- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
szabi__memo #15727 üzenetére
Amelyik kínainál eddig elolvastam a visszaküldés paramétereit, mindegyik kihangsúlyozza az egyszerű postai küldeményként való visszaküldést. Én is ódzkodtam kicsit, de mondom vesztenivalóm nincs, nem működik, itthon nem tudják megcsinálni (a kijelzőt egy héttel előtte portalanították, majd utána körbe szigetelték egy szervízben - 5000 Ft-ért, ott kérdeztem a javítást), úgyhogy uccu ...
Bejött a visszaküldés. Rendben megérkezett, nyomkövetéssel kaptam egy másikat. Abból tudom, hogy új, hogy nem volt a kijelző körbe szigetelve :-) Ez is elkezdett porosodni :-( Unokaöcsémnek adtam, Ő nagyon meg van vele elégedve így is :-)
A kiküldésnél - szvsz. - nem kell félni, a csomagok itthon (és Olaszországban) tűnnek el. Nézzétek meg, hogy egyes eladók melyik 2 (vagy több) országba nem küldenek. Kifelé menet a "kedves" postai dolgozók nem is feltételezik, hogy értékes lehet.
Ezzel kapcsolatban elmondom még, ha nem bánjátok :-) , hogy ez a telefon tavaly év végén - az eredeti beérkezéskor elakadt a vámon. Láttam a nyomkövetésben, hogy már 10 napja elvámolás alatt. Nem bírtam tovább felhívtam a vámhivatalt. Több átirányítás után eljutottam egy illetékes vámoshoz. Először le akart rázni, de miután közöltem vele, hogy 10 napja beesett a vámra és még mindig ott van, Ő is azt mondta, hogy utánanéz, mert az tényleg sok. Utána is nézett. 1 vagy 2 nap múlva a bejegyzés jelezte, hogy vámeljárás alá vonták. Ki is kellett fizetnem a 27% áfát (vagy akkor még 25%? - nem emlékszem).
Feltételezem, hogy akinek a kezébe került vámoláskor nem győződött meg róla, hogy van rajta nyomkövetés (rajta van a ragszám, csak be kell ütni a MP oldalán) és el akarta tenni karácsonyi ajándéknak. Ebbe köptem én bele a kereséssel. Cserébe meg is büntettek az áfával :-) Így már drága lett a telefon, de ez sajnos benne van a pakliban (nem a lopás, hanem az áfa).
-
vamzi
senior tag
válasz
szabi__memo #15727 üzenetére
De lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Horgász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged