Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
happymondays
csendes tag
válasz
Crytek
üzenetére
Két hete érkezett meg a Galaz A1 Nvidia Tegra4-es tabletem, egészen kiváló, ha valaki 10.1"-osban gondolkodik, tudom ajánlani, a Galaxy Nvidia videokártyákat gyártó cég fiókcégének műve egyébként. KitKattel (4.4.2) jött, felesleges kínai appok nélkül, Google Play-jel.
Bővebben a képességeiről angolul itt olvashattok:
http://www.igadgetnews.com/2014/04/28/galaxy-galaz-a1-tegra4-quad-core-tablet-review/
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2781594Van egy-két videó is a YouTube-on, és a valóság is alátámasztja azt, amit mutatnak. Szerintem nagyon szép a design-ja, fekete alumínium házat kapott és nagyon egyben van. Nagyon gyors, tűéles, 32 Gb-os Transcend MicroSD kártyával remekül együttműködik, akárcsak az Alcor magyar ékezetes billentyűzetes BT tokjával (és a kerete ellenére ebbe még tökéletesen passzol is). A Tegra4-es erőteljes 3D-s terhelés esetén hajlamos némi melegedésre (lokálisan), de nem vészes szerintem. Ha egy kicsit elterjed, valaki biztos megoldja, hogy Windows 8-cal is meg lehessen kínálni, ha valakinek éppen az jön be. Az aksija is jó sokáig bírja, 7800mAh.
Eddig én igencsak meg vagyok elégedve vele. Sok helyen elég drága, én 240 USD-ért vettem, ami kifejezetten jó ár a brutál teljesítményért, amit nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hardcore café
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- Robotporszívók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX