-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
zolipapa74 #60244 üzenetére
Expansys-rol nem irtak rosszakat, ajanlottak ebben a topicban is mas markaju tablet beszerzeshez. Be lehet vallalni ugy gondolom.
(Aterzem egyebkent a lelektani hatart nalam is annyi volt. Viszont a szemelyes velemenyem az, hogy minden fillert megert. Nemcsak hogy azt kaptam amit vartam, hanem tobbet. Ezelott nem ilyen tabokhoz voltam szokva, igaz nem nagyon hasonlithato ossze egy az egyben egy regebbi konstrukcioval. De hasznalhatosagban mindenkepp jobb mint a korabbi gepeim)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest