- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Speceket olvastam, ott nem írt ilyet. Nem éppen a hiánya a baj, hanem a hozzá tartozó árcímke. GPS-t se említették, az már akkor jó pont. Atom mellé 3D chip épp azért, mert elég semmirevaló akármi, főleg ilyen 800mhz-en ütős lehet. De mondjuk mivel hdmi nincs rajta, filmezni úgyse nagyon kell vele. Nem lenne rossz, br 30k-ért "csak úgy" felkiáltással még el is tudnám képzelni. Na mind1, lehet van benne fantázia, én nem láttam meg benne.
"Óriási előnye az összes tablettel szemben, hogy ezen megy az MLSZ ügyviteli rendszere. A nagyszerű fejlesztők olyan csodásan alkották meg a rendszert, hogy sem androidon, sem iosen nem lehet használni. Már meg ha nem ülök számítógép előtt, akkor cseszhetem."
Ilyen felhasználó több 10k lehet -
Chaser
legenda
Egy nagy kérdés vetődött fel bennem az akuk terén. Ugye a legtöbb tabletben nem cserélhető, de meddig bírják ezek az akuk nagy átlagban? Kalkuláljak úgy mint telefonnál, lesz amennyi lesz? Telóm az már 4.5 éves, gyári aku és teljesen rendben van még mindig, de az újabb cuccokról nem sok biztatót olvastam.
-
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #6127 üzenetére
Ezt már megvitattuk, ennyi erővel a ph fele topikját be lehet zárni, sok cuccnak már akkor van topikja amikor meg se jelent. Ha lesz időm csinálok neki egy szép #1-et legfeljebb bezárják, az meg el is mond mindent akkor a ph-ról.
I.T.E.M: Most hogy mondod igazad lehet, az én 10-es netbookommal kevertem. De ha 10" ennyi akkor teljesen korrekt 7"-on a 800x600, biztos jobb lenne 1024, bár fene tudja, nekem 10" még épp elviselhető volt, szóval erősen szubjektív.
-
Chaser
legenda
Ezt nem tudom, de mindenki elégedett vele és egyre többen veszik. Ph cikk is van róla, saját topikja még nincs mert leszavaztak
az mondjuk nem érdekelt volna, de időm se volt.
Itt a hírhez tartozó topik, sztem itt megtudsz mindent és biztos találsz vkit aki megmondja hol tudod megnézni, esetleg közeledben lakik és megmutatja. -
Chaser
legenda
Ezért az árért teljesen korrekt, ha vminek 4"-on ennél nagyobb felbontása van oda sólyomszem kell
1ébként napokban linkelt be valaki egy 8"-os táblát 1280x720 kijelzővel, de azt Kínából tudod csak megvenni, hw-e gyakorlatilag xpad70, de a kijelző kategóriájában odavág, ha megnézed az acer iconiát és asus transformert, azok 10"-osak és 1366x768 a felbontás. Ezt nézve 7"-on teljesen korrekt a 800x600, elvétve láttam még 1024x600-asat, 8"-on az 1280x720 nagyon penge lehet. 200$ körül szállítással együtt elgondolkodtató, cserébe gar necces és support is.
-
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #6032 üzenetére
Engem még nem vertek át így, furni nem?
Aki akar utána tud nézni hogy kell kinézni egy adott hw garjegyének, gondolom a wayteq-nél vannak olyan jó fejek hogy segítenek. De mind1 is, mindenki onnan meg azt vesz amit akar.
Saccco: Ez a NOVO8 túl jónak tűnik, hol a hiba? Azonkívül hogy itthon nem lehet kapni és így gar is necces...
Ennek a cpu-ja ugyanaz mint ami az xpad-ban van? -
Chaser
legenda
Vannak leinformálható emberek, meg vannak akik nem azok. Mivel ő nem leinformálható csak személyesen vettem volna át vagy ha előre elküldi, ahogy szoktam is kérni olyan tagoktól akiknek nem lehet utánanézni. Engedtessék már meg nekem hogy azt linkeljek amit akarok, köszönöm
- szerkesztés nincs -
-
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #6026 üzenetére
Személyesen ha a kezedbe nyomja papírral mi baj érhet? Mivel most adták ki, így biztos nem több éves használt cuccról van szó. Én is vettem volna tőle, de gari a wayteq szervizhez szól, oda meg nem fogok elmenni ha esetleg gond lesz vele, inkább megveszem boltban ha úgy adódik intézik ők. De bárhogy is nézem még mindig klasszisokkal jobb ez +9k-ért mint amit elsőre kinézett elavultabb hw-rel, rez kijelzővel kínai garral.
-
Chaser
legenda
válasz
Mulderpapa #6013 üzenetére
Kicsit sztem csapj hozzá és kevesebbet fogsz bosszankodni használat közben. Nemrég óta figyelem a tableteket de ez elég soványka. 36-ért apróban árul egy tag új xpad70-eket, de boltban is már 42-ért hozzá lehet jutni. De ha nincs több cash akkor amit Zodiak mond.
szerk: z0d1AK: Xpad teszted elmaradt?
-
Chaser
legenda
válasz
doncortio #5980 üzenetére
Ez nem kínai, de legalább használható ha nincs keret az xpadra. Bluemerle írt róla egy kis szösszenetet, ha rákersel a nickjére megtalálod. Az xpadot meg egyik tag 36-ért árulja. 10-15k-val olcsóbban veszel egy közel használhatatlant, vagy ezt újan garral ami használható.
-
Chaser
legenda
Azt láttam rajta én is hogy nem egyszerű eset, de nagyon vastag, ormótlan valami az biztos elavult hw-rel. Más hasonlót még személyesen nem láttam, de egy olyat semmi pénzért
maiden8: Azt nem tudom mért nincs magyar nyelv. Talán az angol tanulást próbálják így megkönnyíteni?
Mindenesetre az aug-ra ígért 2.3-ban már lesz. Az ára is egész szépen finomodott, pedig csak most jött ki. Már nem ritka a 42-43k-s ár sem. A 7020-at 1 helyen láttam 48k-ért, többinél 50, szóval már nem elhanyagolható azért ilyen kategóriában ennyi különbség. De ha lesz lehetőségem megnézek egy olyat is mindenképp.
-
Chaser
legenda
válasz
Szabónagymer #5921 üzenetére
Láttam egy panasonic csodát, P4-es, enyhén nem mai darab, 70 v 80k-ért volt kirakva boltban.
-
Chaser
legenda
válasz
marec1122 #5892 üzenetére
Erre tablet is megfelelhet. Tv-re is kötheted hdmi-n keresztül ha filmezel, az olcsóbb netbookok-on csak dsub van, igaz az is van a legtöbb tv-n, az enyémen pont az nincs. Ha kifejezetten sokat gépelsz akkor a netbook, ha nem akkor tablet, sztem. Bár ha utóbbiból is 10"-osat vennél bill-lel akkor szinte ugyanott vagy ebben a kérdésben is.
-
Chaser
legenda
válasz
marec1122 #5886 üzenetére
Tabletben van kisebb, 7" teljesen korrekt 45k alatt, xpad70. Utána tudsz nézni mit tud, mi van benne. Netbookok nagyobbak, ált-ban 10"-osak, ezzel együtt nagyobbak, vastagabbak és nehezebbek. Akuról csak akkor bírják tovább ha 4 v 6 cellás van bennük ami + tömeg és méret. Használható netbook már van az acer D250 személyében 60k alatt 3 cellás akuval. Legfőbb különbség, hogy netbookra tudsz rakni windowst, linuxot, androidot is akár, tabletre android van, kevés 100k feletti kivétellel ami windowos. A tablet full érintőképernyős bill nélkül, de lehet hozzá venni billt is, netbook nem érintős és egybeépített a bill-lel. Talán ezek a legfontosabb különbségek így elsőre.
-
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #5779 üzenetére
Köszi
keccsa: Netezni milyen rajta? Engem annyira nem érdekel hogy nem színes, ebookhoz meg nincs is jobb. Wifivel mennyit tud akuról? Mert látom net nélkül elég brutál üzemidőket írnak.
Luissimo: 60k-ért dobálják a streaket most, nincs 1 éve hogy 180-ról indult. Ennyiért azért jó mert teló is + GPS + 3G. Nekem személy szerint az aku nem tetszik benne meg hogy kispórolták a hdmi-t, pedig én is elgondolkoztam rajta ennyiért. Van valami külön dokkolója amivel már tudja a hdmi-t, de az 20-30k.
-
Chaser
legenda
Tényleg ha már itt tartunk, ha vennék 3G verziót, azt lehet megosztani tablettel? Elvileg korlátlan netelérés is jár hozzá globálisan és hát elnézve a magyar mobil net árakat 1 éven belül visszahozza az árát, elvileg szállítás is free a wifi+3G verzió.
-
Chaser
legenda
Egy tag szenved itt az otg kábel miatt, más még nem panaszkodott túlzottan
Nem tudom mit olvastál, minden eddigi tesztben is pozitívan nyilatkoznak róla, az itteni tulajok is elégedettek pár kivételtől. 45k vagy alatta, magyar gari, mi kell még? Jah a kábel, azt majd lassan mellékelik ha minden igaz, ezért nem vettem még én se, és megvárom a 2.3-at amit aug-ra ígérnek. Talán az ára is finomodik még.
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
kelzsoca #5652 üzenetére
Elfilóztam rajta én is
De inkább xpad70 ha meg szükségem lenne GPS-re akkor egy olyan teló ami tudja. Árban kb ugyanott vagyok, de azért nem 5"-on kell marhulni meg ha nem kell tablet fölöslegesen nem kell cipelni. És akkor nem maradok le a hdmi-ről se meg az újabb droidról.
-
Chaser
legenda
"A bruttó 185 000 forintos végfelhasználói ár nagyon soknak tűnik a Dell Streakért, ami annak ellenére is egy roppant megnyerő készülék, hogy tulajdonképpen fogalmunk sincs róla, hogy kik és mire használhatják. Telefonnak egyértelműen nagy, nálunk a mérethatár a HTC HD2-nél van, ez annál pont annyival nagyobb, hogy hülyén mutasson a kezünkben és hogy ne férjen el a zsebünkben, tabletnek viszont túlságosan pici, ráadásul az üzemideje is gyenge, akármilyen eszközként is könyveljük el magunkban. Egyébiránt szép, gyors, fejlett adatkommunikációs repertoárral rendelkezik, tényleg nagyon szerethető. Viszont úgy tűnik, hogy ezzel a géppel a Dell sem talált maradéktalanul célba: a 10 hüvelykes képátlóval rendelkező masina biztos, hogy konkurencia lehet majd az iPadnek, plusz kellene egy 4 hüvelykes is a HD2 ellen. Az 5 hüvelykes Steak addig is megmarad egy érdekességnek, ami nekünk azért tetszett."
Tavaly aug. 31-én volt ez a róla készült ph cikkben, nem tudom elképzelni, hogy kevesebb mint egy év alatt harmadára csökkenjen az ára. De legalább Bocha is arra jutott mint én: telónak nagy, tabletnek kicsi. Azért megnézném, a kijelzőjéről szépeket írnak mindenütt. Hogy létezik hogy fényes felülete van de napfényben is tökéletesen látható? Ez a gorilla üveg áldásos mellékhatása lenne? -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
dario_p #5624 üzenetére
Mali400 chip van benne, elég pörgős sztem nem lesz gond. Az egyik topikban mondta valaki aki próbálta a concorde70-et meg ezt, hogy azon valamelyik zúzósabb game gond nélkül ment, ezen meg nem, Pedig abban mali200 van.Sztem hiányzik még neki a 2.3, ugyan pontosan nem tudom mi a különbség, de gondolom ezekre a dolgokra megoldás.
borist: Egyszerű. Megnéznéd wifi nélkül?
-
Chaser
legenda
Ez jó lehet az xpad70-hez?
-
Chaser
legenda
Aha, biztos
majd kipróbálom.
Luissimo: Annak éri meg aku nagy üzemidőt szeretne és nem mindig feltétel a külön bill. Persze a dolog szépséghibája, hogy csak a dokkolóval lesz nagyobb az üzemidő mint egy átlag netbooké. Meg ott az érintőkijelző, bizonyos esetekben biztos sokkal kényelmesebb mint egy touchpad. Majd megy le ezeknek az ára, valszeg a netbookok meg el is tűnnek...sztem.
-
Chaser
legenda
Xpad70-nél ezeket írja: Fény, Gyorsulás, Irány érzékelő. Gondolom az irány a G szenzor, de a másik kettőt mire lehet használni, benne van egyáltalán? Manualban már csak ezt írja:
Érzékelők
Gravitációs 3-tengelyes g-sensor -
Chaser
legenda
Nem a készenléti idő érdekes, hanem ez: " normál használat mellett pedig 20 órát bír a masina. Nekem egy nap alatt körülbelül a harmadára merült le, persze ez nálam elég masszív használatot jelent egy-egy teszt alkalmával: zenehallgatás, internetezés, fotózás és videózás ezerrel." Harmadára merül le erős igénybevételnél 1 nap alatt
ami feltételezem azért legalább 5 órát jelent
-
Chaser
legenda
válasz
Luissimo #5509 üzenetére
"A borítás alatt egy 3400 mAh kapacitású lítiumos akkumulátor lapul, amelyből a hivatalos szerint 500 órányi készenléti időt csikarhatunk ki, normál használat mellett pedig 20 órát bír a masina. Nekem egy nap alatt körülbelül a harmadára merült le, persze ez nálam elég masszív használatot jelent egy-egy teszt alkalmával: zenehallgatás, internetezés, fotózás és videózás ezerrel." Aztán ezt hogy? 4-5 óra nettel ahogy elnéztem már jónak számít. Ha 100k közeli az ára nem olyan jó vétel ez...
-
-
Chaser
legenda
Többször elhangzott itt már, de fogalmam sincs, mi az a "hárombetűs navi"?
-
Chaser
legenda
Nagy
Most hogy volt 10-es netbookom ha tényleg mobil cucc kell akkor nagy. 7-esem még nem volt, de majd az xpad személyében úgyis lesz, ha nem találom kicsinek egy darabig el leszek vele. Azért nem mind1, hogy 1 év után 2 nappal v 2 év után 2 nappal hal meg valami, feltételezve hogy ugyanannyiba került mind2
Viszont ami jó az asusban hogy nagyon vékony, azért a netbbokom közelében se volt, lehet vékonyabban már tetszene az is.
-
Chaser
legenda
Ez de kemény
-
-
Chaser
legenda
Mindenki a videot nézi?
-
Chaser
legenda
Apróban láttam egy ilyet: SenseV7 7", 1024x600, IPS! kapacitív. Szépséghibája hogy csak kinnről szerezhető be, ergo gar nemigen lenne. Lehet erről tudni valamit? Brutál szép képe van még fénykép alapján is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest