr.NX