- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
csaabz #59334 üzenetére
A proci ketmagos intel. A kijelzofelbontas lehetne kicsit jobb. Nekem volt regen acer tabom, szerettem. Az intel proci miatt jatekokkal lehetnek gondok.
Hasonlo arban Lenovo A3500 negymagos procival, nagyobb kijelzovel, viszont kisebb hattertarral.
(Esetleg refurbished Asus 173cx ugyanilyen arban. Ez mondjuk mar 2 eves modell, de jo kiforrott cucc. 1 ev gari erre is van.)Ha 35-ig fel tudsz menni akkor asus me176cx ugyaninnen. 4 magos intel proci, jo kijelzo, 2 ev gari. Viszont ebben is csk 8 gb hatter van. Inteles igy ugyanugy problema lehet komolyabb jatekoknal.
-
cidalain
veterán
válasz
Viki84 #59326 üzenetére
Lattam mar olyat hogy a kocsi szivargyujto aljzata tul mely volt, es a csati vegen a pocok nem ert hozza az aljzat vegeben levo pocokhoz.
Nem kicsit, az adott peldaban 1 centivel kellett volna tudni melyebbre tolni a csatit hogy erintkezzen!Nezd meg normal allapotban, kocsi gyujtason, hogy a tolto ikon mit mutat a tableten. Csak siman elinditott androidnal, egyeb progit ne indits.
3 eset van
-Tolt, de nem elegge (gyenge a tolto)
-Nem is tolt (pelda fennt)
-Tolt, de sokkal tobbet fogyaszt a tablet -
cidalain
veterán
válasz
doberman #59313 üzenetére
Talán erről lehet szó: MID M1006S
A leírása alapján nem éri meg a fáradságot a javítás... -
-
cidalain
veterán
A Samsung Tab 3 Lite járna a biztosításhoz, jól látom? Felejtős. Hacsak nem amúgy is kötnél életbiztosítást és pont itt. Nekem ez a tab akkor kéne maximum ha ingyen adnák. Vagy akkor sem.
Lenovo A3500 hasonló árban ehhez, és sokkal jobb (okés tudom hogy a Samuért nem kellene fizetned).
Vagy a Wayteq 7Q, de arról meg nem jó véleményed van havertől.... -
cidalain
veterán
válasz
zulu_mester #59238 üzenetére
Inkább akkor már Wayteq xTab-7Q. Jobb mint a Sencor és kicsit olcsóbb most a MM-ban: 24899.
Vagy még egy kicsit rátenni és Lenovo A3500 (27-29 körül van, viszont az előbbiektől szebb és jobb felbontású képernyővel).
(#59239) wolf88
Ha még garis akkor vissza a feladónak...
Ha nem akkor csak buherálgatni lehet, de ez nem 2 perces meló lesz, és vagy sikerül vagy nem. -
cidalain
veterán
válasz
Alien13 #59207 üzenetére
Lenovo A7-40 van. Lenovo A3500 néven is nyomatják sok boltban.
Teljesen okés, ezt is említettem neked korábban. Ez 25-30 között megkapható. Szép kijelző, jó akku. Jó ár. Nincs hátlapi kamera, csak előlapi! (Anyukám használ ilyet, neki elég, de ő nem is hardcore felhasználó)LG-vel összehasonlítva az LG-t kicsit gördülékenyebbnek érzem, kicsit jobb az LG üzemideje, LG-re várható a Lollipop. Erre nem, viszont 4.4 frissítés van rá. (Ennek az SD kártyára pakolgatások miatt lehet jelentősége)
Összességében az LG pont annyival jobb, és annyi előnye van a Lenovohoz képest, amennyivel többe kerül.
Azért ezt a kettőt hasonlítom össze mert ezzel van egyidejű, hosszab távú személyes kapcsolatom.Persze hogy ezt mondja az ismerős, mert aki nem ért hozzá csak azt látja, hogy lassú a telefon. miért? mert 15 mega szabad hely van a memóriában. úgy gondolja ha kétszer annyi lenne benne akkor jobb lenne. de persze akkor is jó lenne ha a sima android nem foglalna el 700 megát az 1 GB-ból, hanem csak 400-at. és ezt meg lehet csinálni mert van olyan gyártó aki ezt meg tudja csinálni optimalizálással. tehát nem az a lényeg hogy mennyi ram van benne, hanem hogy a rendelkezésre álló ramot hogyan használja a szoftver.
-
cidalain
veterán
válasz
Alien13 #59203 üzenetére
A korábban írt hármas ennél az Alcornál sokkal jobb:
Asus ME176, LG G-Pad 7.0, Samsung Galaxy Tab 4 7 (-> ABC sorrend, nem teljesítménybeli).
35-40 között megkapható mindhárom. Stabilak, jók, előnyük hátrányuk korábban már leíródott. Ezeknél nem nagyon van jobb 7"-ban ennyiért, max 3G/4G verziósak lehetnek drágábbak, esetleg csúcsmodellek, de annyi pénzt meg nem szánsz rá...Itt is elmondható, hogy egy tab használhatósága nem elsősorban a hardvertől függ, hanem a hardver és az android összehangoltságától. volt nekem 2 magos tabom 512 rammal, és nem szidtam mint a bokrot, mint te az Alcort. Ha a szoftver rá van optimalizálva a vasra, akkor simán jól fog működni 1 GB Rammal is. De ha csak rá van hányva valami "tákolt" android akkor 2 GB rammal is szar lesz.
-
cidalain
veterán
válasz
#42308056 #59185 üzenetére
Mit értesz össze funkció alatt?
Ingyenes regisztrációval használom, még nem futottam bele semmibe ami office 365 előfizetést kért volna.
Illetve azért jegyezzük meg hogy ezek nem teljes értékű office alkamazások...Ha ilyen "függésed" van az Office-tól, akkor lehet hogy Win tab kellene, Office-szal.
-
cidalain
veterán
válasz
Alien13 #59180 üzenetére
2 Gb ramos készülék nincs ebben a keretben.
Így viszont hogy csak alap játék lesz be lehet próbálni az Intel procit. (Asus ME176) Előfordulhat hogy valami nem fog elindulni, de akkor max keresel másik memóriajátékot, ami elindul. Topicjában erről is jókat írnak a tulajok, érdemes benézni, és megkérdezni hogy mi a helyzet a játékokkal.
A legjobb választás azonban a céljaidnak szerintem az LG lenne: Nagyon jól optimalizált az android rajta, így nem okoz hátrányt hogy csak 1 GB ram van benne. (A Samu az 1,5-tel semmivel sem jobb, kb ugyanolyan a két gép.) LG-nél az android, és a face és a böngésző nálam 5-600 mega körül foglal, android önmagában 4-450. Ez nagyon jó érték, más gyártóknál simán 700 mega, így a plusz progik alól veszi ki a rendszer a memóriát. LG-re várható az Android 5, ami még jobb memóriakezelést ígér, illetve szabad lesz SD-re pakolni programokat, ami ellensúlyozhatja a 8GB-os tárhelyet (a LG 8"-osra már kijött az Android 5, ott jók az első tapasztalatok).
Én LG, Asus közül választanék ha a helyedben lennék.
De nyilván Samuval sem lősz mellé, de a tab 4 7-est.(tab 3 felejtős)
Mindegyiknek van itt a fórumon topicja, érdemes beleolvasgatni. Menj el nagy műszaki áruházba, ha tudsz, tapizd meg mindegyiket hátha segít a döntésben... -
cidalain
veterán
válasz
Alien13 #59176 üzenetére
1024×768-as felbontás gáz már 7"-on is, 10-en pláne. olvasni nem lesz jó. hanyagolnám.
Samu nem rossz, de talán picivel jobb az LG G-PAD 7.0 V400.
Ha a játszás nem hardcore játszás, akkor Lenovo A3500, és ez 30 alatt megvan.Nagyobb kijelző nem nagyon fér bele a keretbe. Talán a Wayteq 8X 8"-os még igen.
-
cidalain
veterán
válasz
vaci22 #59165 üzenetére
A jatek miatt az intel soc problemas lehet.
Viszont a lenovo s8 megerne a kis felarat, de sajnos pont intelesha van itt topicja kerdezoskodj benne hogy a teged erito jatekok hogyan futnak rajta.
Az Lg topicba is mehetsz kerdezoskodni sokan jatszanak ezzel a tabbal is, viszonylag jo tapasztalataik vannak. Lg-re mar van android 5 gyarilag!
-
cidalain
veterán
válasz
#25120000 #59132 üzenetére
Annyira nem vagom a temat, nem tudom mi most a csucs 7-es tab.
Asus (me572) lehet meg jo, de az meg Intel procis. Ez elony es hatrany egyben. 16/2 Gb, bovitheto Sd-vel. 2 ev gari. Viszont akciosan 59900. Ami 8-cal tobb mint a nexus 2.
Lg 7-es jo, de nem csucskategoria, viszont ha nem kell jatszasra, akkor eleg lehet. Viszont ebbe 1 Gb ram van es 8Gb rom, de bovitheto. Nem fhd. (8-as tesojara mar kiadtak a gyari lollipopot, erre is lesz. CM verzioban mar megvan ra). 40 korul van.
-
cidalain
veterán
válasz
#25120000 #59130 üzenetére
Refurbished volt nemreg az edigitalban nexus 2nd gen-bol. Meg a penzedbol is futotta volna ra.
Meg van is. Viszont csak 16Gb-os es nincs SD hely ugye.
32 Gb-os nem nagyon van. A 2 GB rom is kevesben van 7"-osoknal. Kinai csodak johetnek szoba, ha a Nexus nem tarhely miatt. -
cidalain
veterán
Csak egy szemelyes velemeny, hogy akarhogyan csurod-csavarod, abbol a tabbol mar nem lesz erogep. Add el olcson, rakj hozza egy 20-ast. Erezheto lesz a kulonbseg. Te sem idegeskedsz hogy jobba tedd a romhalmazt, tesod meg majd tudja onfeledten hasznalni, es normalisan fog menni.
-
cidalain
veterán
válasz
TeebyKay #59112 üzenetére
Joker ugyanazt kereste gyakorlatilag mint te. Ha jatszani jo amit neki ajanlottak, akkor a te igenyeidnek is jok azok.
Abbol a kettobol amit neztel meg inkabb a lenovo a 16Gb tarhely miatt, 4 rugo tobbletet meger.
Ha kicsit tudnal meg radobni akkor lg g pad 8.0 javaslatom lenne. Amire a heten mar kijott az android 5.02 lollipop is... -
cidalain
veterán
válasz
Palika71 #59095 üzenetére
esélyes, igen. régen sokat trükköztek így telefonokkal. most a tablet a menő...
én nagyon óvatos lennék mielőtt függő tabletet vennék, és 2 évnél fiatalabb a gép...
(pl be lehet menni az eladóval a szolgáltatóhoz, és ott kiadatni egy nyilatkozatot a szolgáltatóval, hogy a tablet ki van fizetve, nincs rajta hűség...) -
cidalain
veterán
válasz
B.Gabi #59082 üzenetére
Samut ne ebben az arkategoriaban, ha jot akarsz.
Vedd az asus-t, vagy lg g pad. Ahogy lentebb irtak az asus me173 most nagyon olcso, igaz regi konstrukcio, de netezni ok.
Me176cx 37 korul van.
Lg 40 korul van, ennek 8"-os tesojara ma jott ki az android 5, hamarosan johet erre is. -
cidalain
veterán
válasz
GU-81M #59044 üzenetére
A kivant hasznalatnak mar a 30k erteku 7esek is tokeletesen megfelelnek.
Menj olyan helyre ahol tobbet meg lehet fogni, ki lehet probalni. Azt vedd meg amelyik a legszimpibb. A penzmagodbol nem tudsz mellenyulni, hisz ha feleannyit szannal ra akkor is tudnal arra megfelelo eszkozt venni amire szeretnel. -
-
cidalain
veterán
válasz
mesehabbal #58975 üzenetére
A felújítottban ugyanaz a 2 évvel ezelőtti hardver van. A tabletek iszonyú módon fejlődnek. Ennek ellenére még mindig erősebb mint a mai alja kategória. Viszont a mostani legjobbaktól már kezd majd elmaradozni.
Most 50-ért kapsz szuper kijelzőt, fix háttértárat, ami nem bővíthető, gondolom ennyiért csak Wifis. Gari mennyi rá? Játék ha nem nagyon lesz, akkor viszont olcsóbban is vehetsz jó gépet 7"-on.
-
cidalain
veterán
válasz
katonab1983 #58826 üzenetére
Ha online vetted 14 napig visszaviheted, hogy bocs de nem ilyenre gondoltam.
-
cidalain
veterán
ja, kb 10-15% között tedd fel majd töltőre, de azért kéthavonta lemerítheted 5% alá, de azért még ne kapcsoljon ki.
A modern akkuknál nem számít ez annyira hogy hogy töltöd. A lemerülés-feltöltések száma az ami meghatározó. A teljes kisütést nem szeretik (de az 1-2% az ugye nem teljes kisütés még!). -
cidalain
veterán
válasz
tjb007 #58802 üzenetére
Téma összefoglaló:
Talán lehetne olyan mint más tematikus topikokban, hogy ársávonként 2-3 ajánlott modell kiírva, esetleg a modell után zárójelbe kiemelve egy két fontosabb tulajdonságot (x", y Ram, z Rom, GPS, 3G, 2 év gari)
Ezt a listát elég lenne havonta kéthavonta egyszer frissíteni, ahogy változnak az elérhető gépek.
Ilyesmire gondoltam, mint a fülhallgató topic összefoglalóban a legvégén, szakmai részt elhagyva, vagy sokkal rövidebbre fogva. -
cidalain
veterán
válasz
Hardver Arc #58799 üzenetére
Kamerában elég az előlapi (skype, videochat), vagy kell a hátsó kamera is.
Ha kell a hátsó akkor csak bohóckodni, vagy normális képek készítésére?Bővíthetőségen mit értesz? Egy tablet nem bővíthető, max billentyűzetes tokkal/ egérrel.
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
egyazegy #58614 üzenetére
Szerintem az jobb valasztas lenne, mert android alatt eddig nem talaltam jo office potlekot. Olyan ami hasonlo, olyan van de teljes funkcionalitassal biro word/excel potlek nincs. A Microsoft termekei androidra okesak, de csak minimalis funkciokat adnak a windowsos office-hoz kepest.
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
Ha nincs a tablethez (google accounthoz) bankkartya/hitelkartya info megadva akkor nem tud fizetoset letolteni, hisz hogy a pekbe veszi meg?
Avagy: Ki kell jelentkezni a google fiokbol, es akkor nem megy a play aruhaz. Igaz a gmail levelek sem fognak jonni. De netezni lehet.
Avagy: beszelgetni kell a kissraccal, hogy hogyan megy ez az egesz, el kell mondani hogy nem telepitunk minden szart. Fel kell vilagositani informatikabol is, mert ha ez mar igy megy neki, akkor innen mar csak egy lepes a sajat facebook, a kepek posztolgatasa, akarmi, ami nem szerencses ha titokban esz nelkul csinalja...
-
cidalain
veterán
válasz
Deylath26 #58431 üzenetére
Az android azt nagyon jól lekezeli, hogy bezárogatja a dolgokat. ez nem olyan mint a windows, hogyha betelik a memória akkor gáz van. Akkor az android kilő egy megnyitott de már rég nem használt alkalmazást.
Ha a rendszer mellett 4-500 mega szabad hely van az 4-5 alkalmazás kényelmes egyidejű futtatására elegendő. Ennél többet szerintem nem lehet elvárni egy alapnak szánt géptől.Ahol a rendszer elvisz 800 megát azt meg kerülném a rossz optimalizáció miatt. Az ilyenekbe hiába van 1,5 GB ram, alapból rossz lesz a teljesítménye, nem használja ki a hardvert maximálisan.
Alap funkciókra lehet túlméretezett eszközt venni drágán, de szerintem felesleges, a többletköltséget gondolom ti is el tudjátok költeni másra.
-
cidalain
veterán
válasz
Deylath26 #58424 üzenetére
GPU nem fontos, hogy erős legyen vs 1,5GB vagy annál nagyobb RAM
ha nem kell erős proci mi a péknek kell egy szekérderék ram?én úgy veszem észre, azok a cégek pakolnak inkább plusz ramot, a kütyüikbe, akik nem bírnak/akarnak androidot optimalizálni (aztán csak a rendszer megeszik nekik 800 megát).
egy normális cuccba szerintem elég az 1 GB ram is.netezni, zenézni bőven elég lenne, ráadásul 40-50 pénz is bőven elég a célra, attól függően hogy 7, vagy 8"-ban gondolkodsz.
-
cidalain
veterán
válasz
weareinluck #58380 üzenetére
nem nagyon van különbség a leírás alapján: a csatlakozó portoknál az egyiknél nem írják a SIM-et és a micro USB-t, de ez nettó hülyeség, hisz az is 3G-s. meg az egyik könnyebb mint a másik. szerintem simán elírások, ezek egyformák. az olcsóbbat kell megvenni
-
cidalain
veterán
válasz
mr.tamasbiro #58368 üzenetére
szerintem jól döntöttél. a lenovonak szebb a képe.
megjön, használod, ha nem tetszik 14 napod van visszaküldeni, indok nélkül. -
cidalain
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #58367 üzenetére
A google acc, csak a google égisze alá tartozó adatokat szinkronizálja (névjegyzék, levelek, google+...)
Ha az egyik motyódon fennt van a Szókereső játékprogram, a másikon meg nincs, akkor nem fogja szinkronizálás címszóval a másikra feltenni (vagy egyikről leszedni).
Ugyanúgy használom a dolgaimat ahogy te szeretnéd, soha nem állítottam semmit egyik kütyün se ezzel kapcsolatban, és semmi olyat nem csinált a szinkronizáció amitől tartasz. mindegyik cuccomon azok a programok futnak amiket én tettem fel, csomó olyan van amelyik csak egyik kütyün van.
-
cidalain
veterán
válasz
Shingen #58361 üzenetére
"Végül is mind a 2 ips a kijelzője nem néztem élőben még melyik jeleníti meg szebben a színeket"
Itt a lenyeg. Ha megnezed a wayteq-et azt mondod korrekt. Ha utana megnezed az LG-t, azt mondod mi az a szar amit elobb neztem. A kijelzo minosege a wayteq-nel szerintem erezhetoen gyengebb. Meg kell nezned mindakettot. Nezd meg az Alcort is (nem baj ha kicsit tulmeretezett hardvert veszel ha belefer a keretbe, es eloben is megfelel, mert legalabb van benne tartalek). Utana tudsz donteni, es a dontesed jo lesz. Nem lehet csak es kizarolag a tech spec-bol (lehet hogy valamiben erosebb a hw, de kiprobalva eszre sem venni), es a masok leirasaibol valasztani...
-
cidalain
veterán
válasz
stewe780 #58345 üzenetére
Szerintem azt hivjak gamer tabletnek amiben az elerheto legcsucsabb procit dobtak bele. Igaz ezegy normalis kozepkategorias gep haromszorosaba fog kerulni.
Igen tenyleg nagyon ugy tunik hogy egy tabot max 2 evre terveznek. Ennyi ido alatt rohamosan elavultta valik. Nem tudom csokken e a fejlesztesi tempo, az elmult 5 evben tapasztalttol, de van egy olyan erzesem hogy nem fog.Szerintem az LG egy korrekt cucc, en csak ajanlani tudom. A3500-hoz kepest szebb kepet, jobb akkuidot, szebb kinezetet, kisebb sulyt tapasztaltam, meg gordulekenyebb androidot. A facebook ugyanolyan gyorsan ment mindegyiken
-
cidalain
veterán
válasz
stewe780 #58336 üzenetére
Nem azt kell megkerdezni hogy melyiket vegyek, hanem oszinten hogy a real racing hogy fut. Nem fogjak azt mondani hogy jol, ha szar. Es forditva sem.
Itt es itt nem irtak rola olyan rosszat mint a "diavetites" hatas.
Egyik sem hardcore gamer tab azt azerttudni kell, max grafikat visszabb kell venni az boritekolhato.(En is elfogult vagyok, de en nem jatszom, igy nekem tokeletes az Lg)
MM-ben holnap 10% akcio van, lehet faragni az LG arabol is. Mar ha eppen van naluk raktaron.
-
cidalain
veterán
válasz
stewe780 #58325 üzenetére
Ha nem hasznalnad izzasztos jatekokkal az Lg-t mondanam.
De szerintem az ilyet a Samu sem fogja jobban futtani.
Lg topicban sokan hasznalnak sokfele komoly gamet, gyere at kerdezd meg konkretan melyik jatek hogy fut. -
cidalain
veterán
válasz
Surda- #58267 üzenetére
7-8 collon 1280×800 az általános. 10 collon is ennyit legalább kellene tudnia, vagy kicsit jobbat.
legyen 4 magos a proci, azért android 4.4-et legyen rá. pl ha 10 collban gondolkozol akkor Prestigion Multipad wize 5002? ez aslá nem nagyon lehet menni árban. a 25000 környékén csak 7"-ban lehet normális gépet kapni. -
cidalain
veterán
válasz
szacsee #58256 üzenetére
Ha az x tab 8 kijelzoje nem tetszett, akkor a tobbi wayteq is kilove.
Samut nem kapsz ennyiert, amennyiert kapnal, annyiert vehetned az LG-t is...
Akkor marad a Lenovo A7 40 (A3500), edigitalban kuponnal.Sajna nem tudom hogy az emlitett jatekok hogyan futnak majd rajta (azt se tudom milyen fajta gamek ezek)
Lenovon nincs hatlapi kamera, 4.4 droid frissites gyarilag van ra. LG-re allitolag lesz droid 5 nyarra, Lenovora nem valoszinu.
-
cidalain
veterán
válasz
szacsee #58254 üzenetére
Anyukamnak vettem lenovo a7 3500-at. Teljes megelegedessel hasznalja de csak face, mail, netezes, szokereso. Semmi egyeb app. Szinte gyari allapot.
Nekem lg 7-es van. Az Lg gordulekenyebben fut, nagyon jol optimalizalt. Az akkuja jobb, bar a lenovo is sokat bir (bar anyukam alapon futtatja ugye). A kijelzo kicsit szebb az Lg-n. Ha van ra zseton, az LG-t vennem.43 jo ar a 8-asert 2 ev gyari garival.
Ha kell az LTE akkor csak az LG marad. 50-ert mar el lehet hozni a leggagyibb tablet mobilnet konstrukcioval 1500/honap (dragabb csomag eseten olcsobban is elhozhato)
-
-
-
cidalain
veterán
válasz
B.F.G. #58225 üzenetére
Samsungot felejtsd el, az egy romhalmaz
Mire akarod használni? Ha nem feltétlenül kell a 3G akkor a Wateq 7Q szerintem sokkal jobb vétel, olcsóbban.
Ha kell akkor a Waqteq 7X-en gondolkoznék el, mert sokkal több tapasztalat van róla, illetve hazai szervizbázis van, és ez is olcsóbb kicsit. (nem mellesleg hazai boltból is elérhető, hazai, problémamentes garival)Ha az Emagon nézted, a "nagy" akcióban, akkor ez a tablet nagyon nem éri meg az eredeti 36 rugót, az csak parasztvakítás. a 30 is necces érte szerintem.
-
cidalain
veterán
válasz
csendes #58215 üzenetére
Mintha korabban itt irtak volna, hogy alcorra van gyari megoldas az atparticionalasra. Van valami hivatalos Rom. Vissza kell olvasni...
Itt is van. A szervizben ingyen megcsinaltak neki a particiok meretenek modositasat. Fel kell oket hivni, lehet hogy letoltheto a rom, stb.
-
cidalain
veterán
válasz
anarkee #58122 üzenetére
szerintem ez nem normális akkufogyás, ha a beállítások tényleg úgy vannak ahogy írod.
10 óra semmittevés, kikapcsolt kijelzőnél, kiapcsolt wifi és szinkronnál, kb 2%-ot kéne merülnie nem 50-et...én mindenképpen bepróbálnék egy cserét. akár ugyanilyenre is.
ugyanakkor LG G Pad 7-ben sem csalódnál, ezt garantálom, én nagyon elégedett vagyok vele (átlagos felhasználás, játék csak szókereső/fruit ninja szinten)Nordik
3G nélküli opció, a 8Q, de sajna már nem kapni, kifogyott. de kb 2-3 hónapig volt csak elérhető a boltokban.
Próbálj meg szerezni használtan, ha ez neked megfelel, max 3 hónaposak lehetnek azok most. -
cidalain
veterán
válasz
SylarHUN #58090 üzenetére
Reset luk van rajta?
Martina:
Nem tudom, sose hasznaltam a smart cleaninget.
De msot megneztem. Az ideiglenes fajlok siman torolhetok, pl a bongeszesi elozmenyek lehetnek itt stb. Kart nem okoz. A letoltesi mappa cuccait et tudod masolni a kartyara manualisan, majd az is torolheto.
A harmadikat nem bantanam, ez ugyse lesz nagy, de nagy bajt nem csinal az se. -
cidalain
veterán
válasz
duplaa #58088 üzenetére
A lenovokra megvan a 4.4 frissites. Ha nem az lenne rajta, tudod frissiteni.
Asusnal a CX a gyenge kameras. Hattertar meretben ilyen is olyan is van. Ha a kamera fontos sima C-t vegyel.
Lg nagyon jol osszerakott, gordulekeny cucc, kivalo optimalizacioval.
Asusra Lg-re varhato a Lollipop. -
cidalain
veterán
válasz
martina79 #58085 üzenetére
Root szukseges a muvelethez. (Ez nem a tab hibaja egyebkent hanem az android 4.4 sara.)
Bovebb infot kaphatsz a tab topikjaban, eleg kicsit visszaolvasgatni.
Az android 5-nel mar nem lesz ilyen megkotes, ugyhogy par honap mulva amugy is meg fog oldodni a problema. -
cidalain
veterán
válasz
yvsmad #58072 üzenetére
En meg a programozott avultatassal magyarazom, ha muszaj magyarazat
De persze, egy gyarto olyat nem nyilatkozhat, hogy x uzemora utan hasznalhatatlanna tesszuk a telefonodat, vegyel ujat.Olyan cegnel dolgozom ahol digitalis merokutyuket gyartunk. Ha a hardver nem serul akkor a muszer 10 ev mulva is ugyanannyit fogyaszt. Es semmi extra, nem millios muszer ez, es elmegy 5-6 evig elemcsere nelkul (nem akku, hanem fix lithium elem)
-
-
cidalain
veterán
válasz
yvsmad #58066 üzenetére
Ez mind ok. De amit leirt az ezzel nincs osszhangban.
Nincs az a turaztatas ami 10 perc alatt 60%yot vesz ki az akkubol. Az akkut ugy kepzeld el mint a bojlert, egy csovon jon ki belole az aram. Megvan hogy max mennyi tud kijonni. Akarhogy nyuzod egy akku nem adja le a teljesitmenye 60%-at 10 perc alatt, mert nem tudja es kesz.Ket eset lehetseges:
-szar az akku
-szar az akku toltottseg kijelzesHasznalni kell amig magatol kikapcsol, majd kikapcsolt allapotban maxra toltenin majd figyelni mi tortenik. Ha mindig ugyanugy gyorsan fogy, akkor veloszinusitheto akku cellahiba pln de mindenkepp valami akku hiba.
-
cidalain
veterán
válasz
laca500 #58011 üzenetére
Az lg szerintem nagyon jo valasztas a wifi only kategoriaban. Elso osztalyu felhasznaloi elmeny. Ha nem akarod a legprofibb jatekokkal nyuzni, hanem mindennapi altalanos hasznalatra kell akkor jo valasztas.
A gps-rol nem tudok nyilatkozni, de mintha olvastam volna a topicjaban, hogy melegszik gps-ezes kozben (bar allitolag ez altalanos es majdnem minden mas gyarto tabjanal is ilyen) Az android remekul optimalizalt, boven eleg az 1 gb ram. (Kulfoldon van belole 3g verzio is, talan hazai sufniboltokban is)Nezd meg a wayteq 8x-et. Van olyan verzio hogy adnak hozza terkepet. 3Gg is van benne. Gondolom autos tarto is van hozza, kulon gyari kiegeszotokent.
(Ami fontos lehet ha navikent hasznalod. Regebben vettem en is univerzalis autos tartot, es kb 14 masodpercig birta a szelvedon tartani a tabomat, szoval egy rakas szar is van a piacon)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- OTP Bank topic
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest