Hirdetés
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
spacejoker
üzenetére
Elnézést, félreérhető voltam. Sem a 100qcr, sem a 933R nem túl stabil. Nyilván vannak, akik meg vannak velük elégedve, mert gyönyörű a kijelzője, és csak olvasgat vagy filmet néz vele, de rengeteg a panasz rájuk, akár itt a PH topikjaikban is.
Én is a fenti kettő közül vettem volna, de (talán szerencsére) elvették a kedvemet tőle. Így lett egy Onda V975M. Ez is megakad néha, mint minden droid, de alapvetően nincs baj a teljesítménnyel, mindent folyékonyan visz ezen a felbontáson.
Volt iPad2-m (1024x768) is, láttam is rajta a pixeleket, de teljesen élhető volt, így mindenképp saját szemeddel is tapasztald meg, hogy elég-e az 1280x800.
Az A7-es procik frissebbek, kevesebbet fogyasztanak, de jellemzően alacsonyabb órajelen is járatják őket, így kisebb teljesítményt produkálnak, mint az A9-ek általában. Ami az Ideapad S6000-ben van, azt oda-vissza megeszi az RK3188.A "márkásabbak" közül jó eséllyel találsz közösségi fejlesztést, supportot. De ezek leginkább a bestbuy vagy sztárgépek, mint pl. a Nexus sorozat vagy a Galaxy Tab fő készülékei. Amelyeket a legnagyobb példányszámban értékesítik, mindig ahhoz vannak a fejlesztések is. Nálam ez általában egy fontos szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX