- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
akkor ezis egyfajta kompromisszum, mint amivel mi élünk itt százszám, hogy egy jó ár-érték arányu kütyüt találjunk magunknak.
azmár csak a te problémád, hogy a kínai feketeimport felfutóban van, akár teis árulnatnál dropadokat (ha kellő haszonkulcsot tudnál hozzájuk alkalmazni de valoszínűleg nemérné meg neked,azért nem árulsz)
de
ha megengedsz itt egy személyes megjegyzést, akkor elmondanám, hogy mégha igazis az idézett megjegyzés, amit tőled idéztem, azért a fennhéjázó,sokszor lekezelő stílus és a magaslóról valo letekintés nemannyira vonzó dolog , nem vevőcsalogató szerintem.
(én nemírtam pl., hogy több navigáciot fogtam biztos a kezemben, mint te tabletet, pedig ebben meg énvagyok biztos :-) )
az igazi kereskedőt más stilusjegyek jellemzik.ezekszerint a tesztjeidet is a profit orientálja, akárcsak az itteni véleményezéseidet ?
de tetudod a saját üzletmenetedet, ahogy akarod ugyszerzel magadnak híveket.
elnézést az offért:-) :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest