- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Fotók, videók mobillal
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
hevizms #24708 üzenetére
Ennyi erővel ami én tákoltam az is jó nem? Csak annyi hogy ott nem forrasztás van hanem a szálak vannak "összesodorva"
Mert az a vége ami a konnektorba megy az egy full jó töltö volt azt hiszem modemhez és csak a táblába menő vége a Cubeos töltöé tehát akkor ugyanott vagyok.Hogy használhatnám azt is nem?
Ha az két kettévágott csatlakozo drotjai összeértek tehát valszeg zárlatos lett vagy azt okozott akkor a konnektorba bedugott résznek lehetett baja vagy csak annak ami éppen (az én esetembe a táblagép) rá volt kötve?
Mert először ez játszodhatott le és ezután le lett szigetelve. -
Crytek
nagyúr
Magyarországon hol lehet kapni olyan töltőt ami jó a Cube u30GT hez?
-
Crytek
nagyúr
Valaki tudna mondani olyan modszert szájbarágosan amivel a pc-m fájljait érem el a tableten?
-
Crytek
nagyúr
Azt hogyan tudnám kideríteni hogy rootolva van-e a gép?
Ezt a o build.prop átirásos dolgot hogy kell megcsinálni? Mert a google playen vett gameloftos játékokkal jó lenne játszani.
-
Crytek
nagyúr
Itthon vagyok melóból.
Kicsit nézegettem a visszakapott Cube-ot. Ha olmos bottal ütnek se tudom eldönteni hogy ez most egy másik vagy az enyém.
Az enyémre direkt raktam kisebb képeket zenéket fájlokat hogy megtudjam különböztetni,hogy kicserélik-e vagy sem. Na most vagy csináltak egy mindenre kiterjedő fullos resetet ,mert semmi fájlom nincs meg.
Mondom oké lehet csak törlés volt.Lépek be a tulajdonságokhoz és látom: Android 4.1.1Mondom ez bő
Teszteltem a wifit benyomtam egy 1080p HD mesét youtubon és végig lejátszotta egyetlen megakadás nélkül. (Eddig egy 3 perces low quality klippet is töltött 10 másodpercenként)
A hangon is észrevettem (ezt mondta a báttyám is akinek kiadtam feladatba nyüstölje délután amíg nem vagyok) hogy sokkal jobban szól a hanszóró mint a javítás /csere után.
Szóval most van öröm.De jó lenne tudni hogy most ezt javították vagy cserélték vagy ennyit számit a Jelly Bean?
Aksi teszt amit ígértem + a jelly bean-el való benchmark újramérések hétvégén lesznek akkor szabadnapos vagyok.Augusztus 4 től a mai napig tartott a táblagépnélküliség,de ahogy Schwarzi mondta a feláldózhatókba I am Back
Pandawillnek meg a sok fuck you mellé egy pirospontot is beírok!
Aki cubehoz vett új töltöt hol vette és mennyiért?Már nem akarok szarakodni a toldott fossal
-
Crytek
nagyúr
Meg is érkezett a gép.Sajnos már nem voltam otthon.Este átnézem és írok.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Attici #24547 üzenetére
Ja gyors aztán innen még kb 1 hét mire képesek kihozni
Azt nem tudom hogy adták fel de mivel van követési szám regisztrált légiposta.
Itt néztem hol tart -
Crytek
nagyúr
2012.10.12 13:37
Küldemény információ:
Célországba elküldve
2012.10.16 22:17
Küldemény információ:
Célországba megérkezett
2012.10.16 22:20
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva
2012.10.17 09:41
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve -
Crytek
nagyúr
Van esetleg valaki Cube U30GT je amit megcsinált hogy menjenek rajta a Gameloftos játékok?
Ha van ilyen kérem írja le hogyan kell megcsinálni.
-
Crytek
nagyúr
Innen senki nem rendelt PIPO M2-öt?
Papíron parádés a gép! Ha beleraknák az itthona kártyám akkor menne a 3G rajta mert az 2100mhz-es akármi nemtudom mi.
-
Crytek
nagyúr
SmartQ nem kicsibe nyomja.Most olvasom projektoros táblát csinált!
-
Crytek
nagyúr
Sanszos mivel nyomorék vagyok a gariból visszajövet fogják megvámoltatni a táblagépet
-
Crytek
nagyúr
Valamelyik táblagép tesztnél olvastam olyat hogy az aksiidőt HD nézésnél úgy mérték hogy egy youtube-os HD filmnél "végtelenítették" a lejátszást.
Ezt hogyan lehet megvalósítani a youtubon?
-
Crytek
nagyúr
válasz
afgk2012 #23650 üzenetére
Éppen ezért akarjuk tudni mert már egyre több olcsó tábla épül olyan alapra mint pl a Cube szinte minden ugyanaz benne.
De attól még lehet hogy azokban pl lehet skypolni,azokba lehet hogy egy 3 perces youtube megnézése nem okoz gondot, lehet hogy agyári töltője nem egy rakás kaki és stb.Mert nekem életem végéig elég lenne egy Cube szintű(tehát 2 magos 1gb ramos 10.1" gép) DE normális gép,tehát nem szar a töltője, a wifije ,skype képes.
-
Crytek
nagyúr
Ez a rossz hír fogadott
"Hello.Thanks for your patient wait. Your returned product has been fixed and ready to ship."
Fixed
Titkon reménykedtem hogy egy újat küldenek. Ebben az esetben 100% hogy kell venni egy másikat.
-
Crytek
nagyúr
Na pont találtam egy cikket a neten hogy a kínai fogyasztóvédelem bekeményít és ott olvastam ezt:
Kínai Állami Minőségellenőrzési és Karantén Hivatal (AQSIQ)
Következő emailbe bele is rakom. -
Crytek
nagyúr
Akkor ezekszerint csak én vagyok ennyire parás jog telefonon még Az email fiokomba sem lépek be nemhogy bankkártya adatokat irogassak be.
-
Crytek
nagyúr
Ez a SmartQ T30 remélem belátható időn belül lemegy 250 dollárra ,mert ilyet akarok venni!
Bár ahogy nézem kitalálnak egy jó konsturkciót és ömlenek rá a noname márkák 1-2 minimális modosítással.Szóval lehet hogy később lesz noname is majd ilyen tudással olcsóbban. -
Crytek
nagyúr
válasz
Tenager18 #23369 üzenetére
Igen mivel szar volt visszaküldtem gariztatni. De egyelőre úgy néz ki hiba volt augusztus 22 óta csak ülnek rajta.
A cserét meg vicces lenne ha nekem kéne kérni. Ennyi idő alatt már illett volna egy másikat küldeni. Ha meg nincs kb 5 db hasonló van ugyanabban az árban küldjenek olyat nekem tökmindegy csak legyen már valami.
-
Crytek
nagyúr
válasz
pusihusi #23364 üzenetére
Ha tudom, hogy életképtelen ez a kínai bolt és csesznek a vevőre akkor inkább megvárom amíg nálunk és emberi áron lesz hasonló tudású gép.
Remélem azért hogy a karácsonyfa alá majd bebírom még rakniBár ezek után 100% hogy csak celluxoznak a szaromon valamit és ugyanazt fogják visszaküldeni.
-
Crytek
nagyúr
Már leírtam ide is. Semmi ,kínaiaknál olyan hogy gariztatás úgy néz ki nem létezik.
Az utolsó legputribb magyar boltba is már ennyi idő alatt nemhogy javítják hanem egy vadi újra cserélik. A Kínaiaknak augusztus 22 óta ez nem megy.
Most várok ,hogy megint valami kitérő szarságot kapjak emailbe!
Írtam nekik hogy remélem valami ki szuvenirrel készülnek hogy lassan 2 hónap alatt nem képesek cserélni a gyárilag hibás szarjukat! -
Crytek
nagyúr
Valamelyik táblagép tesztnél olvastam olyat hogy az aksiidőt HD nézésnél úgy mérték hogy egy youtubeos HF filmnél "végtelenítették" a lejátszást.
Ezt hogyan lehet megvalósítani a youtubon?Mert kb a 20 éve elveszített tejfogamat is megtaláltam már ott de ilyen beállítást nem
-
Crytek
nagyúr
Pipo és 4 magos ampe van már valakinek vagy hallomásból infok?
-
Crytek
nagyúr
válasz
faresz5 #23143 üzenetére
De visszaírtak ma pont ezért ugatok.Augusztusban is ezt a 2-4 hetet hintették el meg most is.Aztán igencsak telnek a hónapok már.
Az egy dolog hogy már akkor lemondtam hogy nincs több tabletem miután feladtam postán.(Úgy néz ki nem is volt ez a lemondás jogtalan ,mert ahogy ezek intézkednek és mire visszakapom kb a 4 magos cuccokat fogják 50 ezerért dobálni a magyaroknál is)De mégis idegesít hogy egy jóval fejlettebb gazdagabb országban ilyet megtehetnek.Ha tudnám hogy ott mi a fogyasztóvédelem neve dobáloznák vele cseten az mindig hatásos mindenhol.Csakhát nem igen van közöm hozzá hogy ott ennek mi a neve
-
Crytek
nagyúr
Ez a pandawill ugy ahogy van elmehet a jó édes ..... ..... .......!
Augusztus óta csak feszt azt tudják írni ,hogy 2-4 hét.
Na de most megkapják olyat írok nekik,hogy megemlegetik.Max írják hogy ezek után már valóban nem is fognak vele foglalkozni (mondjuk ennél jobban már nem is NEM foglalkozhatnának vele)Ilyenkor visszaszívom más helyett is amit a magyar ügyintézésért szitkozódnak a népek.
Ezekhez képest Magyarország egy elit ország! -
Crytek
nagyúr
válasz
marciart11 #23102 üzenetére
Ez engem is érdekelne!
Nekem is anno ezt írták hogy vámkezelve és nem kellett fizetni semmit.
-
Crytek
nagyúr
Ej ez a padawill hétvégén ott nagyon nincs meló még emailre se hajlandoak válaszolni
Azért karácsonyra a fa alá csak betudom majd rakni -
Crytek
nagyúr
Erről a PiPO M3-ről tud vagy hallott valaki valami jót/rosszat?
Egész jók az adatai. (Bár ez semmit nem jelent) -
Crytek
nagyúr
Vettem google playen game-et és vicces hogy írta kompatibilis az összes eszközömmel és ott volt a cube tabletem is kipipálva mikor azon nem is engedi a gamelfotos game-eket menni
-
Crytek
nagyúr
Ismételten írtam egy emailt mert azt ígérték 1 hét múlva mondanak valamit az meg 3 napja letelt.
Megkérdeztem mi a szar tart ennyi ideig már persze nem ilyen hangnembe! De ha nem kapok érdemi választ akkor úgy néz ki lassan anyázni kell majd! -
Crytek
nagyúr
2012 Pandawill September Electronics CLEARANCE Wholesale, Up to 80% off!
-
Crytek
nagyúr
válasz
afgk2012 #22700 üzenetére
IPS + ról igazán rosszat nem hallottam! Itt ha jól tudom pár embernek van ilyenje!
Ha valaki tud ellenérvet az IPS + ellen kérem nyugodtan írja le!És igen sokan kinából rizikózunk mert 5x ezerért kapsz olyat ami itt nálunk 7x ezer.
Az más kérdés hogy esetleg 2 pálcás lószart fogsz ki pedig papíron karaj!
Az enyémet nem akarják gariztatni az már tuti. 9 napja mondták,hogy 1 hét és mondanak infot róla. Azóta is mondják -
Crytek
nagyúr
Volt hírbe is hogy egyre több cucc érkezik kintről.Gondolom egyre többet is fognak átnézni szúrópróbaszerűen!
Akkor szarom magam hanyatt ha a cube-om végre visszajön egyszer gariból és akkor vámolják meg
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
DAVESSJ8 #22576 üzenetére
Ha jól emlékszem 11-12 nap volt mire megkaptam. (Ingyenes kiszállítás és nem volt megvámolva)
Hekkelést nem tudom mivel küldtem vissza gariba nem akartam beletudni.De valami fájlban kell átírni pár sort szóval nem lehet bonyolult.
Elvileg itt valaki leírta de most hirtelen nem találom a megfelelő szót ami kiadja azt a kommentet. -
Crytek
nagyúr
válasz
Guszty81 #22569 üzenetére
6000ft volt nyomkövetéssel légi postával. 6-án adtam fel és 22-én irtak hogy megkapták. Volt sikertelen kézbesítés is közben!
"Menne rajta rendesen egy komolyabb 3D-s játék?"
Miután meghekkelted hogy fussanak rajtuk a pl Gameloftos (a Cube alapból nem támogatja őket) játékok akkor elég jól futnak rajtuk!
-
Crytek
nagyúr
válasz
DAVESSJ8 #22566 üzenetére
Cube U30GT-m van.
Gyári töltővel töltés közben szinte használhatatlan volt.Aksija is elkurodott hiába töltötted fel másnap reggel már nem kapcsolt be csak ha rádugtam a töltőre.
Azt hogy ezt mi csesztük-e el az soha nem fog kiderülni mert alapból nem néztem gyári töltővel este kikapcsolás reggel bekapcsolással.De ez már lényegtelen is.-Ott volt a mini usb bemenet amibe csak félig lehetett beledugni az OTG kábelt és emiatt sokszor kimozdult a kábelt.
-Skypeolni lehetetlen volt rajta úgy akadt a kép meg recsegett mintha muszáj volna.
-Fájl rámásolás is kétes volt hol megszakadt hol nem
-Egy rövid Youtube-os videót sem lehetett megnézni mert mindig töltötte lejátszott belőle kicsit megint töltötte ergo a wifije egy rakás hulladék.Sima böngészésre meg filmezésre volt jó ilyen állapotba.De 53 ezerért kicsit sok ezért a két dologért!
-
Crytek
nagyúr
válasz
DAVESSJ8 #22560 üzenetére
Cube-ot NE! Akkor már inkább ezt vedd meg!
-
Crytek
nagyúr
Erről tud valaki valami / olvasott jót vagy rosszat róla?
Ilyen áron 4 mag kb cube szindróma lehet hogy veszik majd mind a cukrot és küldik is vissza mintha pestises volna
-
Crytek
nagyúr
"Sorry for keeping you wait so long
But could you please wait one more week
We will inform you as soon as it come back to us"Atomjaimból építik újjá a Cube-omat ,ha ennyire húzzák
-
Crytek
nagyúr
válasz
Krissz5435 #21955 üzenetére
Majd akkor rendelek legközelebb ha már elterjed és olyan lesz mint az SSD hogy a sarki cipőpucoló is kiad majd mindenfélét.
Tablettel is az lesz hogy elszállnak majd azt alig vannak itt a kétmagosak meg 1GB ramosak majd jön a 4 magos meg több gb ramos.Na akkor veszek majd újból 2 magosat fillérekért mert az nekem bővel elég arra amire kell.Amúgy meg ezer éve nem nyaraltam idén most volt egy lastminute on the cube city 60 ezerért most elég időre kipihentem magam.
-
Crytek
nagyúr
Mondtam én már mikor hogy özönlenek majd a cube klonok
Két új táblagép a Point of View műhelyéből
Igaz ez 20 k-val drágább de lehet hogy nem olyan fércmunka mint a Cubo-ok
-
Crytek
nagyúr
Pandawill megbízható.Olyanról nem hallottam még hogy valaki ne kapta volna meg a csomagját. Igaz az előrendeléseknél szokásuk agyontologatni a megjelenést,de másban jók.
A vám az 50-50% olvasni hogy elég sok cucc átjön simán.De erre ne alapozz mertha megfogják akkor vám+áfa. -
Crytek
nagyúr
válasz
tvamos #21363 üzenetére
Gépen kívül nem költök másra ,tehát sítúra ,nyaralás stb ilyenek nálam nem léteznek!
Elvből nem veszek apple cuccokat én ha veszek valamit nem egy logoért akarok fizetni.
Cube megmutatta hogy 53ezerből is egy jó gépet lehetne legyártani csak hát sajnos a full bovli ócska szar cuccok kerültek bele hentes kezek által.
Olyan emberről nem is halottam (talán Chuck norrisnak van 1 db
) akinek nincs valamilyen hibája a cube-al.
- Gyenge hangszóró (ezt a füles megoldja)
- Wifi vevő oltári gyenge egy pár perces youtube videó nem lehet végignézni mert állandóan megáll és tölt.
- Bevilágítási hibák
- Halott pixelek
- Nálam az otg kábelt csak félig tudtam berakni és néha kiesett
- USB-ről másolás sem teljesen 100%-os mert sokszor megszakad az átvitel. -
Crytek
nagyúr
Van valakinek vagy esetleg ismerősnek SmartQ T30-as tabletje?
Arra lennék kíváncsi hogy a gép megéri-e a 80ezer ft-ot?
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Majdnem full ugyanaz mint a cube U30GT.Szerintem simán megéri!
(Ennél csak nem játszódik el ami a cubeoknál hogy mindegyiknek van valami baja)
Ha ezt hamarabb észlelem nem Cubeot veszek! -
Crytek
nagyúr
Azért az a bizonyos nagy kő még nem,de egy kisebb kavics esett le a szívemről:
Pandawill:
Hello
Your returned parcel has arrived here,not have accessories.
After check and test,we found the problems you said.
Sorry for any trouble may caused.It will be sent to the factory for repair soon
We will let you know the moment it is fixed and return back form factory
Any questions ,please feel free to contact with us.Vajon ha kérem akkor rátennék nekem a 4.1-es androidot és ha igen vajon ingyen lenne?
-
Crytek
nagyúr
válasz
Krissz5435 #19934 üzenetére
Mivel nekem van a legnagyobb negativ faktorom a világon és amiket sírok hogy szar lesz eddig mindig úgy volt ,így garanciát vállalok rá hogy azt már nem kapja meg senki rajtam vagy egy díszes kukán kívül.
Legalább lesz majd egy szétzutom a baltával youtubos videom. 60 ezerért kiélem magam rajta.
-
Crytek
nagyúr
válasz
z0d1AK #19928 üzenetére
Saját magát szopatja meg esetleg többször vissza kell majd menni.
Mert miből tart felhívni hogy hé te paraszt itt vagyok a cimen hol vagy vagy jó-e a cim.
De lehet én várok el túl sokat másoktól a 21. században.De mint írtam már mindegy beletörödtem jön majd vissza a szar gép,hogy képetelenek voltak kiszállítani.De tokom az legalább van.
-
Crytek
nagyúr
válasz
hevizms #19921 üzenetére
Így van oda is adtam fel a többi kiegészítéssel amit mondtak.
Receiver: Dandan WU (RMA DA0001741 )
COMPANY: Shenzhen Danhonghaotian Ecommerce Co., Ltd.
ADDRESS: Fl.4-5,7 Longtang Industry Park, Liuyue, Henggang, Longgang,
Shenzhen 518000, China.
Phone number: 0086-755-83650148De értek azért csak nem olyan nyomorékok hogy ott van a telefonszám és nem hívják fel!
Mindegy volt egy 60 ezres nyaralásom!Valaki mondjon valami Cube féle tudású olcsó gépet és méretileg ugyanakkora 10,1 colos legyen ( Concorde nem érdekel)
-
Crytek
nagyúr
2012.08.11 13:17 CNBJSA(CHINA) Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.08.18 14:24 518115(CHINA) Kézbesítési kísérlet / Unsuccessful delivery attempt
Ez mit takar hogy Kézbesítési kísérlet?
Még a végén az lesz hogy visszaküldik a szart mert nem találják a címezettet.Amilyen nyomorék vagyok tuti ez lesz!
-
Crytek
nagyúr
Nexus 7 GPS-éről olvasott valaki valamit?
Az érdekelne jól veszi a jelet? Autóba kéne külföldön tájékozodni.
-
Crytek
nagyúr
Jött egy levél a pandawilltől.Már kezdtem örülni,hogy a javítással cserével kapcsolatos.
"Dear Customer,
I am from Pandawill Customer Support Team, and would like to have this chance to collect your opinion on the product/s you have recently bought from us. Do you think them meet your expectation and serve the purpose? If you think there is anything we could do to improve, in terms of the product/s and our services, or if you need our assistence regarding to this order, please let us know. You could email us at customerservice@pandawill.com, reach us through the realtime online support at our website, or call us at 0086-755-82791510. We value your opinion and suggestion, and will do our best to improve on the products we sell and services we provide.
Or if you have any problem about your item or want to share an review with us, Pandawill Forum is here for you to look for help or sharing. "Visszaírom nekik igen tehetnek valamit hogy kicserélik a Cube-ot egy működőre!
-
Crytek
nagyúr
2012.08.06 10:13 Esztergom 1 posta Küldemény felvéve / Item accepted
2012.08.07 08:43 Budapest 1005 Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.08.11 13:17 CNBJSA(CHINA) Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryNa most már csak a füstjeleket kell figyelnem vagy valamit ,hogy kiderüljön ,hogy a cég megkapta-e, és javítható-e vagy cserélik-e!
Ezek a pillanatok már a zsákbamacska pillanatai. Kíváncsi vagyok értesítenek-e majd emailben vagy valahogy hogy mi a helyzet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PH! Darts
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RAM topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Apple Ipad 10.generáció
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged