Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz Joachim #44105 üzenetére

Úgy látom a bögyödben van valamiért a Yoga. :)
    Sok mindenben nem értek egyet amit írtál és főleg mert csak kipróbáltál valahol egyet. Írtad hogy a képe nem tetszik. Én nem tudom, 4 db-ot vettünk ( amiből egy felesleges lett) és mindenki szerint gyönyörű a képe. Nem túlszínezett, szép homogén és a fényerő is elég. Ha a gyárilag rátett ikonokat nézed azok lehet hogy nem a legszebbek gyári beállítással, de ha jó minőségű/felbontású fotókat, vagy 720p filmet nézel rajta, vagy netezel akkor gyönyörű a képe, és mivel nem 1024x768-as a felbontás hanem nagyobb, így abszolút pixelmentes is. Ennél nagyobb felbontás ebben a méretben már felesleges is.

Írod hogy az 1Gb az kevés és ilyet nem szabad venni. Ha jobban körülnézünk azt látjuk hogy a jelenlegi tabletek szerintem minimum 90% vagy több ennyivel jön ki. Ma még extra a 2gb, főleg 50 ezer körüli árkategóriában. 3 db-ot folyamatosan nyúzunk, tesztelünk és semmi akadást nem találunk a rendszerben.
    Amellett én is 2gb-osat szerettem volna, de ha jól optimalizálják a rendszert akkor semmi gond sincs vele.
    Itt nálunk gyors a net és a wifi, így az oldalak sem akadoznak. ( sok boltban a terhelt hálózat és gyenge wifi miatt akadoznaka tabok)
    Nem lassabb a netezés mint az i3-as gépemen operával. Sőt az opera 12 még sokszor lassabb is a pc-men.

Hangszórók: azt írtad nem tetszik. Szintén kevés gép van amin elöl vannak a hangszórók (és jó helyen), ráadásul 2db, sztereóban. Sok gépen hátul vannak. Ráadásul nem is szólnak rosszul. Persze ha a kb 1méter magass Mission-jaimhoz hasonlítom akkor tényleg kevés, de még a 127-es plazma tv-nek is jobb hangja van. Ez is nézőpont kérdése. ( az is hogy nem értem emberek mit várnak a telefonok és tabletek hangjától. Az csak arra kell hogy legyen hogy halljad a hangot, nem hifizésre)
    SZVSZ a Yoga hangszórója jó és kielégítő.

A design, a nagy akksi és minden más nagyon jó benne, bár erősebb SOC lehetne bele építve. De aki nem a legkomolyebb játékokra keres valamit akkor nagyon jó választás.

2db-ot tesztelünk itthon, mindkettő pénteken lett töltve és még mennek azzal a töltéssel úgy hogy voltak használva :)
    Röviden csak ennyi, és mégyszer írom nincs közöma lenovo céghez és nem nekik dolgozom, de meg kell védjem a yogát mert szerintem az 55 ezres áron kiemelkedő a mezőnyből ezek az apróságok miatt. (mégegyszer írom akkor, ha nem a legkomolyabb játékokra kell.)

Új hozzászólás Aktív témák