- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
pècsimunkás #44244 üzenetére
Nem tudom hogy olvastál vissza, mikor írtam, hogy a szomszédom az Edigitalban vett Concorde One tabot, aztán másnap visszavitte, aztán amit kapott, a következő nap szintén visszavitte, és 3.-ra már inkább ráfizetett egy wayteq-re.
-
Zeki
nagyúr
válasz
pècsimunkás #44234 üzenetére
icipicit olvass vissza.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Slicksys #44215 üzenetére
A pandán újonnan 205 USD.
Másfél éves gépért sok a 40. -
Zeki
nagyúr
válasz
Cingáriusz #44185 üzenetére
Még nincs.
Kínából esetleg megcsíphető 70-80 usd körül, de ha jön a vám is, már több lehet. -
-
Zeki
nagyúr
válasz
Cingáriusz #43854 üzenetére
GPS semmilyen olcsó tabletben sincs.
Naná hogy csak android jöhet szóba, a windows tabletek 100 felett vannak.
10-20-ért meg eldobható vackok vannak, amikkel nem élmény dolgozni. -
Zeki
nagyúr
válasz
csodaember #43806 üzenetére
A topik segítő "angyala" a wayteq és prestigio márkákat szokta ajánlani, mint itthoni beszerzéseket.
-
Zeki
nagyúr
válasz
tepizoli #43662 üzenetére
Nagy titkot árulok el, ezeket 10% felett már tölteni kell.
Nem szabad hagyni lemerülni, mert már más tabnál is olvastam, hogy életet lehelni sem tudtak bele lemerülés után. Az asszony okostelefonja is csak úgy kezdett el töltődni, hogy előbb az akkut kivettem, és visszaraktam. -
Zeki
nagyúr
válasz
#38464487 #43633 üzenetére
tjb007 írta icipicivel fentebb, de ha már ennyit sem olvasol vissza, akkor ezt ajánlotta
-
Zeki
nagyúr
válasz
Mewryck #43439 üzenetére
http://foxkupon.hu/page/aff.html
De.
A felhasználási feltételek rendkívül zavarosak. bekavarja a medicinar.hu -t meg a Medicinar -t, de nem látszik hogy miért. Megnéztem azon a lapon sincs egy kapcsolat sem.
A Roxan Trade 2013. nyarán alakult, de a felhasználási feltételek 2011. óta hatályosak.
"Medicinar" nevű cég nem létezik.És nincs utánvét, előre kell utalni.
---------
Az a biztos, ha kihagyod azt a tabletet. -
Zeki
nagyúr
válasz
Palapo #43409 üzenetére
Android, tehát megkeresed a mobilevoip programot a gugli boltban, letöltöd.
Előtte neten beregisztrálsz a freevoipdeal.com oldalra valami kamu nem EU-s címmel, de valós magyar telefonszámmal. Feltöltöd 10 Euróval az egyenleged, és 4Ft/perc alapon hívsz a mobilevoip segítségével magyar mobilt,és 120 napig ingyen magyar vezetékest (utána az is 4Ft/perc lesz, amíg újra fel nem töltöd az egyenleged)
Azaz ha a tabletről hívsz, és a mobilevoip programba a freevoidpeal-es neveddel és jelszavaddal lépsz be, akkor úgy telefonálhatsz róla, mintha a saját telefonodról hívnál. Még a számkijelzést (Called ID) is tudja, ha ezt beállítod. A hívás minősége némileg rosszabb lehet mint a mobiltelefonról indított hívás. Függ a használt nettől is.
Ehhez semmi sem kell, csak wifis net, meg androidos tablet vagy okostelefon. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Aki gyereknek (nem tinédzser) keres nem gagyi tabletet, de direkt gyereknek valót...
A Pandawillen vannak dual core 1/8gigásak
A Beneve R70DL-eket kell nézni. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
trol75 #42826 üzenetére
Basszus, nem tudom melyikben olvastam tegnap, vagy a tesco, auchan esetleg mediamarkt szórólapban, van az egyikben gyerek tablet, speckó gyerekprogramokkal felturbózva. Nem az online újságban, hanem a szórólapban, ami majd péntektől lesz érvényes. Nézz utána!
Azt tudom hogy kék színben volt az újságban, valami ilyesmi:
Csak ez meg rózsaszín. -
Zeki
nagyúr
Nincs tabeletem, így nem tudom... ez a lányos weboldal megy tableten? Lehet vele játszani, mint egy rendes gépen?
A lányom állandóan ezzel ízzítja a laptopom.Köszönöm!
-
Zeki
nagyúr
Akit érdekel... 8 magos tablet
-
Zeki
nagyúr
Üdv!
Az mitől függ, hogy egy tabletre lehet-e külső billentyűt tenni?
Külön fel van tüntetve valahol a leírásban?
Szeretnék egyet a lányomnak, egy ilyen tokkal, mindegyik tablettel működne, amin van USB? -
Zeki
nagyúr
Ki keresett gyerek tabletet?
Itt van! -
Zeki
nagyúr
1800-as akkuval?
Szerintem ne.
Itt van gyerektablet, akciósan, nem ennyire gagyi. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
Magnat #41942 üzenetére
Nézd, szerintem a tabletben nincs fantázia, sem kreativitás, sem készségfejlesztés ebben a korban.
Ellenben:
- játékbaba, babakocsival, pelenkázóval
- kiskonyha mosogatóval, kiegészítókkel
- porszívó felszívható golyókkal (Miele)
- mosógép
- vasaló, állvánnyal
- lego duplo
- egyéb kreatív rajzolós/kirakós/berakós/memóriás játékokÉs persze a szülő, akivel együtt lehet játszani, aki megdícsér milyen finomat főzött, milyen szépen eteti a babát, milyen szépet épített/rajzolt stb..
Na ennyit erről.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Ez kell tablet helyett (szerintem)
Amíg itthon is volt quelle, vettem egyet tőlük.
-
Zeki
nagyúr
válasz
scabi78 #41937 üzenetére
Igen, és neki is baromi nagy szüksége volt 2 évesen ipadra. Most aztán neked is követni kell őket, nehogy lemaradjon a gyereked.
Egy kisgyereket nem ilyen marhasággal kell lekötni.
Egy ugrálóvár is jobban lekötheti, levezeti az energiáit, fejleszti a mozgását. Vagy ha vagizni kell , akkor xbox kinect, és ugrálhat, táncolhat, mozoghat kedvére.Életkorhoz, fejlettséghez kell mérni a játékokat.
Ha már valaki 2 évesen ipadon nyomja, mit kap a többi szülinapjára, névnapjára, húsvétra meg Karácsonyra? 6 évesen Boinget fog vezetni, mert már a kisújjából kirázza? És utána?
A szülői hülyeség is lehet határtalan. -
Zeki
nagyúr
válasz
scabi78 #41935 üzenetére
Pont azért vegyél neki mondjuk egy Haier w710-est ( androidos kínai okostelefon), ami vízáló, meg talán jobban bírja az ütéseket. És a 4" elég is neki. Vagy kínai webshopban láttam potom pénzért valami gyerektabletet, ami talán csak zenélni tud, meg színes-formás elöl, oszt csókolom. Na ez a legjobb.
Persze hogy nyomkodja, a most 8 éves lányom is nyomkodta, dobálta (mérgében) meg nyálazta anno a butatelefonjainkat, meg a távirányítókat, mert látta, hogy mi is használjuk azokat, és akkor az neki is kellett, hogy ő is használja.
Igen gyorsan lettek leamortizálva ezen dolgok.
A mostani 2 gyereknek is kell minden. Naná! Olló is, kés is, fakanál is, meg bármi, amit én vagy az asszony használunk. De ez nem azt jelenti, hogy most mindenből kap egy eredetit.Szóval eszedbe se jusson a VALÓDI tablet!!!
Majd ha iskolás lesz, ráérsz! -
Zeki
nagyúr
válasz
scabi78 #41925 üzenetére
Első gyerek mi?
Ne legyél már olyan marha (már elnézést, de 3 gyerekkel ez a véleményem), hogy tabletet veszel egy babának!!!!!
Ez legalább olyan, mint távirányítós autót a másfél éves gyereknek. MARHASÁG!Amúgy meg ha már ennyire rá vagy izgulva a babának tablet témára, és ez az első gyereked, akkor olyan tabletet vegyél, ami bírja, ha nyálazzák, eldobják, hozzáüti valaminek, vagy csak rámászik, később rááll.
-
Zeki
nagyúr
Drukkoljunk, hogy a w.jd.com újra kinyitja majd kapuit a világ felé...
Ez elég korrekt áron van. -
Zeki
nagyúr
válasz
this is life #37766 üzenetére
Akkor nincs más hátra, mint hogy szikrázó napsütésben újságot vagy könyvet olvassunk.
-
Zeki
nagyúr
Na akkor a Concorde One 16GB tablet NEM AJÁNLOTT KATEGÓRIA!
Tegnap írtam, hogy az ismerősöm olyan gépet vett az Edigitalban, aminél a kijelzőn megjelenülő szövegek totál át volt fordulva balról jobbra, és fentről le.
Azonnal cserélték.
Most a cseregépet nem lehet bekapcsolni, hiába tölti akármeddig.
Ma megint csere lesz, csak most én is ott leszek.Elég nagy hibaszázalékkal dolgozik ez a gyártató.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Oldman2 #37020 üzenetére
Igen, mindenhol az van egységesen 50-ért.
60-ért van a 16GB-os -
Zeki
nagyúr
Szegény ismerősöm hogy járt!
Concorde Tab One 16GB, a kijelző totál el van fordulva, nem csak hogy jobbról balra áll minden, a betűk is mint egy tükör, de fejjel lefele is.
Zsír új a készülék. Mondtam nekik vigyék vissza az edigitalba.
Kíváncsi vagyok mi lesz. Majd megírom. -
Zeki
nagyúr
Péntektől lesz az Auchanban:
Refurbished Nexus 7, 49990Ft, 6 havi 0%THM hitelre, önrész 5000Ft, utána 6x 7500Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest