- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok! probaltam nezni az osszefoglalot, de meg mindig tul sok a lehetoseg. nagyszulonek kellene valami tablet amibe tudok neki tenni egy sim kartyat es valamilyen programon (whatsup talan vagy viber) tudjon videotelefonalni az unokakkal. ennyi kellene, meg esetleg sfy aranyszam, hogy mondjuk 10 gb net hany oravideohivasra eleg? koszi!
10 colos talan jobb opcio, olyan tokkal ami tudja allo helyzetben tartani a tabletet.
-
egy utolsó kérdés: a 10"-os lg g-pad megér +15k-t az asus transformerpad 103-hoz képest?
sőt, az aqua-nál csak 63k, és így?
-
hát változtak a szülői igények
az új kérdésem, hogy 50-55k környékén milyen 8", vagy annál nagyobb tablet számít most a legjobb ár/érték arányú vételnek?
pl. g-pad 8.0?
asus memopad hd8?köszi
-
WayteQ Tab-7Q vélemény erről urak?
működhet ez szépen, zökkenőmentesen? szülőknek lenne. esetleg más alternatíva 30-35k összegig?
köszönöm a segítséget
-
válasz
monti0222w #50555 üzenetére
itthon hol lehet ezt esetelgesen megvásárolni?
-
válasz
lazlogogola #50529 üzenetére
attól is függ, hogy mit. ugye magazinokra, vagy olyan könyvekre, amikben sok ábra van nem a legmegfelelőbb az e-book olvasó.
-
válasz
tjb007 #50522 üzenetére
igen, értem az érveid, de mivel leginkább olvasásra kellene, ott nagyon jól jön ez a képarány ellentétben a full hd-val szemben. és ezt normális felbontás mellett csak az ipad mini tudja. igazából eddig le sem esett, hogy amiket eddig nézegettem, azoknak más a képaránya, csak a 8 colra figyeltem.
de ha összességében az árat nem számítva azt mondod, hogy nem rossz gép, akkor megpróbálok rárepülni (mit ad isten, az asszony pont egy kétbetűs cégnél dolgozik
)
-
válasz
Pacino68 #50518 üzenetére
nemrossz, de azért én nem biztos, hogy meg merném kockáztatni ezt egy noname gyártótól.
viszont azt hiszem megtaláltam a tökéleteset (a 3g hiányával együtt tudok élni): HP Slate 8 pro
akik értenek hozzá, esetleg felvilágosíthatnának, hogy mennyire izmos az ebben lévő hardver, köszi -
eszembe jutott még egy kérdés. létezik bármilyen androidos alternatívája az ipad mininek, aminek nagyobb a felbontása az 1024 x 768-nál? nekem nem sikerül rábukkannom,
-
olvasgattam, szűkítgettem, a következőkre utottam:
lenovo ideatab a5500
asus memopad 8
dell venue base 8 androidmelyiket érdemes venni? a lenovo-ban nincsen gps, ami azért jól tudna jönni néha, így talán marad az asus és a dell. 50k vs 60k. egyéb szempont, amit meg kellene nézni?
-
én is régóta nézelődök tabletek után, de már lassan vásárolnom kellene. 8", minél jobb felbontással és persze minél alacsonyabb árral
elsősorban .pdf-eket olvasgatnék tömegközlekedésen, sok képpel, ábrával, jó lenne ha ezeket folyamatosan vinné. android preferált, meg az, hogy könnyű legyen.
dell venue 8 pl.? [link]
vagy lenovo yoga [link]
esetleg egy asus? [link]vagy van, ami olcsóbb és megfelelő erre a célra, de minőségi kialakítású?
köszönöm
-
engem pedig a bestbuy 7"-os tablet érdekelne. van ellenfele ebben a kategóriában a nexus 7-nek? elsősorban újságokat, magazinokat olvasnék rajta pdf formátumban. köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest