- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lovace #70247 üzenetére
Szia! Edesanyamnak tavaly egy 7"-os kis lenovot vettunk 22k-ert 1gb memoriaval. Alapvetoen normalisan hasznalhato, facebook, böngészés, olvasas, youtube, film siman megy, de nyilvan nem olyan reszponziv mint egy komolyabb tabi. Szerintem nem rossz. Ami viszont gaz, az a 8gb tarhely
Pikk pakk megtelik az appokkal, manapsag csak a facebook harmas (face, messenger, groups) megeszik 1gb-ot es akkor a cash-t meg nem számoltam bele.
-
válasz
fireman123 #70243 üzenetére
Szia! En tavaly használtam par napig egy z300c-t, aminek a kijelzoje ugyan az mint az M-nek. Szerintem abszolút élhető, azert is mertem most en is megrendelni magamnak a z300m-et
-
Laptopot teljes ertekben nem fogja tudni kivaltani. Hianyozni fog a windows szerintem. Ha ilyesmin torod a fejed, akkor van dual OS-es tabi is, windows + android, kinabol 60-80 korul mar eleg jokat lehet kapni. Ha akarod droidos tabletkent facebookozol rajta, ha meg asztalhoz ulnel akkor bedobod a dokkoloba es bill + egerrel tolod a windowson.
-
válasz
fireman123 #70127 üzenetére
En az elodjet tesztelgettem par napig, a z300c-t. A kijelzo ugyan az. Szerintem elfogadható kepe van, engem nem zavart a felbontás. A z300M még jobb is, gyorsabb SoC kerult bele es mar 6.0 droid.
-
válasz
Scuderia77 #70121 üzenetére
Szerintem eliras.
-
-
válasz
nagysandor79 #70017 üzenetére
Pl. Az 5 hozzaszolassal feljebb levo Asus Z380M-et
de hany colos kijelzo kell? Gps? 3g?
-
válasz
galuska95 #69970 üzenetére
Jol ertem hogy frissitetted 5.0-ra? Akkor az lesz a gond. Tapasztalatbol mondom, hogy az 5-os droid nem a legjobb. Nekem a nexuson a 4.4 zseni volt, baromi gyors, hibatlan. Utana jott az 5-os, tele volt bugokkal, szivtam vele. Vegul a 6-osban javitva lettek a hibak es full stabil. Edesanyamnak lenovo tab2-je van, gyarilag 4.4-el, hibatlan volt amig ra nem nyomtam a frissitesre es fel nem huzta az 5.0-at. Azota alig van rajta wifi
Downgrade pedig meg nem jott ossze, multkor majdnem teglat csinaltam belole
-
válasz
tomisanzero #69968 üzenetére
Itthon is 22k korul van
megeri szerintem is, felette amit vennek az mar 40k...
-
válasz
tomisanzero #69965 üzenetére
Nekunk itthon adam van, anyu hasznalja. Jo kis kutyu, teljesitmenyehez kepest gyors. Egyre vigyazz, ne frissitsd fel 5-os droidra, mert sokkal szarabb mint kit-kat-el. Gyengebb wifi, lassabb mukodes.
-
válasz
T0mBd1gg3R #69934 üzenetére
Ha 3G tabletet keresel, akkor nyilván hordozható gép kell. Véleményem szerint hordozhatónak jobb egy 8"-os, a 10-est kényelmetlen lesz használni mondjuk HÉV-en. Ha otthoni használatra kell, kanapéban terpeszkedve jó a 10-es.
Persze ez csak egyéni vélemény, de van összehasonlítási alapom, munkámból kifolyólag mindig van itthon pár tablet különböző méretben.
-
válasz
cidalain #69707 üzenetére
Köszi, rá is néztem mind a három tab-ra.
Vajon a Z300M-ben van GPS? Van ahol az írják, hogy van, máshol nincs feltüntetve. Esetleg több féle verzió van?
Ha jól látom, akkor az Acerben ugyan az a SoC van mint az Asusban, viszont az Acer fHD. Nyilván örülnék a szebb kijelzőnek, de be merjem vállalni ezzel a hardverrel ezt a felbontást? Félek, hogy lassú lesz.
A lenovoban már az újabb MT8165 chip van, gondolom ennek már nem akadály az fHD sem, viszont 4.4-es droid, 5-re ugyan frissíthető, de a nexuson sem voltam teljesen elégedett az 5-ös droiddal, a 6-os jobban sikeredett szerintem.
-
válasz
cidalain #69690 üzenetére
Ajj basszus én is gondba vagyok, hogy mit vegyek
Nézegettem amiket itt ajánlottál, a Lenovo PHAB Plus majdnem tökéletes lenne számomra, egyedül az bánt, hogy kicsi, legalább egy collal nagyobbat szeretnék.
Amire szükségem van:
- 8-10"-os készülék, 8"-on elég HD, 10"-on fHD felbontással.
- 2GB memória, 16+GB belső tár, microSD slot.
- 5.0+ android (6.0 preferált).
- Legyen gyors, legalább annyira mint egy Nexus 5.
- Mindenképpen új kütyüt szeretnék, használt nem játszik.
- Külföld nem akadály, ha paypallal tudok fizetni
- Mindenes lenne, akár egy telefon, szóval social media, fórumozás, pdf olvasás, youtube. Játék egyáltalán nem jellemző.
- 70-ben maximalizálnám a keretet.
- (GPS, lehetőség szerint, ha nincs, túlélem)Néztem már Asus z300-at, de a kijelzője nem nyert meg. A kistesója a z380 (2gb) első blikre jónak tűnt, de külföldi reviewokban eléggé lehúzták a sebessége miatt. A xiaomi mi pad 2 is tetszett, de az is baromi lassúnak tűnik a teszt videókon, nyilván a 2K miatt
-
Sziasztok! Van esetleg valakinek a topikban Asus ZenPad Z380C-je? Frissíthető 6.0-ra?
-
Sziasztok! Barátnőm nagymamájának kéne egy tablet. Újonnan vásárolnánk. Itthoni beszerzés fontos. Játszani nem fog rajta valószínűleg, de jó lenne ha gyors lenne
Mivel idős, minél nagyobb annál jobb, 10" körül nézelődtem, lehet hogy a fullHD se kéne, sima HD-n nagyobbak a betűk...
Ár, 100 alatt, minél olcsóbban.
ASUS ZenPad 10 Z300C jó lehet eme célra?
Köszi!
-
válasz
maggi1886076 #54429 üzenetére
Több kínai telóval és tablettal találkoztam már, a telókkal meg voltam elégedve, de a tabletek minősége szerintem rosszabb.
-
En nem ajanlom, de beprobalkozhatsz vele. Az a baj, hogy valoszinuleg minosegben alul fog maradni, nem olyan lesz mint amit varsz. Hiaba az ebay protection, irhatsz kisregenyt hogy hat ennek a tabletnak szarul nez ki a kepernyoje meg milyen lassu, senkit nem fog erdekelni, mert elvileg hibatlanul mukodik.
-
válasz
Azolcsóság #54267 üzenetére
Gdippo volt a kezemben, 10 col 20k (+afa), hulladek volt. Szo szerint, hasznalhatatlan, lassu, ronda kijelzo, silany anyagok (a tablet hatulrol is vilagitott mert a kijelzo atvilagitotta az anyagot
), 2-ot rendeltunk tesztelesre, az egyik 3 het alatt megadta magat, katasztrofa...
-
Szia! En mar tobb telefont es tabletet rendeltem kulfoldrol. Amit az altalad linkelt tabletrol gondolok:
- meg se fog jonni
- ha megjon vacak lesz, en is rendeltem mar 20k-ert tabletet, lassu es a kijelzoje forditott ips, nem 178 fokban jo, hanem 2 fokos betekintesi szoge van, sehonnan sem olvashato
- erre meg rajon az afa+vam, esetedben 6-7kInkabb nezz 7 colos tabletet ha szukos a keret
-
válasz
kimista #54224 üzenetére
Múltkor találkoztam a tesco saját márkás tabletével (Op3ndott) és eléggé meglepődtem. Először kipróbálta és mit ne mondjak elég gyors. Kijelző is szép, nagy betekintési szög. Utána megnéztem az árát és meglepetésemre 30k csak
Én azt mondom tegyetek vele egy próbát, menjetek be egy tescoba és próbáljátok ki
-
válasz
maxika2004 #54147 üzenetére
Az a baj, hogy nem nagyon
beviszed "tesztelik" aztán visszakapod hogy semmi baja... add el, vegyél másikat
-
válasz
maxika2004 #54137 üzenetére
Én egyszer egy telóval voltam így, kisült a töltési elektronika
de lehet neked más a probléma...
-
válasz
szabopeter73 #54120 üzenetére
Én küldeném vissza mint a huzat
-
Sziasztok! Gondolkodom tablet vásárláson.
- 7" méretben
- kizárólag új készülék jöhet szóba
- rendeltem már külföldről több telefont, nem zárkózom el tőlük, de tabletből még nem láttam olyat ami jó lett volna
- sok mindenre használva lenne, zene, videózás, facebook, GPS nagyon fontos navigáció miatt, bluetooth is kell, játék nem nagyon érdekel
- 40.000 HUF körül kéne legyen max, (ha külföldről akkor vámmal együtt)Nexus 7 első szériát nézegettem, nem tudom hogy lehet-e még kapni. Nexus5 telefonomhoz hasonló gyorsaságú készülék kéne.
Ja és samu kizárva!
-
Sziasztok! Vagy nekem van valami mágikus energiám vagy szar ez a tablet. 2-őt rendeltem Kínából, a másiknak semmi baja, de ez viszont ilyeneket csinál:
http://youtu.be/dFx54QHQxMs
Ötletek? Mi lehet a baja?
-
Sziasztok!
Szeretnék rendelni egy tabletet kínából (tisztában vagyok vele, hogy mivel jár, hogy kell rendelni stb már rendeltem párat
), pandawillről vagy minidealről. Ami nagyon fontos lenne, hogy a lehető legjobb GPS chip legyen benne. Ezen kívül full hd képernyő, gyors rendszer és a HDMI megléte is szükséges. Az ár szerintem kb 100k-ig ok de azért inkább jóval alatta, ha lehet
Segítsetek légyszi
Privátokat várom
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hegesztés topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest