- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila1007
csendes tag
válasz
tjb007 #63518 üzenetére
Az asus zenpadról nem olvastam túl jókat gyenge aksi, összeszerelés minőség(hátlap) kamera meg nagyon pocsék (bár annyira nem érdekel csak azt is kikell fizetni benne akkor már lehetne normális), azt tudom hogy a KL verziónak erősebb hardvere van mint a c-snek bár amennyi webshop annyi fajta különbözőt írnak, azt viszont nemtudom mennyivel erősebb pl az lg g pad 8.0-hoz hasonlítva, mert igazából azt tervezek venni ha nem lesz jobb, de mivel máshogy nem tudok 0 perceset próbálok meg beszerezni 50-60 közötti árért láttam ami talán megérné, de javítson ki bárki ha tévedek. Gondolom azért gyorsabb nem kevéssel, de a hétköznapi használatba mennyire lehet észrevenni ezt ha nem játszok rajta?
Köszi a válaszod btw
-
Attila1007
csendes tag
Erre valaki?
-
Attila1007
csendes tag
Hali!
Megint kikérném a véleményeteket. Tabletet keresek következő paraméterekkel:
-8-9 col közötti kijelyző.
-Lehetőleg új vagy esetleg 0 perces, hosszútávon szeretném használni és nem szeretném ha az aksija már el lenne használódva kicsit is.
-Itthon szeretném megvásárolni lehetőleg megnyomkodni mielött megveszem, de ha van valami epic külföldi akció nem zárkózok el tőle.
-Elsődlegesen mindennapi használatra lenne netezés,olvasás, filmezés játék és fényképezés nem fontos szempont.
- 50től max 70 ezerig gondoltam
- 3g mindenképpen kell, örülnék legalább 16 gb háttértárnak de ha csak 8 de nagyon megéri (pl erősebb hardver) azzal is megbékélek valamint ne 4:3-as legyen hanem 16:9, 16:10Eddig ezeket néztem ki:
Lenovo A8 16gb 3g - 50k
Huawei MediaPad M1 LTE - 64k
vagy esetleg Samsung Galaxy Tab 8.0 - 65K de ezt kicsit túlárazottnak érzemLG G pad 8.0 vagy 8.3-at kerestem, de nem nagyon találtam már.
Előre is köszi!
-
Attila1007
csendes tag
Hali!
LG G Pad 8.0 wifi-t belehet még szerezni valahonnan újat?
Ez a tablet ahogy néztem álmaim netovábbja, legutolsó ára 45k volt,
ennél többet nemigazán lennék hajlandó adni érte.
Ha eléggé esélytelen akkor a Lenovo A8-at néztem ki 37k-ért, mivel az elvárásaim a következőek:
- 8col kijelző
- Új
- Itthon szeretném megvásárolni (szeretném meg nyomkodni vásárláskor azonnal
- 16 gb-ost preferálnék, 3g nemszükséges
- filmezésre, netezésre, olvasásra szeretném főleg használni szóval tudom hogy bőven elég erre egy lenovo is csak valahogy beleszerettem ebbe az LG tablet-ba, és már csak a knock on funkcio miatt is hajlandó lennék a többletet kifizetnide persze az se baj ha el indul rajta pár játék de ez nem igazán fontos szempont, ahogyan a kamera se.
- 45k körül lenne a plafon amit szánok rá de persze nembaj ha olcsóbbHa esetleg nem lehet már beszerezni, de van tippetek valami jó alternatívára az érdekelne,
de ahogy nézegettem a korábbi postokat a Lenovo-t többször is ajánlottátok.Előre is köszi a válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest