- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
happymondays
csendes tag
válasz
Crytek #50959 üzenetére
Két hete érkezett meg a Galaz A1 Nvidia Tegra4-es tabletem, egészen kiváló, ha valaki 10.1"-osban gondolkodik, tudom ajánlani, a Galaxy Nvidia videokártyákat gyártó cég fiókcégének műve egyébként. KitKattel (4.4.2) jött, felesleges kínai appok nélkül, Google Play-jel.
Bővebben a képességeiről angolul itt olvashattok:
http://www.igadgetnews.com/2014/04/28/galaxy-galaz-a1-tegra4-quad-core-tablet-review/
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2781594Van egy-két videó is a YouTube-on, és a valóság is alátámasztja azt, amit mutatnak. Szerintem nagyon szép a design-ja, fekete alumínium házat kapott és nagyon egyben van. Nagyon gyors, tűéles, 32 Gb-os Transcend MicroSD kártyával remekül együttműködik, akárcsak az Alcor magyar ékezetes billentyűzetes BT tokjával (és a kerete ellenére ebbe még tökéletesen passzol is). A Tegra4-es erőteljes 3D-s terhelés esetén hajlamos némi melegedésre (lokálisan), de nem vészes szerintem. Ha egy kicsit elterjed, valaki biztos megoldja, hogy Windows 8-cal is meg lehessen kínálni, ha valakinek éppen az jön be. Az aksija is jó sokáig bírja, 7800mAh.
Eddig én igencsak meg vagyok elégedve vele. Sok helyen elég drága, én 240 USD-ért vettem, ami kifejezetten jó ár a brutál teljesítményért, amit nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gumi és felni topik
- SörcsaPH!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest