Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof_
tag
Na tegnapelőtt megrendeltem az Asus Z300C-t dokkolóval együtt. Csodálkoztam is, mert 2-3000ft-al volt csak drágább, mint máshol csak a tablet. Elutaltam a pénzt, megjött a visszaigazolás erre ma hívnak, hogy a beszállító rosszul adta meg az adatokat és dokkoló nélküli a termék (valahogy sejtettem, hogy ez lesz). Szóval megyek vissza ismét keresgélni

-
kristof_
tag
Nagyon nézegettem már őt is, viszont így dokkolóval együtt egész barátságos az ára. Bár arra nagyon haragszok, hogy a dokkoló csak bluetoothos. Amúgy arról tud valaki valamit nyilatkozni, hogy a Z300C verzió mennyivel gyengébb, mint a Z300CL?
Más kérdés. Bocsi, hogy itt teszem fel, de részben ide is tartozik. Én eddig úgy tudtam, hogy ha online rendelek valami akkor van valamennyi időm elállni a rendeléstől átvétel után, átvétel módjától függetlenül (postai vagy személyes átvétel) Viszont múltkor amikor vettem egy fejhallgatót az "eladó" akitől személyesen vettem át az online rendelt terméket azt mondta, hogy ez csak postai úton történő kiszállítás esetén működik. Pontosan hogy is van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- 7. Generációs Ipad
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX