Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
válasz
fateless
üzenetére
Alapvetően nem mi kezdtük el zárt rendszernek hívni, hanem a sajtó, tehát csak egy fogalomzavart terjesztünk tovább.. Elég csak rákeresni, hogy "ios zárt rendszer".
De a lényeg az egészben:
Ha valaki csak azt akarja, hogy megveszi és használja, akkor mondhatni nincs nála jobb gép. Nekem másra van szükségem és lehet az illetőnek is. Én például tudom, hogy hiába akarnék kapcsolatot létesíteni a tab és a telefon között, nagy valószínűséggel nem menne és ezért már nem érzem azt, hogy valóban ipad-et kellene használnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX