- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
szabi__memo #15727 üzenetére
Amelyik kínainál eddig elolvastam a visszaküldés paramétereit, mindegyik kihangsúlyozza az egyszerű postai küldeményként való visszaküldést. Én is ódzkodtam kicsit, de mondom vesztenivalóm nincs, nem működik, itthon nem tudják megcsinálni (a kijelzőt egy héttel előtte portalanították, majd utána körbe szigetelték egy szervízben - 5000 Ft-ért, ott kérdeztem a javítást), úgyhogy uccu ...
Bejött a visszaküldés. Rendben megérkezett, nyomkövetéssel kaptam egy másikat. Abból tudom, hogy új, hogy nem volt a kijelző körbe szigetelve :-) Ez is elkezdett porosodni :-( Unokaöcsémnek adtam, Ő nagyon meg van vele elégedve így is :-)
A kiküldésnél - szvsz. - nem kell félni, a csomagok itthon (és Olaszországban) tűnnek el. Nézzétek meg, hogy egyes eladók melyik 2 (vagy több) országba nem küldenek. Kifelé menet a "kedves" postai dolgozók nem is feltételezik, hogy értékes lehet.
Ezzel kapcsolatban elmondom még, ha nem bánjátok :-) , hogy ez a telefon tavaly év végén - az eredeti beérkezéskor elakadt a vámon. Láttam a nyomkövetésben, hogy már 10 napja elvámolás alatt. Nem bírtam tovább felhívtam a vámhivatalt. Több átirányítás után eljutottam egy illetékes vámoshoz. Először le akart rázni, de miután közöltem vele, hogy 10 napja beesett a vámra és még mindig ott van, Ő is azt mondta, hogy utánanéz, mert az tényleg sok. Utána is nézett. 1 vagy 2 nap múlva a bejegyzés jelezte, hogy vámeljárás alá vonták. Ki is kellett fizetnem a 27% áfát (vagy akkor még 25%? - nem emlékszem).
Feltételezem, hogy akinek a kezébe került vámoláskor nem győződött meg róla, hogy van rajta nyomkövetés (rajta van a ragszám, csak be kell ütni a MP oldalán) és el akarta tenni karácsonyi ajándéknak. Ebbe köptem én bele a kereséssel. Cserébe meg is büntettek az áfával :-) Így már drága lett a telefon, de ez sajnos benne van a pakliban (nem a lopás, hanem az áfa).
-
vamzi
senior tag
válasz
szabi__memo #15727 üzenetére
De lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest