- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F7
- Netfone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
Igen, szerintem voltak annyira jó fejek és aki szólt nekik annak elküldték most, a többi meg várjon
Nem biztos, hogy jó az az első széria... Lehet a nagy nyomás miatt kiadták, hogy vagy jó vagy nem jó. Hát ha tényleg megnézték mindet akkor az 500/10 még elfogadható...
Én is vártam volna türelmesen, mert ez a 7015 tényleg közel annyit tud, mint amire szükségem van, csak ugye megtudtam, hogy a CC 9.7ips+ is ezekkel a paraméterekkel jön, ráadásul minőségibb érintőfelülettel, plusz meg is nyomkodtam a CC-t és nagyon bejött. Azt a 15-20 ezret (áfa nélkül veszem) meg megéri nekem a jó kapcsolat a fejlesztőkkel, plusz Mo-i garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- További aktív témák...
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- iPad Air 13 M2 256GB Wi-fi Gray 3év garancia!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest