Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Prof01
üzenetére
Vissza kell küldeni Kínába, 5-6k. Aztán majd valamikor küldik a cserét. Rosszabb esetben visszaküldik ugyanúgy
Én 3 gépet rendeltem jó nevű oldalról nov 19-én, eddig egy érkezett meg. Másik kettő miatt meg mehetek a PP-hez megint. Már nem éri meg rendelgetni olcsóbb gépeket, mert itthon is vannak. Ilyen pro duo szintű gépeket szintén nem, mert itthon se sokkal drágábbak. 10"-osakat talán, de 40k-n már erősen elgondolkoznék, hogy rábízom a szerencsére a dolgot. Lassan-lassan de azokból is lesz itthon kínálat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Assetto Corsa Rally
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én 3 gépet rendeltem jó nevű oldalról nov 19-én, eddig egy érkezett meg. Másik kettő miatt meg mehetek a PP-hez megint. Már nem éri meg rendelgetni olcsóbb gépeket, mert itthon is vannak. Ilyen pro duo szintű gépeket szintén nem, mert itthon se sokkal drágábbak. 10"-osakat talán, de 40k-n már erősen elgondolkoznék, hogy rábízom a szerencsére a dolgot. Lassan-lassan de azokból is lesz itthon kínálat.
Dr.NX