- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- 
			  Mobilarena ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

freelanced addikt válasz  tjb007

üzenetére tjb007

üzenetéreÉrtem, köszönöm.  A 4-es Ipad nem ajánlott már? Mármint miért pont a 2-est írtad? Mert ahogy nézem 110-120 körül van 4-es is. Illetve az Acer Iconia családból ajánlott valamelyik? Nem tudom pontosan melyik, de valamelyik modell ebben az árkategóriában volt. Amúgy Android v. iOS? Jelenleg csak androidot próbáltam nem volt még semmi Apple termékem, tehát nem tudom melyiknek mi az előnye/hátránya. Köszönet!  
- 

Casseius tag válasz  tjb007

üzenetére tjb007

üzenetéreKöszönöm! A használtat garival újszerű állapotban értettem, most a Galaxy tab 2-essel szemezgettem az kb 35ért meg lehetne kapni másfél év garival, illetve egy kis gyűjtéssel a Nexus 7 tűnik még jónak 50ért gaival. Ezzel csak az a gond hogy a "7es az kicsinek tűnik nekem olvasáshoz, a 10es pedig túl nagy utazgatáshoz. A kettő között van minőségi darab 8-9es kijelzővel? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

és ez hogy boldogul a 40-50 mb-os, sok képet tartalmazó pdf-ekkel? kezeli őket akadozás nélkül?
 és ez hogy boldogul a 40-50 mb-os, sok képet tartalmazó pdf-ekkel? kezeli őket akadozás nélkül? Dr.NX
 Dr.NX