Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxime
csendes tag
válasz
cidalain
üzenetére
Köszönöm, megtaláltam. Tesztelem, mert nem igen akarja a műholdakat megtalálni, ill. a GPS teszt azt mutatta, hogy lát pl.11-et, de nincs használatban (use). Nem értettem. Többször elindítottam a progit, majd a tabletet is újraindítottam, de semmi. Az előző gépen még itt a lakásban is működött a GPS, ez meg kint az utcán sem akart elindulni. Aztán feladtam, majd délután ismét újrapróbálkoztam kint a telken (dombtetőn), akkor bejött minden. Szóval még tesztelni fogom, de lehet, hogy ez egy gyenge verzió.
A másik ami felmerült, az online filmnézés. Az előző gépen semmit nem kellett telepíteni, rögtön tudtam filmet nézni. Most meg kiírja, hogy nincs Adobe Flash, az Indavideo pedig azt, hogy nem elérhető a film szerzői jogok miatt, holott az asztali PC-n simán lejátsza. Adobe Flash Player állítólag már nincs androidra, kipróbáltam a Puffin böngészőt, de azzal sem megy, letöltöttem valami Flash Playert a Google Playből, de semmi. Illetve volt olyan, hogy a hangot hallottam, de nem értettem honnan jön, mert kép nem volt, és volt olyan, hogy kép volt, de hang nem. Erre lenne valami megoldás? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 2025 - Elrajtolt a Steam téli vására
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX