Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Attila1007

csendes tag

válasz tjb007 #63518 üzenetére

Az asus zenpadról nem olvastam túl jókat gyenge aksi, összeszerelés minőség(hátlap) kamera meg nagyon pocsék (bár annyira nem érdekel csak azt is kikell fizetni benne akkor már lehetne normális), azt tudom hogy a KL verziónak erősebb hardvere van mint a c-snek bár amennyi webshop annyi fajta különbözőt írnak, azt viszont nemtudom mennyivel erősebb pl az lg g pad 8.0-hoz hasonlítva, mert igazából azt tervezek venni ha nem lesz jobb, de mivel máshogy nem tudok 0 perceset próbálok meg beszerezni 50-60 közötti árért láttam ami talán megérné, de javítson ki bárki ha tévedek. Gondolom azért gyorsabb nem kevéssel, de a hétköznapi használatba mennyire lehet észrevenni ezt ha nem játszok rajta?

Köszi a válaszod btw

• Attila1007

csendes tag

Hali!

Megint kikérném a véleményeteket. Tabletet keresek következő paraméterekkel:
    -8-9 col közötti kijelyző.
    -Lehetőleg új vagy esetleg 0 perces, hosszútávon szeretném használni és nem szeretném ha az aksija már el lenne használódva kicsit is.
    -Itthon szeretném megvásárolni lehetőleg megnyomkodni mielött megveszem, de ha van valami epic külföldi akció nem zárkózok el tőle.
    -Elsődlegesen mindennapi használatra lenne netezés,olvasás, filmezés játék és fényképezés nem fontos szempont.
    - 50től max 70 ezerig gondoltam
    - 3g mindenképpen kell, örülnék legalább 16 gb háttértárnak de ha csak 8 de nagyon megéri (pl erősebb hardver) azzal is megbékélek valamint ne 4:3-as legyen hanem 16:9, 16:10

Eddig ezeket néztem ki:
    Lenovo A8 16gb 3g - 50k
    Huawei MediaPad M1 LTE - 64k
    vagy esetleg Samsung Galaxy Tab 8.0 - 65K de ezt kicsit túlárazottnak érzem

LG G pad 8.0 vagy 8.3-at kerestem, de nem nagyon találtam már.

Előre is köszi!

• Attila1007

csendes tag

Hali!

LG G Pad 8.0 wifi-t belehet még szerezni valahonnan újat?
    Ez a tablet ahogy néztem álmaim netovábbja :) , legutolsó ára 45k volt,
    ennél többet nemigazán lennék hajlandó adni érte.
    Ha eléggé esélytelen akkor a Lenovo A8-at néztem ki 37k-ért, mivel az elvárásaim a következőek:
    - 8col kijelző
    - Új
    - Itthon szeretném megvásárolni (szeretném meg nyomkodni vásárláskor azonnal :)
    - 16 gb-ost preferálnék, 3g nemszükséges
    - filmezésre, netezésre, olvasásra szeretném főleg használni szóval tudom hogy bőven elég erre egy lenovo is csak valahogy beleszerettem ebbe az LG tablet-ba, és már csak a knock on funkcio miatt is hajlandó lennék a többletet kifizetni :) de persze az se baj ha el indul rajta pár játék de ez nem igazán fontos szempont, ahogyan a kamera se.
    - 45k körül lenne a plafon amit szánok rá de persze nembaj ha olcsóbb :)

Ha esetleg nem lehet már beszerezni, de van tippetek valami jó alternatívára az érdekelne,
    de ahogy nézegettem a korábbi postokat a Lenovo-t többször is ajánlottátok.

Előre is köszi a válaszotokat!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés