- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
Koszi ezt a keszuleket nezegettem mar, valami ilyesmire gondoltam en is, Kar hogy ez mar egy kifuto darab.
Amugy nem vizallo vagy ilyesmire gondoltam, hanem hogy massziv es strapabiro legyen. Na persze idealis hasznalat mellett, nem dobalni akarom,
Es nem is folyamatos GPS hasznalat mellett kell nekem, hiszen a gyalogtura, mas mint egy autos, ahol folyamatos GPS hasznalat szugseges.
Itt meg alkalomszeru es nem folyamatos lenne a hasznalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad Air 13 M2 256GB Wi-fi Gray 3év garancia!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4800MQ I 8GB I 256SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest