- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Stauffenberg #26304 üzenetére
Szerintem nezd meg a Note II-t, mert a 10.1"-es valtozat rettenetesen franko! En is Nexus 7 mellett dontottem, mert nagy neken a 10", de... de tegnap, (vagy tegnap elott? Mar nem emlekszem,) amikor ujra megneztem, mar kutattam a zsebemben a kartyamert, hogy viszem! Szerencsere mondta a Samsungos srac, bogy csak demo, nem lehet venni. De minden nap kihivas, amig a Nexus-ra varni kell, hogy lemondom, es veszek egy Note-ot!
De azok kozul, amit emlitettel, en a Nexus 7-et valasztanam, mert nem szeretek fizetni az appokert, mert hasonlot kapok igy, mint a telefonom. Amit a tabon elkezdek folytathatom a telefonon, meg forditva. + megy a BT file-atvitel. -
tvamos
nagyúr
válasz
TIBI8484 #26184 üzenetére
Szerintem most a Note II az utos joszag. (Ma visszamentem megegyszer kiprobalni... de meg mindig a 7-es tab kell nekem! Ha az lenne, hagytam volna magam, es megveszem.)
Ha megengedheted magadnak, hagyd a francba a kinai gagyit, ne veszkodj vele, vegyel rendeset!
Az iPadnak nagyon szep a kijelzoje, a 3-as felbontasa jobb, mint a Note II-e, igy ha erzekeny vagy ra, jobb valasztas lehet.
Itt mar olyan nyuansznyi kulombsegekrol, meg feature-okrol beszelunk, hogy csak akkor lehet eldonteni, ha szemelyesen megnezed. (De en akkor is a Note II-t valasztanam!) -
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
A Note II most a legjobb, minden tekintetben.
Arban sajnos lehet, hogy kicsit huzos.
Bar reszletre...///
Na, az Asus is vissza lepett nalam a sz@r kinai gyartok koze.
Ezek is csak igergetik, hogy lesz tab, kozben meg semmi.
Megint egy hetet toltak a tabom erkezeset, mar csak 11-21.
(Mondjuk annyi, hogy en meg nem fizettem, ellentetben az Ainollal.)
Lehet, inkabb megvarom akkor a Note II 7.7-et. -
tvamos
nagyúr
Az Aurora II-n es a telefonomon (Motorola Atrix 4G) is csinalja. Masok is panaszkodnak ra.
(#26117 ) Thewi válasza tvamos (#26115 ) üzenetére
Te elolvastad figyelmesen amit irtam? Mintha azt irtam volna, hogy elvileg megoldhato, ha nem is egyszeru! (Azt, hogy nem lehet, nem en irtam!) -
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #26102 üzenetére
Nem kukacoskodas. Ha osszevadassza a drivereket, akkor Embedded Windows lesz is. Lattam mar ilyesmit, no nem tabletet, de ARM rendszert erintokepernyovel, (a tablet is ilyen,) windows xp embedded rendszert futtatni. Nem lehetetlenseg ez! Az persze egy masik kerdes, hogy lesz-e a sracnak kedve, ideje, energiaja, lehetosege vegigvinni a projektet.
Egyszer azert le kell itt irni, hogy nem lehetetlenseg!
-
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #26065 üzenetére
"Windowst nem lehet telepiteni, mert nem x86!"
Annyiszor leirtatok mar ezt, hogy muszaly vagyok reagalni...
1. Akkor az osszes Windows CE GPS alatt x86 processzor van? Ugye nem!?..
2. Windows Embedded lefordithato ARM-ra is, tudtommal.
msdn.microsoft.com/en-us/library/gg154428.aspxPersze, majd azt mondod, hogy ezek nem azok a Windowsok, meg mittudomen... de akkor is Windows, es megcsinalhatja maganak. Ha nem is biztos, hogy csak ugy le tudja tolteni 1 az 1-ben.
-
tvamos
nagyúr
válasz
vertigojames #26017 üzenetére
En az ebay-en veszem a "kacatot", tabletet meg a boltban.
(Csak hozzak mar a Nexus-om! Tiszta frusztralt vagyok. Pedig 14-re igertek, es meg csak 10. van...) -
tvamos
nagyúr
En tuti a Samsung Note II 10.1-et valasztanam. Kiptobaltam, es alig birtam otthagyni. (Volt a szamlamon eleg penz ra, nade akkor is... nekem max. 8".)
Tegnap elhajtottam a munkatarsam is kiprobalni... egybol el is felejtette az iPad3-at amit elotte akart!
Az a cerka hozza.... atom kiralysag!Ez azert eleg kemeny!
ConCorde tab PLAY 16GB
" kiválthatja a játékkonzolokat"
Kivancsi vagyok a grafikara... meg hogy mikor jon ra ki a Forza 5! Mondjuk az Aurorara nem talaltam olyan szimulatort, ami alulrol kozelitette a minimalis igenyeim. -
tvamos
nagyúr
Az se ismeretlen! Es meg csak nem is uj! Lehet, van is otthon cucc, amiben az o IS-juk van, csak nem tudom...
Actions Semiconductor Co., Ltd., an IC design company co-founded by a strong design team with experienced staffs from China, Hong Kong, Taiwan, and Silicon Valley, and a well-known world class IC design company, was established in 2001, capable of designing and developing SOC VLSI products and their total system solutions. Equipped with years of designing and manufacturing experiences, the business covers IC design, solution development, testing, and sales.
Meg a Wikin is van roluk 5 sor... -
tvamos
nagyúr
válasz
spiritex #25884 üzenetére
CWM
A CM-et eltalaltad...En nem voltam elegedett az Aurora II-vel.
(Persze, csak en tamasztok tul nagy igenyeket! Allitolag... es az arahoz kepest...)
CM10-el, meg sok szodavaljo az! (Ugy ertem, hogy turelem!..)
Ha a tied jo, hasznald egeszseggel! En orulok neki, ha masnak jo!
(Es ez nem szarkazmus, tenyleg igy van, nem hazudok!)(#25890) Mandarinn
Engem teljesen hidegen hagy a Concorde 8" IPS! -
tvamos
nagyúr
Apropo Samsung Note II. Vasarnap megnyomkodtam a kicsit is, meg a 10.1-est is...
Nagyon-nagyon-nagyon jo!
Olyan az Ainol Aurora II-hoz kepest, mint a... 4 utemu Trabanthoz kepest Porsche Carrera!
Semmihez nem foghato, amit eddig probaltam, meg az iPad-nel is jobban tetszik!Sajnos, nekem a kicsi kics, a nagy meg tul nagy, meg mar megrendeltem a Nexus 7-et, de...
Ha kijon a 7.7-es verzio, ugyan ugy stylussal, lehet lecserelem a Nexust... ami meg sincs.(#25875) smkb válasza atike (#25873) üzenetére
Az AINOL nem ismeretlen gyarto, tobben is ismerjuk mar jol!
Ujonnan kijott termeket tole soha tobbe. Tobb benne a bug, mint tranzisztor a prociban!
Ha szeretsz hekkelgetni, akkor nagyon jo! Probalgatni a CM-et, meg CWM-et, meg ilyesmi... -
tvamos
nagyúr
válasz
perge666 #25651 üzenetére
Csak a jozan esz alapjan:
Kell az atutalasrol szolo hivatalos, a bank altal kiadott igazolas. (Hogy elkuldted a penzt.)
Vigyed a ceg adatait, akitol vasaroltad. Nev, cim, adoszam. (Gondolom, nem maganszemely.)
Meg persze a szemelyid, meg a lakcimkartyad.(#25652) MrSpock
Szerintem meg mindig a Samsung Galaxy Tab 2 a megoldas... (SGT-P3110)
Bovitheto, es ha kell is a spec kabel, de HDMI is van. -
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #25609 üzenetére
Tapos a DVD. Hogy sajnos, vagy szerencsere, azt nem tudom... (De egyebkent is kiprobaltam tapos USB HUB-bal is, hatha az a gyikja.) A win nem kert semmi telepitot.
No min1. Nem hianyzik annyira, csak mielott az emberek "kivaltjak" a windows/linux gepuket droidos masinara, ezekre a dolgokra nem art gondolni! -
tvamos
nagyúr
válasz
Socket A #25602 üzenetére
Ez is lehetseges, amit irsz...
En a NAS-omrol szokok filmet nezni, es se a GB-s telefonommal, se az ICS tabommal nem megy rendesen.Vagy le se akarja jatszani a filmeket, vagy eldobja a halozat meghajtot, ilyenek. Pedig probaltam vagy 10 lejatszot.
Ellenben van egy hasonlo kaliberu PC-m, az meg jatszik mindent. (Meg ISO-kat is.) Meg van benne DVD lejtaszo. Ha megis betennek egy DVD-t.Jut eszembe. Az miert van, hogy az USB HDD-t viszi a tab, de az USB DVD-t meg nem?
Ez nem tiltott tema?
-
tvamos
nagyúr
Rendeltem egy N7 32GB -t. Azt irjak, ez is T3, es ugyan annyi, mint a 16GB verzio. Es nov. 14-re igerik, hogy megkapom. Remelem igy is lesz!
-
tvamos
nagyúr
Igazad van! Az valoban TFT. Persze, nem is irtam, hogy en meg mindig a P1000-re gondolok, minthogy azt mar jo reg lecserelte a Samsung. (Sajnos elofordul, hogy tovabb gondolom a dolgokat...)
(#25517) dabadab válasza tvamos (#25516) üzenetére
Mindazonaltal a PLS is TFT, es egyaltalan nem IPS... bar hasonlo.
(http://en.wikipedia.org/wiki/TFT_LCD) -
-
tvamos
nagyúr
válasz
rokarudi #25384 üzenetére
Ez is egy fontos dolog, de ha az eszkoz sem jo, amit kapsz... mert ugye a firmware nem mindig van a topon! Akkot lehet probalgatni a fozott ROMokat. Az egyikben az rosz, a masikban az, fagyogat, ujraindulgat, dobalja a wifit...
(#25398) spiritex válasza Socket A (#25397) üzenetére
Ja. Vagy azert adja el, mert egyszeruen nem jo! -
tvamos
nagyúr
válasz
kovacspityu2 #25363 üzenetére
Ez olcso is, meg stabil is lehet... bar meg sosem lattam ilyet.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Attici #25047 üzenetére
Plane, hogy bezavar a kepbe a PLS, ami nem IPS, de a sok bevilagitasokkal, meg mindenfele inhomogenitassal kuszkodo kinai IPS mellet igazi feludules, de a legjobb IPS-ek mellett sem kell szegyenkeznie. Sajnalatos, hogy nem terjedt el ez a technologia jobban. No meg ott van a SAMOLED is... de hat az nem olcso, raadasul a kezdeti betegeskedes utan sokaknal rossz hirbe is keveredett. Pedig azok a feketek... (Mint egy igazi turbos benzines... erzekeny, de nagy kiralysag!)
/* Imadom ezt! Mintha a Samsung embere lennek. */ -
tvamos
nagyúr
válasz
Csucsu88 #24900 üzenetére
A Concorde forumon, vagy az ugyfelszolgalaton erdeklodj utana ennek a HDD dolognak! Nem biztos, hogy birni fogja "etetni" a tab. Kelleni fog hozza tapos USB hub.
Szerintem netezesre mar gyenge ez a hw, nem vennek mar ilyet, kell a dual-core + 1GRAM! (Video telefonalasra is! Ha neked is ezt helenti a kommunikacio...) -
tvamos
nagyúr
Huhh... nagyon utos lett a Padfone 2! Pont ilyenre vagytam mindig... Csak 30%-kal kisebb meretben. Sajnos. Lehet, hogy meretben kell megkossem a kompromisszumot? Nem is tudom. (Es van iz keszleten a boltban, a Nexus 7-tel ellentetben. Ahogy latom...)
-
tvamos
nagyúr
válasz
Vinyard# #24865 üzenetére
Szerintem a Samsung GT-P3110 bele fer a keretedbe, es az egy jo kis tablet.Van SD is.
/* Nem is ertem, miert nem azt veszek... de ha mar a telefonom is Tegra... */Latom, megeloztek... // (#24874) z0d1AK válasza Vinyard# (#24872) üzenetére
(#24856) spiritex válasza tvamos (#24851) üzenetére
Egy ilyen touch hibatol biztos kipukkadna az agyam... de gondolom itt, a vilag ertelmesebb felen nem hagynak magamra egy ilyennel, hanem cserelik. -
tvamos
nagyúr
Na, ilyen az en szerencsem... elfogyott a boltbol a Nexus 7...
(Mondjuk 67318-ert nem is lenne rossz vetel, ha lenne a bolban. Az utana kovetkezo 74870... Sot, ennyiert sincs! Nem semmi!) -
tvamos
nagyúr
Na... mar fel 10! Es egy hozzaszolas sincs? Pangas van a tablet piacon?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Chaser #24829 üzenetére
Hat ez meg velem sem fordult elo... hogy mas tv-jen akartam vetiteni... de mondjuk a telefonom tudna. De aki haver van, annak meg nalam is tobb a kutyuje...
Ellenben az Ainolos topic tipikus: "nem rossz a firmware, csak keresem a legjobbat, azert cserelgetem." En nem tudtam megszeretni az A2-t. Remelem majd az N7-et sikerul! Ha raszanom magam, hogy megvegyem... -
tvamos
nagyúr
válasz
Loituma69 #24815 üzenetére
Ezt meg se hallottam!
(El se olvastam!..)
Nekem meg a 10"-os nem kell... akkor mar elovehetem a taskabol a notebookom is...
(#24813 ) randras
A Nexus 7-be "nem kell nagyobb aksi" (persze lehetne...) mert jo a hardware, es jol van optimalizalva a software. Az atlag kinai tab dupla ekkora aksival sem birja szuflaval, (hamarabb lemerult,) mert csak az a cel, hogy gyorsan piacra keruljon.
Ellenben az N7-en nincs mSD foglalat, ami nekem a legnagyobb szivfajdalmam. -
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #24789 üzenetére
" "Jah, hogy olcsó, kínai szaron nem megy?"
Megy rajta minden csak rootolni kéne hogy a köcsög google
playről le lehessen rá tölteni a játékokat."Az a kocsog, aki nemcsak lopja mas szellemi termeket, hanem meg uzletet is csinal abbol, hogy arulja! (Meg en is, hogy magveszem!)
Udvozlettel, a lelkiismeret hangja!
-
tvamos
nagyúr
válasz
derrik #24772 üzenetére
En is hasznalom a TeamViewer-t, de az mindent attol az interneten, es ha a net lassuk, akkor az egesz nagyon rosszul hasznalhato.
Szerintem itt erdeklodj utana, lattam, hogy hasznalnak erre mas programot. (En is keresek egyebkent ilyesmit, alkalomadtan. De majd csak jovo honap kozepetol lesz idom foglalkozni vele.)(#24771) csibe1
"Itt 50$-al olcsóbb a SmartQ U7-es."
Koszi! De asszem inkabb kihagyom az ilyen "kulonleges" darabokat mar! Nem kell nekem az ideg miatta! (Sot, lehet, hogy a kinai beszerzest is inkabb hanyagolom mar. -
tvamos
nagyúr
válasz
z0d1AK #24764 üzenetére
Nagyon vagyom egy ilyenre, csak nehez az a frame, nem kellene nekem olyan nagy. En szemely szerint elgondolkodnek rajta, hogy fizetek az Asus-nak, ha 7"-ban adna ilyet. (Mondjuk az a telefon nekem nem jon be annyira. Jobban tetszik a kisebb, meg konnyebb... de nem lehet mindenkinek a kedveben jarni.) Ha lejar a huseg a mobilomra, lehet, hogy megcelzom ezt.
Azert tetszene a koncepcio, mert ha olvasok valamit weben a bongeszoben, pdf, konyv, akarmi, akkor mindent ott tudok folytatni, ahol abbahagytam, es nem merul a telefonom 100x gyorsbban a mobil hot-spot miatt. (Sot, meg toltodne is. Arrol nem is beszelve, hogy ha nem csinal semmit, a gyereket se erdekli annyira, hogy elszedje. Amugy meg, a mobilom is elszedi, ha rajta van, es akkor ugyis tokmindegy... de van tabletje.)
Flame off...Van arra megoldas, hogy a mobilom SD tartalamt megosszam a tab-bal? Ha mar valahol tarolva van ugyis az informacio? Uncsi ki-be dugdoraszni a kartyat. (Az Atrixot raadasul szet kell szedegetni, hogy kivegyem a kartyat.)
-
tvamos
nagyúr
Enyemnek jo a wifije, csak ha pl. felmaszok a NAS-ra, iszonyuan belassul. 2-3 perc, mire kilistazza a file-okat. Ez a telefonomon 5 masodperc. Filmet le sem jatszik rola. A telefon meg igen. Es pluszba nincs play...
Mas:
Ez a PadFone, meg TransPhone mino jo koncepcio! Kar, hogy a 4/7" + ICS/JB + rendes hardware ktegoriaban elenyeszo a versenyzok szama! -
tvamos
nagyúr
Most, hogy tablettalan lettem, majdnem elcsabultam, hogy veszek egy ilyet:
SmartQ U7
De a Ainol NOVO 7 Fire is milyen jo aron van itt!
Nem is, csak elfelejtettem atvaltani GBP-rol USD-re...De asszem nem kene!!!
Szerintem egyszeruen csak bemegyek a boltba, es megveszem a Nexus 7-et.
Egyedul a kartyafoglalat hianyzik rola, de... annyi baj legyen. -
tvamos
nagyúr
Mar a Exynos 5 Dual-nal tart a tudomany, de nincs a Samsungnak egy rendes 7"-osa...
-
tvamos
nagyúr
Jut eszembe... mi most a franko kutyu 6-8" kozott?
Az N7 tetszik, de... kene az a mini SD foglalat.
Nincs valami jo otletetek?
(Mondjuk van itthon par foglalat...)Hasznal valaki itt UG802-t? Lattatok ra valami jo ROM-ot?
Csak jo lenne hasznalni, de nincs rajta play. -
tvamos
nagyúr
válasz
fudi2002 #24679 üzenetére
"Van aki életben látott már "retina" kijelzőt és össze is tudta hasonlítani a normállal?"
Persze! iPad3... mocskos jo!!! Sokkal szebb, mint barmi, amit eddig lattam!
Fuggetlen attol, hogy most akkor ez is "csak" egy IPS, ez a legszebb IPS, amit valaha lattam.
Pl. az Aurora II-nel sokkal szebb, de szerintem a SAMOLED-nel is, meg mindennel.
(Egyedul talaln plazma TV-ken lattam szebbet, de ugye ott meg a felbontas...)(#24704) Crytek
Inkabb vedd meg a hozzavalot!
http://www.ebay.com/itm/EU-12V-2A-Cube-U30GT-Android-Tablet-PC-12V-Mains-AC-DC-Power-Adaptor-Charger-/140849069257?pt=UK_Sound_Vision_Other&hash=item20cb423cc9
http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt-charger.html
Egy kis turelem kell csak, es megjon a tolto is hozza. (Bar ahogy latom, abbol van a legkevesebb!Nalam is!)
(#24707) hevizms
Ha lenne forrasztoja, meg szigeteloszalagja, a mostanit is osszeforraszthatna!(#24718) diablo666
Ez miert faj neked? (Nem hiszem, hogy visszakapod a penzed automatikusan. Gondolom elobb a masik felet is megkerdezik, mi az allaspontjuk!) Legfeljebb, ha megjon a tab is, meg a penz is, valamelyiket visszakuldod. -
tvamos
nagyúr
válasz
Scoobyka #24593 üzenetére
" azert van automata tordeles androidon..."
Na ja... bongeszoben meg megy is.
De egy pdf, vagy djvu eseten az nem biztos, hogy megy. Plane nem egy kepbe szkennelt konyvnel!
(Nem biztos, hogy esetleg egy feliratos filmet wrkezel elolvasni... ha ez szempont!)
Arrol nem is beszelve, hogy a korral haladni kell! Errol szo a tabletezes! 7" 1280 / 10" full HD a frankosag ma mar. (Az iPad2 ma mar nem az a nagy frankosag!) -
tvamos
nagyúr
válasz
tomi5244 #24432 üzenetére
Szerintem ezt (IPS, vagy TN) minden keppen probald ki! TN es TN kozott is van kulonbseg am! De pl a PLS, bar nem IPS, sok kinai IPS-nel kulonb! Ellenben a iPad IPS kijelzoje nekem nagyon tetszik! Szerintem nezz meg parat, boltban.
(#24437) csibe1 válasza hevizms (#24425) üzenetére
Valamirol kell cikkezni! Nem? -
tvamos
nagyúr
válasz
motocoder #24319 üzenetére
Onda V712 Gorilla Glass...
Az az aHappyDeal ajanlat gyanusan olcso!
Hat nem tudom, hiheto-e, hogy belefer a USD 76 -ba Corning Gorilla uvege.
Raadasul se az arus, se az Onda sajat oldalan (ha ez az,) nem emlitik.
En kiirnam nagy beotukkel.Szerintem csak etetes!
-
tvamos
nagyúr
válasz
bopeti98 #24191 üzenetére
Latom, hogy egy "magan beszelgetesbe" de hatha hasznos lesz...
Csatlaoznom kell (#24194) Osynho válaszahoz, ezt mar az Ainol topicban os tobben irtak, hogy gyari allapotaban a keszulek nem jo. en CM10-et hasznalok. Igy sem jo, de mar hasznalhato. Dolgozgatni kell vele! Sajos... persze, az ar sokmindenert karpotol. Azt hiszem, a tobbi sem lehet sokkal jobb. -
tvamos
nagyúr
Jo ez a Hotmid...
Azt probalta mar valaki, hogy a Pandan riportalt olcsobbat, es mi tortenik akkor? -
tvamos
nagyúr
válasz
Attici #23645 üzenetére
Az a V99 meg 60 folott van. Es vegulis akar meg is rendelhetnem... de mi irna rola cikket, ha nekem nincs ra idom? Meg ha lenne is, utana mit csinalnek vele?.. Ingerenciam sincs hasznalni. Persze, a Ramos W30 se lehet kutya.
Csak viccelek. Mar tele a hocipom a nem-nagyon mukodo konai tabokkal... varom nagyon, mivel rukkolnak elo a nagy gyartok. Valami Exynos 4412 procis 7"-os a vagyaim targya, ha lesz ilyen! Most eppen nem szeretem a Tegra-t, meg nem mondom, miert!
" (#23654 ) afgk2012
Ezzel egyetértek. Az ördög a részletekben lakik."
Ezzel egyet ertek en is... nem is tudtam volna pontosabban megfogalmazni, mi is az, amiert a nagy gyartok elkerik a plusz 50-60 ezer forintot!(#23671 ) Attici
Az LPDDR2 kevesebbet fogyaszt. Kissebb aksival is hosszabb az uzemido. Tok jo! -
tvamos
nagyúr
válasz
Tenager18 #23553 üzenetére
Ne erts felre, nem idegeskedem, egy masodpercet sem! Nem is vagyok melto senki sajnalatara sem, nem a raszorulas vegett vettem kinai kutyut.
Csak azt mondom, hogy aki az i4S-hez szokott, es nem akar ejjelenkent wipe-olgatni, ROM-olgatni, meg keresgelni a kinai nyelvu droidonon, hogy lesz Magyar, annak nem biztos, hogy egy kinai tab a legeslegjobb valasztas!
Node tolem mindenki azt csinal, amit akar!!!
-
tvamos
nagyúr
válasz
Tenager18 #23551 üzenetére
Az a baj, szerintem ok jonak latnak... Ha teljes kikapcsolasbol indulsz, 10-bol 8-szor csatlakozik a WIFI-hez. Viszont Standby-bol meg 10-bol 8-szor nem. Es sokszor az sem segit, ha ki-, bekapcsolm a WIFI-t. minha a wifi modullal, vagy a firmware-rel lenne valami gebasz. (Hu de sokszor leirtam mar ezt.) Szoval, szeritnem tul sokat varok tole... es valoszinuleg semmit nem tapasztalnanak belole, es visszkuldenek, hogy jo ez.
No mindegy, ez mar elegge off... -
tvamos
nagyúr
válasz
Tenager18 #23547 üzenetére
Az elso egy Zenithink ZT-180 volt. Banalis tortenet. Vettem egy nevtelen tabot, a kinai megigert mindent, oszt nem ugy lett. Persze hitegetett, meg kuldott fw frissitest. Kesseges volt, mig le nem jart a PayPalon a reklamacios ido.
A masodik egy Gadmei 3D-s tab... ott a nagy felbontas fogja nagyon a procit, amugy korrekt egy kis gep. Dehat lassu no. A gyereknek vettem... de jobban ellene valami olyannal, ami inkabb gyorsabb, eleg lenne a kisebb felbontas.
Meg most itt van az Aurora II. Nem rossz, node korant sem jo, es emgem felidegelnek a nyugjei.
+ Nem vagyok hive a fozeleknek. Megha mindket tabon az is van/lesz mar.
-
tvamos
nagyúr
válasz
rachmaninoff #23542 üzenetére
Akkor ez kilove... mert gyari ROM-mal sem volt jo!
(#23540 ) Tenager18
Akkor kezdtem el ROM-ozni, amikor elojott a hibajalenseg, azota csak rosszabb. Bar nem vagyok tokeletes, de szinte kizart, hogy en rontottam el! Lehet, hogy sokan tokeletesen boldogak lennenek ezzel a tabbal, ahogy van, csak en utalom, ha nem teszi a dolgat!Ez mar nem az elso kinai tabom, es mivel a tobbi is kuka, azt hiszem, felesleges probalkoznom tovabb, hogy olyat talaljak, amit elegedetten tudnek hasznalni. Ha veszek meg, akkor sem napi hasznalatra fogom! Arra rendes kell!
-
tvamos
nagyúr
válasz
rachmaninoff #23522 üzenetére
Szerintem akkor is inkabb egy olyat vegyel, amire van rendes hazai support! Szerintem az sem art, ha all a keszulek mogott valami nagyobb ceg.
Ez alapjan talan a SGT-P3110 a legolcsobb, es mar hasznalhato tablet. Ne tevesszen meg, hogy nem IPS, nagyon jo a kijelzoje. (Sok kinai IPS-nel jobb.)(En, csalodott Ainol Novo7 Aurora II tulajkent irom ezt. Sokan irjak, milyen jo, de igazabol szerintem nem az. Mar rogton nem volt igazi. Elkezdtem ROM-okat teszegetni ra... no, azota kuka... mar elo se szedem, csak kiprobalni, ha van uj ROM, hatha megjavul.)
-
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #23494 üzenetére
Ez a kinai fogyasztovedelem a Kinaiakra vonatkozik, nekunk, akik szurke importban megvesszuk, nem fog segiteni, azt remelem te is vagod.
A Panda meg nem fogja azt csinalni, amire vagyol, ha nem kered oket, mert nem tudhatjak! Probalkozni kell! Ha nem, ott fogja az ugyintezo altatni a leveled, hatha elfelejted! Te meg csak ragod magad, milyen genya egy tarsasag. Inkabb illedelmes, nem fenyegetozo hangnemben probalj cseret kerni! Sokkal jobb, mintha meg sem probalod! Ja, ha fenyegetozol, az ugysem hasznal! Messze vannak!
-
tvamos
nagyúr
válasz
zoleee24 #23504 üzenetére
Rendszer szinten talan ez:
AMPE A10 QUADCORE Tablet PC
De szerintem pont a GPU-ja gyengebb. Nem vagyok benne biztos.... -
tvamos
nagyúr
Valaki segitsen mar legyszi' ebben a Mastercardos dologban!
Nekem nem "hoz" a play Mastercard Mobile alkalmazast. (Lehet az IP-m miatt...)
Koszonom, elore is! // Tomi -
tvamos
nagyúr
Igy azert razos belekezdeni egy bizniszbe:
Positive feedback: 0%
http://myworld.ebay.com/stoney101187?_trksid=p2047675.l2559(#23389) pusihusi
Azert neha nem art a nyers ero. Ha pl. 2-3 pdf-et szeretnek megnyitni, meg jegyzetelni kozben, akkor jo lenne, ha lenne a tabban tobb memoria, es nyitva tartana mind a pdf-eket. Persze, tudomasul veszem, hogy nem teszi. Csak megis! -
tvamos
nagyúr
válasz
Crytek #23144 üzenetére
En szoltam, hogynreklamalj a PayPalnal! Mostmar cs@szheted! Szerintem rendelj egy masikat, mashonnan. Ugyse akarsz meni sielni!
Engem a GadgetGreats sz@pat... elfelejtettek feladni acuccom. No de azt igertek, 4-e utan... ellenben en inditom a reklamaciot, ha nem lesz 5-en postan a cucc. Es ha nem lesz idoben a kezemben, akor is! Majd magyarazkodjanak ok a PayPalnak! En le se x@rom, milyen johiszemuek!
Nem mintha foldhozvagn az a 70 USA Dollar... -
tvamos
nagyúr
válasz
Davebowman #23026 üzenetére
Bemesz gyorsan a boltba, es veszel egy transformer prime-ot! Jon ra a JB!
De szerintem, ha felmesz a play.google.hu-ra, ott megveheted, ha volt mar valamilyen androidos keszuleked. Majd bejelolod azt, hogy telepitse arra. Kesobb meg majd atjelolod arra, amit vettel. Ugy tudom, ez igy mukodik, de meg nem probaltam! -
tvamos
nagyúr
válasz
Buster17 #22925 üzenetére
De ha megis mindent akarsz, akkor talan az a legegyszerubb, ha szetnezel kianai webshoppokban, (Pandawill, Merimobiles,) mert a 100-150 USD tartomanyban siman talalsz elfogadhato telefont is, meg tabletet is. Az meg egyutt megfelelhet a te 220 USD-s koltsegvetesednek. (Persze elkoltheted ezt a penzt csak tabletre is.)
(#22929) Tarill
Ha elolvasnad az elso hozzaszolast, meg egy kicsit beleolvasnal a forumba, es pontositanad, mit szeretnel, akkor talan normalis valaszokat is kaphatnal! (Rengetegen keresnek 40-50k-ig gepet!) -
tvamos
nagyúr
válasz
tjb007 #22657 üzenetére
Nem semmi! A Tab 7.7-re meg semmi!.. Orulnek a P6800 tulajok, az tutteros!
(#22659) Kosak
En azt mondanam, gyujtsetek egy SGT P3100-ra, es a francba a stick-kel... de persze az duplaja a keretnek!...
Ha nem kell a Magyar gari, es a kinabol rendeles nem gond, akkor az Ainol Aurora II-nek van nepes rajongotabora, megoldasokkal! (Csak be kell dobni, hogy nem megy valaki, es tuti rogton lesz valaki, aki bebizonyitja, hogy dehogynem!)
Ha kell, akkor meg... rendes nem nagyon van 7-esben. Asszem a MyAudio 808dcc-t szoktak ajanlani, de az 8".
En csak dual core-t vennek, 1G RAM-mal! -
tvamos
nagyúr
válasz
stargatelost #22517 üzenetére
Nezd meg inkabb a HARDVERAPRÓ-n.
(En nem szeretem a Vaterat! Es ez miatt nem is ajanlom senkinek!)
Ha PU-ben felteszed, megmondom, hogy hulye kerdes-e!)
-
tvamos
nagyúr
válasz
stargatelost #22506 üzenetére
Sajnos, az otthoni piacban abszolut nem vagyok benne mar... Olvass vissza szerintem, mert sokan kerestek ilyen gepeket.
Myaudiokat szoktak ajanlani... talan 808dcc, ami jo lehet neked.
Vannak "szurke importos" (ami azt jelenti, nem tudom hogyan kerult haza, aprohirdetesben aruljak) Aurora II-k, olyan 35-40 kozott.
Remelem a tobbiek majd segitenek neked, jobban mint en tudtam! -
tvamos
nagyúr
válasz
stargatelost #22501 üzenetére
Arra vigyazz, hogy a pdf olvasok nagyon sok pdf-et nem tudnak ujratordelni. Ilyenkor, jo eselyel nem fogod tudni elolvasni, csak ha oldalra huzogatod e kepernyot folyton. (Ugy ertem, 800*480-on, ezert egy 1024x600 minden keppen jol jon!) A masik dolog, hogy a pdf-ek zabaljak a memoriat, az 1GB RAM minden keppen ajanlott.
En inkabb azt ajanlanam, hogy rendelj kulfoldrol egy keszuleket. Akkor belefer mondjuk egy Aurora II is, IPS kijelzovel, es dual-core processzorral. (Az Ainol store jo forras.)
Ha ragaszkodsz az itthoni vasarlashoz, gyujts hozza meg par ezret!
Amennyiben egyik sem lehetseges, akkor szerintem inkabb a ConCorde tab ONE. -
tvamos
nagyúr
válasz
Davebowman #22494 üzenetére
De ha ilyen tirelmetlen vagy, ne eroszakold meg magad azzal, hogy a PayPalra, meg e-mail-ekre varsz. Ott az online chat, ezert van. 10 perc, es megtudod, amit akarsz!
-
tvamos
nagyúr
válasz
Davebowman #22484 üzenetére
Ha e-mailt nem is kapsz, a PayPalona, vagy ahol fizettel, kapsz egy azonositot. Azzal probalkozhatsz az online ugyfelszolgalanal. (Mailt ne kuldj, nem biztos, hogy valaha is valaszolnak ra.)
-
tvamos
nagyúr
válasz
Ultraviolet #22367 üzenetére
Mer' franko. Egyebkent meg... a dual core abszolut indokolt, nekem a Gadmei T883-on sokminden akadozik. (Foleg a bongeszonel idegesito a lassusag, mert ugye azt eleg sokat hasznalom. Mondjuk 3D jatekok nelul azert lehet elni... persze bongeszo, sot tablet nelkul is, de ez a gondolatmenet eleg messzire vezet...) Ugyan ezek a dolgok az Ainol Aurora II-n mar rendesen mennek. Gondolom azert egy Google Nexus 7 meg sokkal gordulekenyebb lehet. Bar az a resze mar frankosag + a nagyobb felhajtasu kijelzoket egyre komolyabb proci tudja csak meghajtani ugy, hogy ne akadozzon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tomato firmware
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Könyvajánló
- Kompakt vízhűtés
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Elden Ring
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest