- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Engem anélkül nem fognak meggyőzni, hogy érdemes 50k fölött nézelődnöm. Ha valami beválik én azt használom évekig is, a telóm is már 4 éves múlt, de nekem jó. ha 1.5 év múlva egy 130-150k-s csoda behalna nálam, hát nem tudom mit csinálnék az 1 év garjával
Elvileg az epadban is arm cpu van. De mégis mennyivel erősebb az xpad-é a +200mhz-en kívül? amúgy nagyon érdekes e3zeknek az árazása, ugye megnéztem az egyik kedvenc boltomban hogy mennyi, br 35k. OK. Nem feltétlen olcsó bolt, gondoltam ekörül dobálják mindett. Erre csak 1 boltnál látam olcsóbban, többinél drágább. De még ismertebb boltokban is, pl mobilx meg egy másik helyen 45 illetve 50k. Az ok, hogy vannak árbeli eltérések, na de ekkorabruttósítva is elég sok, %-osan meg pláne. mitől van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest