Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tussky
tag
válasz
dugesz77
üzenetére
Hát a srác valami tablet mániás,összesen 35 van/volt neki ainol,teclast,window,cube,nexus 7,stb. Elsősorban arra alapoztam amit ő mondott,illetve amit az ottani fórumon írtak. Ő annyit emelt ki,hogy a window n70 illetve a cube mini nem melegszik annyira mint amennyire az AML8726-MX SoC-os tabletek amik voltak neki. Őszintén szólva ezzel nem is foglalkoztam,amíg nem említette meg nekem.
@Gege94: Pandawillről rendeltem ezt. Onda-val az volt a bajom,hogy a root-olásról nem kaptam tiszta képet Elvileg rootolva vannak gyárilag,gyakorlatilag akár melyik webshopba kérdeztem ennek pont az ellenkezőjét mondták. A Slatedroid-on annyit tudtam meg,hogy jó kis cucc a support is jó rá,ha RK3066-os lett volna én is azt veszem,de meggyőztek

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX