Hirdetés
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- V80 Design néven jött az almaízű Nubia
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
őstag
válasz
black0ster
üzenetére
Nézd, nekem ez a Prestigio a 4.tabletem, az első egy rezisztív kijelzős 8650 procis csoda volt, na azt nem kívánnám az ellenségemnek sem
, a második egy Ainol advanced 2, utána Myaudio 908A, és most ugye a Prestigio 7 pro duo.
Minőségileg jelentős ugrásnak érzem a Prestigiot a kínaiak közül, ezt már oda lehet állítani minőségügyileg egy samsung,asus,bármi mellé, mert abszolút nincs kínai gagyi érzésed se hardwareben, sem softwareben.
A napokban lesz egy samsung tab2 7" is ha minden igaz, legalább lesz mihez hozzámérni pár napig, aztán amelyik jobban tetszik, az marad
A tab az első indításnál rákérdez felrakja-e azokat az appokat amiket leírtál, én nem engedtem neki, mert a felét le is szedtem volna, nem friss, stb, stb, inkább felraktam egyesével azokat amik kellenek.
8 napig ha weben rendelted szó nélkül visszaküldheted olyan indokkal is, hogy nem vagy megelégedve vele, szóval szerintem egy próbát megérhet.
Ha meg megtetszik, az elvárásaidnak megfelel, akkor spóroltál 50 000ft-t, ami sokaknak a havi fizetése sajnos :\
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- Windows 10
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- World of Tanks - MMO
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, a második egy Ainol advanced 2, utána Myaudio 908A, és most ugye a Prestigio 7 pro duo.
Dr.NX