- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
Csináltam tegnap egy gyors videót az új MyAudio tabletről Windows 8-as Android UI-val.
Emellett a 1016DCC-t is lencsevégre kaptam Jelly Beannel. -
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Davebowman #22378 üzenetére
Szingapúri posta. Olyan nemzteti posta, mint itthon a Magyar Posta
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Angelotti #22328 üzenetére
Mivel a legolcsóbb árkategóriát keresed, így nincs legjobb vétel, nagyjából az összes ugyan azt tudja, esetleg apró különbségek lesznek. A legtöbb kínaiban nem is lesz GPS sem, bár újonnan sem tudok olyan 7"-os tablet 30-ért, amiben lehet GPS egyáltalán.
Egyetlen tipp ami talán szóba jöhet használtan, az egy Huawei S7 Slim -
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
dave93 #22125 üzenetére
Tabletet tekintve a márkások között kifutóban találni jobb áron Galaxy Tab 10.1-et (P7510), Galaxy Tab 8.9-et (P7310), ezek 10,1 és 8,9 colosak, persze így is drágább még, mint 60 ezer, viszont világ gar van rá. Fontos viszont az is, hogy ne GSM boltban vedd, 0% áfásan olcsóbban, mert arra sima bolti gar lesz, csak a hivatalos, 27% áfás cuccoknál szokott elérhető lenni a nemzetközi jótállás.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
dave93 #22123 üzenetére
Személy szerint itt a "B" kategóriás és kínai tableteket ki is zárnám, mert ezekkel akarva, akaratlanul is van olyan probléma, amit egy lány nem biztos, hogy eltud hárítani, külföldön pedig nem lesz szervize.
Igazából én Samsungot, ASUS-t, vagy valami hasonlót vennék, amivel vagy nem lesz baj, vagy ha ne adj' isten mégis, akkor van garancia rá külföldön is! -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Fecamester #22120 üzenetére
"MID WM8650"
Ez nem pontos típus. Ha nincs még csak neve sem, hanem valami noname kínai csoda, akkor még csak pontosan hozzá való ROM-ot sem fogsz találni, amivel jó lesz. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Fecamester #22120 üzenetére
"MID WM8650"
Ez nem pontos típus. Ha nincs még csak neve sem, hanem valami noname kínai csoda, akkor még csak pontosan hozzá való ROM-ot sem fogsz találni, amivel jó lesz. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
afgk2012 #21482 üzenetére
Nekem nem igazán állt a kezemre a cucc. Valahogy úgy néz ki, hogy hosszában lehet rajta gépelni, viszont el van forgatva rajta az egér vezérlő gombjai. Amúgy emlékeim szerint egy gombot pl folyamatosan nyomni kell ahhoz, hogy a kurzor mozogjon. Számomra kényelmetlen megoldás volt abban a formában.
-
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
hamyka #21267 üzenetére
"Bár a Macebook biztos drágább, írta itt valaki hogy felsértette a kezét a Mace mert nem nincs rendesen lesorjázva, ezen nagyon elszállt az agyam......."
Ekkora hülyeséget biztos csak te tudsz írni.
1.: a Macbook egy notebook, nem tablet
2.: az Apple tabletje az iPad
3.: Rosszul lesorjázva maximum valami kínai gagyi másolat van. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
tragiQss #21260 üzenetére
10 évvel ezelőtt is voltak tabletek, éppen csak Android és iOS nélkül, akkor még inkább UMPC néven futottak.
Egyébként az akkumulátor a lényeg, nem az, hogy notebookról, telefonról, vagy tabletről beszélünk.
Én eddig egyik készülékemet sem töltöttem fél napokon át, mégis úgy szolgál az akksi, ahogy kellene. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
tvamos #21251 üzenetére
Igazából a kijelző ráadásul sima TFT-LCD, valamint emlékeim szerint az akkumulátor sem túl nagy. Emellett legutóbb 250 dollár körüli árat lehetett hallani. Persze az kérdés, hogy lesz-e kapható egyáltalán hazánkban. Véleményem szerint nem jobb ez, mint a Nexus 7, az Acer is még az N7 bemutatása előtt jelentette be a készüléket, aztán mióta tudjuk, mennyi a Google tablet, hallgatnak a tajvaniak.
-
z0d1AK
nagyúr
Szerintem igazából ez az általad is említett "b kategóriás" márkáknál fennálló probléma, de ott szinte az összesnél. Az eddigi tabletjeim (Acer Iconia Tab A500, Samsung Galaxy Tab 10.1v, Acer Iconia Tab A100, Apple iPad 2, Google Nexus 7) ilyen probléma nem jelentkezett, ellenben a nálam járt Kínából honosított szerkezetnél tapasztaltam hasonlót, hogy lemerül akkor is, ha nem kéne neki.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Chaser #21204 üzenetére
HTC Media Link segítségével TV-re köthető, ha mindenképpen ez kell. Egyébként meg a Google nem akart mindenki számára kiváló tabletet készíteni. A célja az volt, hogy egy olcsó, de mégis jó minőségű készüléket csináljon, ami meg is történt, hiszen azért nagy siker lett a Nexus 7.
Nekem csak a 3G hiányzik belőle igazán, de ezt egy mobil hotspottal tervezem enyhíteni majd. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Chaser #21194 üzenetére
A Nexus 7 nem csúcskategóriás tablet. A Google célja az volt, hogy kihozzon egy gyors, penge tabletet, ami olyan hardverrel rendelkezik, amin futnak a játékok, nem szaggat a rendszer, stb. Ez meg is történt.
Azonban mivel cél volt az ár is, így egyes áremelő tényezőket inkább kivette (HDMI, kamera, stb) és csak a legfontosabbakat hagyta meg. MicroSD azért nincs szerintem benne, hogy ha nem elég a 8, vagy 16 Gbájt, akkor használd a Google Drive-ot, hiszen erre van lehetőséged.Amúgy ha a hiányolt elemek meglennének benne, és nem 200, hanem 500 dollár lenne, akkor az lenne mindenkinek a baja. Én nem bántam meg, hogy megvettem, nekem nagyon bejön.
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tjb007 #21115 üzenetére
Viszont az nem elképzelhetetlen, hogy esetleg készül európai verzió is, pl. Németországban elég rendesen jelen van az Amazon, illetve Angliában is, az LTE meg szerintem mind a két országban elérhető jobb kiépítettségben, mint nálunk.
Persze azt, hogy valóban lesz-e ilyen, csak akkor tudjuk meg, ha megjelenik Európában, bár van egy sanda gyanúm, hogy karácsonyig USA only lesz. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
tjb007 #21113 üzenetére
Hát igen, nem olcsó igazából egyik Kindle sem, bár ahhoz képest, hogy Amerikában ugyan annyi a Nexus 7, meg a Kindle Fire, itthon mégis olcsóbb az utóbbi. Az mellékes, hogy nem ér 80-at egy Kindle Fire.
Amúgy az LTE itthon is nyerő már, hiszen a T-Mobile és a Telenor is építgeti ki a saját hálózatát. Itt Debrecenben még nem sikerült kipróbálnom a T-Mobile 4G-jét. Pedig ha volna hozzá normális csomag ár előfőzetéssel még meg is venném. De hát nekem elég 1-2 Gbájt adatforgalom havonta, amiért viszont nem akarnék 3-4-5 ezreket kiadni. Egyszerűen vicc a hazai mobilinternet árazása...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tjb007 #21110 üzenetére
Az a 250 MB mondjuk édes kevés egy átlag tabletes számára, legalábbis ha csak a saját magam által felhasznált adatmennyiséget nézem. De hát Amerikában minden más.
Három az, ha jól veszem ki, van a Kindle Fire (2012), Kindle Fire HD (7") és a Kindle Fire HD (8,9")
Biztos fog egyébként érkezni hazánkban is ezekből a tabletekből magyar forgalmazásban, éppen csak nem az Amazon hozza be őket. Most is kapni az ebookokat és a Kindle Fire-t. Az más dolog, hogy tavaly karácsonykor a Kindle Fire volt a legnagyobb best buy gadget Amerikában, hazánkba meg csak július végén érkezett meg. Tehát szerintem a mostani modellek is jövőre lesznek itthon megvehetők..
-
z0d1AK
nagyúr
Na gyerekek, lehet spórolni az Amazon Kindle Fire HD-ra: 8,9" és 1920×1200-as felbontás!
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
nightmare13 #20599 üzenetére
Google szolgáltatások java nemérhető el itthon, illetve minden létező díj magas, és még kiemelt ország sem vagyunk a Google szemében.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
nightmare13 #20594 üzenetére
Az Aqua is külföldről veszi, itthon szeptember végén jelenhet meg, amúgy 89.900 forint lesz a hivatalos ára.
Bár hozzáteszem, sír itt mindenki az ár miatt, de akinek nem tetszik majd 90 ezerért, az vegyen ennyiért másmilyen 7"-os quad-core tabletet...
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
Megjött tenap a Google Nexus 7-em.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Maybourne #20360 üzenetére
Ez nem egészen így van. Amit itthon hivatalosan forgalmaznak majd (valamikor szeptembertől), az 24 hónappal lesz elérhető. Az európai modellek itthon is garanciáztathatók, ezekre a garancia időtartama annyi, amennyit az adott országban ad az ASUS, Szlovákiában pl. már tudjuk, hogy 24 hónap lesz. Azt nem tudom, hogy az enyémre mennyi lesz Angliából, de tipp, hogy csak egy év.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Maybourne #20358 üzenetére
Igen, de 220v külföldről szerzi be, nem hivatalos forrásból. Ő próbál arra rámenni, hogy nála már kapni és talán drágábban is megveszik. Gondolom ő is csak akkor rendel, ha konkrét rendelése van.
Az enyém holnap jön, ma vette fel a DPD futár. Persze, hogy holnap csak késő este érek haza...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Maybourne #20355 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy a fogyasztók nagyon el vannak tévedve. Ha a forgalmazó tudná 70-ért adni, akkor legalább próbálna közelíteni hozzá. Sajnos ma Magyarországon katasztrofális helyzetben van a számítástechikai kisker. Ha egy átlag webshop eltudja adni a 90 ezres terméket úgy, hogy keres rajta 3-4000 forintot, akkor már nagyon örülhet, mert az ma már magas árrésnek számít ilyen összegnél.
Ahogyan korábban már írta más is, a hivatalos magyar árat maga a Google és az ASUS határozta meg, tehát maga a gyártó kívánja ilyen áron értékesíteni. Ami nem is meglepő, ha azt nézzük, hogy a fizetős Google szolgáltatások csak töredéke érhető el hazánkban, így nem nagyon várhat további bevételt a felhasználóktól... -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Davebowman #20292 üzenetére
Szintén fordítani kell az adott készülékhez a CWM-et, ha az nem érhető el.
A gomb hardveres reset csak, minden esetben, simán újraindítja a tabot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- World of Tanks - MMO
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden, ami Unreal Engine
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Microsoft Edge
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest