- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- One mobilszolgáltatások
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila1007
csendes tag
válasz
tjb007 #63518 üzenetére
Az asus zenpadról nem olvastam túl jókat gyenge aksi, összeszerelés minőség(hátlap) kamera meg nagyon pocsék (bár annyira nem érdekel csak azt is kikell fizetni benne akkor már lehetne normális), azt tudom hogy a KL verziónak erősebb hardvere van mint a c-snek bár amennyi webshop annyi fajta különbözőt írnak, azt viszont nemtudom mennyivel erősebb pl az lg g pad 8.0-hoz hasonlítva, mert igazából azt tervezek venni ha nem lesz jobb, de mivel máshogy nem tudok 0 perceset próbálok meg beszerezni 50-60 közötti árért láttam ami talán megérné, de javítson ki bárki ha tévedek. Gondolom azért gyorsabb nem kevéssel, de a hétköznapi használatba mennyire lehet észrevenni ezt ha nem játszok rajta?
Köszi a válaszod btw
-
RoSSo3
senior tag
válasz
tjb007 #63518 üzenetére
Köszi a választ! Nem is konkrétan erre a típusra gondoltam, a fórumon már végigrágtam magam, de sajnos már nem túl aktívak a tagok.
Szóval akkor ha neten keresek egy custom ROM-ot, azt feltehetem rá? Vagy hogy van ez, külön meg van szabva, hogy ez pl csak ASUS-ra, vagy az csak Samsung-ra tehető fel? Nincs ilyen "áltlaános" Android?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- Robogó, kismotor
- Metal topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest