- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
őstag
válasz
interstate76 #31732 üzenetére
Prestigio pro duo 7, wayteq dci ugyanennyiert siman tudja amit a linkelt, hivatalos 2/1 ev garival. :-D
-
dom1n0
őstag
hahó,
szerintetek van olyan quad core, illetve retina kijelzős gép, lehetőleg 2G rammal, ami már valóban egyben van, nincs szenvedés vele?
Ahogy olvasgatom itt, ott, mindegyikkel vannak-kisebb nagyobb nyűgök sajnos...Köszi, Andris
-
dom1n0
őstag
válasz
black0ster #30581 üzenetére
Nézd, nekem ez a Prestigio a 4.tabletem, az első egy rezisztív kijelzős 8650 procis csoda volt, na azt nem kívánnám az ellenségemnek sem
, a második egy Ainol advanced 2, utána Myaudio 908A, és most ugye a Prestigio 7 pro duo.
Minőségileg jelentős ugrásnak érzem a Prestigiot a kínaiak közül, ezt már oda lehet állítani minőségügyileg egy samsung,asus,bármi mellé, mert abszolút nincs kínai gagyi érzésed se hardwareben, sem softwareben.
A napokban lesz egy samsung tab2 7" is ha minden igaz, legalább lesz mihez hozzámérni pár napig, aztán amelyik jobban tetszik, az marad
A tab az első indításnál rákérdez felrakja-e azokat az appokat amiket leírtál, én nem engedtem neki, mert a felét le is szedtem volna, nem friss, stb, stb, inkább felraktam egyesével azokat amik kellenek.
8 napig ha weben rendelted szó nélkül visszaküldheted olyan indokkal is, hogy nem vagy megelégedve vele, szóval szerintem egy próbát megérhet.
Ha meg megtetszik, az elvárásaidnak megfelel, akkor spóroltál 50 000ft-t, ami sokaknak a havi fizetése sajnos :\ -
dom1n0
őstag
válasz
black0ster #30502 üzenetére
Szia! Igaz az ultimate 3g-t nem probaltam meg, de nekem a 7 pro duo van, es ennek a minosege es software mellett siman merem ajanlani a nagyobb tesot, plane ugy hogy megrendeled neten, ha tetszik megtartod, ha nem visszaviszed...
Amit leirtal arra boven eleg lesz, minden alkalmazas es jatek megy ugyanilyen konfigon akadas nelkul :-)
Es ha bevallik sporoltal jopar ft-ot: sima 3g nelkuli ultimate 62000ft, 3g ultimate 80000ft,sima asus 105-110, asus 3g 133.
Azert 62 vs 105 nem keves, es a 80 vs 133 sem szerintem :-)Udv, Andris
-
dom1n0
őstag
Nem akarok senkinek a szívébe rondítani, de ha ilyen állapotban kijön valami, mint amiket elmeséltél, ott sanszosan arról volt szó, hogy mi legyünk az elsők, majd javítjuk a hibákat.
Gyakorlatilag van egy jó vasad, ami nem hozza egy középszerű teljesítményét sem ha jól értem.
Ergó a fejlesztők kezében van a sorsod, vagy lesz jó rom, vagy van egy fasza vas ami kis ferdítéssel semmire sem jó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest