- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Shoo
senior tag
-
Shoo
senior tag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #16638 üzenetére
Ha 10et összegyűjt akkor olcsóbban kapják az emberek tőle a gépet, csak annyi.
T20 és ips+: kb. ugyan azt tudják, t20-at csak kínából, ips+-t meg Mo-ról lehet kapni. Kb. ugyan az az áruk, ha t20 átjön a vámon áfa nélkül.
Többet nem mondok, mert úgy látom kezdenek megbélyegezni
-
Shoo
senior tag
Durva lesz ez az ips+....1-2 esetben veri a Transformer Prime-ot...
-
Shoo
senior tag
Vadállat
Tudom, hogy nem kell meggyőzni téged
Én még azt is elhiszem, hogy az U30GT is azt kapta.
Érdekes, hogy egyes gyártók meg tudják csinálni, mások meg nem. Szerintem elég lenne egy kis árnyékoló lap a töltéscsatlakozóhoz a kijelző felé. Nálam a 7015 működik rendesen töltés közben, csak kicsit zavaró fogni, de ha stickel használom akkor is
Ennyi kell
-
Shoo
senior tag
válasz
f4lcon #16564 üzenetére
Nem rossz választás az U30GT, de az nem fém hátlapos, műanyag, de alatta van egy "bukókeretnek" csúfolt keret, ami véd is és a helyükön tartja az akkukat.
Ti SoC-al ott a SmartQ T20 tablet vagy kicsit olcsóbban a T19, bár ha azt vesszük, akkor annyiért hamarosan itt lesz a ConCorde 9.7ips+, hasonló felszereltséggel, mint az U30GT, csak jobb supporttal, mert ugye magyar.
Más:
Mit jelent a dátum melletti szám? Jelen esetben a 6368? Annyian olvasták?ConCorde tab 7015 tablet
07-04[6368] Kis tablet, kicsi ár, elfogadható tudás - így lett kedvelt készülék egy szükségmegoldás!Egyébként a CC mindenhová kitette ajánlónak
-
Shoo
senior tag
Concorde fórumán már egy lehetséges 4 magos RK32xx SoC-ú gépet emlegetnek őszre
-
Shoo
senior tag
válasz
KaiotEch #16532 üzenetére
a pro-t kéne...de hiába vettem meg, most se megy
(#16535) vamzi
vááááááááááááááááá...hülyét kapok...
superuser-t használja, driver telepítve, plug-int szedtem le, fel vannak telepítve, beállítom egyiket, majd hide-olom, fixelem a marketot...és semmi
asphalt 6 fel van téve, pre-app-al beállítom a drivert, hide-olom és ugyanúgy nem kompatibilis...
mit tegyek?
-
Shoo
senior tag
Hali!
Ennyiért szinte bármelyiket meg lehet venni.
Ha olcsó, szerethető árához képest erős gép kell és 7"os akkor szerintem nézz meg egy Concorde 7015-öt, ez 30k körül van, de vannak hátrányai (ez a legolcsóbb)Ha külföld is játszik akkor ezt vagy ezt szoktuk ajánlani.
Még esetleg 9,7"-al tudnám ajánlani a hamarosan megjelenő Concorde 9.7ips+-t...infót fentebb találsz, mert nemrég volt róla szó.
-
Shoo
senior tag
ez a b@szott chainfire sehogy se működik...már vagy 8at feltettem, 20féle képpen és semmi -
Shoo
senior tag
nahh szóval...a 85 amit lehet látni a régi bedőlt 9.7ips+....
100%, hogy nem lesz hozzá bill-es tok, még sima se 80ért, külön majd lehet hozzá kapni, de NINCS BENNE az árban
Tomy Yayo:
ugye nem voltam marketen vele, de a többi ilyen soc-ú gép simán visz mindent, keres rájuk: Cube U30GT, Yuandao/ Window n90 vagy n101
Ha meg nem megy valami akkor chainfire (igérem megnézem mi az enyémmel a gond és leírom majd, hogy lehet működésre bírni a CC gépeken...) -
Shoo
senior tag
Ez teljesen a 7015, csak nincsenek rajta kapacitív gombok és jobb a kijelző...nem mondtak hülyeséget a 7015-el. Ha belegondolsz ez most 23k, hozzá jön még 1k postaköltség, ha nincs mázlid az áfa...Ez így kapásból 30k lesz, de ha még az áfa lejön belőle akkor 24k és lehet nincs benne magyar nyelv, szoftver nemtom mennyire optimalizált, ha esetleg gariztatni kell mehet vissza kínába..
-
Shoo
senior tag
Igen, szerintem voltak annyira jó fejek és aki szólt nekik annak elküldték most, a többi meg várjon
Nem biztos, hogy jó az az első széria... Lehet a nagy nyomás miatt kiadták, hogy vagy jó vagy nem jó. Hát ha tényleg megnézték mindet akkor az 500/10 még elfogadható...
Én is vártam volna türelmesen, mert ez a 7015 tényleg közel annyit tud, mint amire szükségem van, csak ugye megtudtam, hogy a CC 9.7ips+ is ezekkel a paraméterekkel jön, ráadásul minőségibb érintőfelülettel, plusz meg is nyomkodtam a CC-t és nagyon bejött. Azt a 15-20 ezret (áfa nélkül veszem) meg megéri nekem a jó kapcsolat a fejlesztőkkel, plusz Mo-i garancia.
-
Shoo
senior tag
válasz
tvamos #16346 üzenetére
unix alapokon nyugszik az android, szóval hasonlóan kezeli a dolgokat.
Nekem hiányzik a laptopon az a majdnem 20 giga amit a 250ből levesz, nahh meg a fél terából az a 40giga... Havernak 6 és fél terája van...azért ott már nem keveset elvesz =)
Nahh de ez van, így kell szeretni
-
Shoo
senior tag
Nahh megjelent a tzikkem
-
Shoo
senior tag
-
Shoo
senior tag
-
Shoo
senior tag
kb. semmi trükk nincs....jó ha betartod a leírásban írtakat az első töltésekről...az enyémnek az volt, hogy az első két alkalommal 10 órát töltsem.
Lemerülthet, de ha kikapcsolt a kis akkufesz miatt akkor ne kapcsold be újra mert az károsítja. Ezek az akkuk védelemmel vannak ellátva, tehát nem merülhetnek a minimális feszük alá...kivéve, ha lemerülés után még próbálgatod bekapcsolni...
-
Shoo
senior tag
Nahh nekem is elindult a Chrome, de a beállításoknál lefagy...remélem hamar orvosolják...
-
Shoo
senior tag
Nahh úgy látszik télleg megjött Pandához az első adag u30gt...srácok remélem szerencsétek lesz....
-
-
Shoo
senior tag
Nahh végre beadtam a cikkem...a héten már beakartam csak meggyűlt a bajom a képekkel, így csak most tudtam betenni...Remélem hamarosan kint lesz
-
Shoo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16204 üzenetére
vagy több gép és akkor mindegyiken az arra szánt cuccokat tárolni, egy filmekre, egy játékra, egy netre....
3,5" a legtutibb...vagy 2,5 aktív hubbal....
-
Shoo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16197 üzenetére
Nem egészen. Az 1,8"as vinyókat meg tudja hajtani, de a 2,5öst nem biztos, hiába tudja a laptop, számítógép, egy tabletnek nem biztos, hogy van olyan erős usb portja. A 3,5"ost szintén látják, mert annak külső tápja van. A 2,5re a legegyszerűbb megoldás az aktív HUB.
-
Shoo
senior tag
válasz
VMatteo #16156 üzenetére
N. m.! Nekem most a 7015 van, teljesen meg vagyok vele elégedve, egyedül a képméret kicsi a számomra, mert office-al is akarok foglalkozni vele (munkámban ki akarom váltani a laptopot), de hamarosan jön a CC 9.7ips+ az egyik legújabb vezérlőrendszerrel és az már jó lesz rá. Az viszont kb. 85k lesz, szal nem az a kategória, amit keresel.
A 7015ről készítettem egy rövidke videot, ez kb. tükrözi, hogy milyen: video
-
Shoo
senior tag
válasz
Kh@oSz #16141 üzenetére
Nahh ugyanígy vagyok/voltam...azért vettem a 7015öt hogy ne rágjam a körmöm míg jön az erősebb, erre megszerettem és maradok a ConCordenál
Nahh persze erősebb géppel.
A pénzem úton van visszafelé...közbe lassan jön a fizu is. Már csak az kell hogy kapható legyenEgyébként a 7015 nagyon használható, szerintem nem bánod meg, ha veszel egyet. A facebook nehezen megy rajta, de nem is a legjobb app...
-
Shoo
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #16087 üzenetére
Ha a felbontásból és méretből lejjebb adsz akkor nem is kell egy dúrva telefon. A Blade-em tökéletes ilyen szempontból, videot nem szoktam nézni rajta, de nagyon szép képe van.
Talán hasonlót kell keresgélni...
-
Shoo
senior tag
Tévedtem.....
Jun 28, 2012 Transfer To Credit Card Completed Details Transfer To Credit Card -$223.29 USD
Select record 1 Jun 28, 2012 Refund From Shenzhen Danhonghaotian Ecommerce Co., Ltd. Completed Details Refund From Shenzhen Danhonghaotian Ecommerce Co., Ltd. 8Y889488AT8897926 $223.29 USDÚton a péz vissza
-
Shoo
senior tag
Nekem ilyen gagyi pvc hatása van ennek az új toknak..
Még mindig látom a megrendelésem, remélem holnap reggel már nem fogom és a pénz úton lesz a kártyámra..
Neee...most nézem, hogy még utána is bőven fent volt, hogy írtam neki választ, hogy adják vissza a pénzt, aztán semmi...ez így jó lesz...
-
Shoo
senior tag
Nahh elvileg mégis lesz 500 darab pandás U30GT a jövő héten. Jó hír azoknak akik nem törölték a vételt...Nekem is most írtak, hogy ott lesz náluk 1-én (érdekes, hogy az épp vasárnap....) és biztos törölni akarom-e a rendelést...Mondtam, hogy ja
-
Shoo
senior tag
Nahh akkor a külső:
Teljesen fekete!!!, olyan mintha egy darabból lenne a gép, nagyon egyben van, csak abból lehet tudni, hogy mégse egy darab, hogy az oldala eltér az elő- és hátlap ívelésétől. Fogdosás közben olyan fura érzésem támadt a hátlappal kapcsolatban...megkocogtattam, majd elbizonytalanodva valami ilyesmit kérdeztem: ez műanyag?!, a válasz teljesen természetes volt: dehogy, fém. Szóval iszonyat masszív gép, bár súlyra nem tűnik fel. Előlapon természetesen nincs gomb, de oldalt annál inkább, ha jól emlékszem oldalt, bal felül bekapcs, tetején szintén balra menü(talán ez nem kéne...), aztán hangerő gombok, és nem emlékszem jól, de talán jobb oldalán felül szintén van egy gomb... szokásos csatlakozók plusz elöl és hátul is kamera. Szép, de a belsőből kiderül, hogy miért is nem tudok mást mondani rá. Az érintőfelület NAGGYON érzékeny!!! Szinte hozzá se kell érni és már reagál, multitouch is jól működik(csak azt vettem észre hogy letette a programot, aztán jöttem rá, hogy kisujjhajlattal véletlen egy cseppet hozzáértem)
Belső:
Marketre nem akartam beregelni magam, így csak a saját programjait próbálgattam ki. Gyorsan reagál, mapsbe lépkedés, nagyítás simán megy rétegeket gyorsan váltja. Netezés nagyon gördülékeny, eredeti böngészővel is. Prohardver fórum ugye alap, ogame oldal is simán fut, azonnal felismerte a flash videót is. 7015-ön ilyen sebességgel simán összeomlott a program :SA 9.7-es képernyőméret szerintem tökéletes, jól lehet gépelni rajta, a képarány is megfelelő.
Talán nem is kell még 3 hetet várni rá
-
Shoo
senior tag
Azt hittem azért pár embert érdekelni fog, hogy milyen az ips+....
-
Shoo
senior tag
ujra van gépem
megnyomkodtam az új gépet...
-
Shoo
senior tag
ááááááááááááááááááááááá......még 3-4 napot csúszik az U30GT...grrrrr
nahh lassan beindulok és megyek a szervizbe, hogy megműtsék a drágaszágom...már eléggé hiányzik a nyomogatás
-
Shoo
senior tag
-
Shoo
senior tag
Kh@oSz épp az előbb hívta fel a figyelmem az Onda VI40 Dual Core-ra...létezik, hogy tényleg 9205 pontot kapott antutun?
-
Shoo
senior tag
válasz
illes.bence #15926 üzenetére
Ehhez még kell egy jól kommunikáló szoftver is
Erre a válaszra számítottam én is, de talán így erre is figyelni fognak. Inkább bontsák ki az enyém, minthogy egy ilyen vacakot adjanak ide... De egyre jobban a CC felé húz a szívem
-
Shoo
senior tag
Ezt kaptam Pandától válaszul:
Thanks for the information. Don't worry. Before send the item to you, we will test it carefully. So many customer pay close attention to it, Pandawill doesn't dare not to take it seriously. We have got some pieces of tablets for test last week, but not the final version. The manufacturer is still working to improve. So far, we haven't found the problem on the test tablets that the touch screen couldn't work normally.
-
Shoo
senior tag
válasz
Crytek #15902 üzenetére
nem lesz jó, mert az u30gt az 10,1" a CC meg 9,7". ha belemegy akkor is lötyögni fog és a gombok se jó helyen lesznek...
asszem privátban megkérdem tőlük, hogy mi a véleményük a látott dolgokról... bár úgyis azt fogják mondani, hogy ilyet nem engednek ki a kezükből, de hátha jobban figyelnek majd rá...
-
Shoo
senior tag
válasz
illes.bence #15866 üzenetére
én 70 15-nek...de könyörgöm ezek mekkora idióták...majd a 70w-vel el kell indítani böngészőből egy hd filmet, egy full hd filmet a gépről, mondjuk még a fruit ninja-t hd-ben, az asphalt 6-ot és szerintem össze is foss@ magát. Nem hiszem, hogy lenne olyan ember, aki ilyen kombinációban használta valaha, ami nem kell azt ki kell lőni...
de tény, hogy a 70w az jobb lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest